2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
شما هم داشتی؟

آره مهسا جونم من از روز ۶ انتقالم لکه بینیم شروع شد تا همین ۱ هفته که داخل ۹ هفته بودم داشتم خونریزی هم ۴بار کردم هماتوم داشتم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مباركه پسملي نازت🥰ميگم از علائم بارداري پسر ميگي و ويارهات؟من تو ١٨هفته ام ولي نميدونم فعلا ني ني چ ...

مرسی عزیزم 

علایم من کلا بادخترم فرق داشت این سری تهوع نداشتم درحد یکی دوهفته اونم خیلی کم یکی ازچیزایی که داشتم و شنیدم توی بارداری پسر این اتفاق میوفته موهای بدنم زیاد شده خیلی شکمم و اینا🤭

ولی ذاعقم اصلا عوض نشده پوستم خیلی خشک و بدشده جوش‌زدم سردخترم خیلی پوستم صاف شده بود البته میگن علایم نیست ولی من میگم یه کم ربط داره😍

بچه ها یه کاربر بود که سایز هماتومش به ۸۸ رسیده بود کسی ازش خبر نداره؟ 

اسمشو یادم نمیاد

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
لخته هم دیدی؟

آره عزیزم من تو لکه بینیامم هرسری دستمال میکشیدم یه لخته های ریز قهوه ای رنگم بود همیشه 

سلام  من دو قلو باردارم فردا ۷ هفته میشم ولی الان خون دیدم ب اندازه یه بند انگشت هم لخته دفع ...

اکثرمون اینجوری بودیم

من خیلی خیلی شدیدتر از همه 

بسپار به خدا و استراحت کن و زنگ بزن مرکزشاید دارو برات کم و زیاد کنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام  من دو قلو باردارم فردا ۷ هفته میشم ولی الان خون دیدم ب اندازه یه بند انگشت هم لخته دفع ...

عزیزم منم توی ۷هفته خونریزی زیادکردم اصلا استرس نگیر فقط به دکتر بگو پروژسترونتو زیادکنه و استراحت مطلق باش یه سونو هم باید بری فکرکنم

والا بگو بلد نیستی تعیین جنسیتم میکنی🤭🤭🤭

بس که اعتماد به نفس کاذب دارن

اکثرمون اینجوری بودیم من خیلی خیلی شدیدتر از همه  بسپار به خدا و استراحت کن و زنگ بزن مرکزشای ...

اهه من یه لخته دیدم ب اندازه یه بند انگشت مثل پریودی

اون فکرمو داغون کرده

بچه ها یه چیزی بگم... من دیشب خواب میدیدم که مادربزرگ خدابیامرزم بهم دستبند طلا میده بعد الان یاد خواب نیکاد افتادم که خواب دیده بود بهش النگو طلا دادن همه بچه هام تعبیرشو گفتن خیلی خوبه ولی اون اتفاق براش افتاد حالا دلشوره افتاده تو دلم همش میگم نکنه خدایی نکرده....

اهه من یه لخته دیدم ب اندازه یه بند انگشت مثل پریودی اون فکرمو داغون کرده

عزیزم هیچی نیست احتمال داره هماتوم داری دفع شده یه زنگ حتما به مرکزت بزن ببین چی میگه 

اهه من یه لخته دیدم ب اندازه یه بند انگشت مثل پریودی اون فکرمو داغون کرده

من بالای پنج لخته اندازه دو بند انگشت و یک بند انگشت دیدم

جدای از اون خونریزی شدید و لخته های ریز

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها یه چیزی بگم... من دیشب خواب میدیدم که مادربزرگ خدابیامرزم بهم دستبند طلا میده بعد الان یاد خو ...

نه عزیزم نگران نباش

من خواب گوشواره دیدم

کلا هم زن باردار بخاطر هورمونهاش خواب زیاد میبینه