2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
هیچی نداد گف برین برا فریز نوبت بگیرین نوبت گرفتیم ولی نمیخایم بریم منتظرم جواب ازمایش ژنتیک و کاریو ...

واللا منم همسرم عمل واریکوسل کرده بود کم تحرک بود ،الان مورفو هم صفر شده دکتر بهش اسپیرژن و اسید فولیک داده بود البته از وقتی مورفو صفر هست نرفتیم دکتر ولی همین دوتارو‌میخوره اخه تقویتی زیاده ولی نسبت به ازمایش وبدن هر شخص میدن دکترا ولی به نظرم اسید فولیک یه داروی عمومی برا هیچ‌کس ضرر نداره لااقل اونو‌بده بخوره ،به خورد خوراکش هم برس ،خرما ،انجیر ،اجیل ،بخصوص موز حتما بده ،خرنوب و جینسینگ هم خوبه عزیزم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
هیچی نداد گف برین برا فریز نوبت بگیرین نوبت گرفتیم ولی نمیخایم بریم منتظرم جواب ازمایش ژنتیک و کاریو ...

ازمایش ژنتیک خودت دادی یا همسرت ؟ اخه چه عجب نگفت برید مثلا دو‌ماه اینا تقویت کنید بعد بیاید ؟ یعنی ممکنه با مورفو صفر اسپرم پیدا بشه‌؟ گفتن میخوان تسه کنن ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انا جون خوبی میگم‌بچه دوممه جفتم قدامیه هقته۱۶روفردا تموم میکنم چرا نی نیم تکون نمیخوره نمیدون ...

عزیزم برا من سر پسرم دیر تکون خورد سخت نگیر.... 

لذت ببر از بارداریت..... 

بعدا آنقدر از سر و کولت بالا میرن هنگ می کنی. 

اگه سونوهات نرمال الکی به خودت استرس نده.... 

حالا بعدها میبینی یه روز اصلا تکون نمیخوره و روزت رو دور از جون کوفت میکنه..... 

این بلاچه هایدوست داشتنی از همون تو دارن تمرین میکنن ماماناشونو اذیت کنن. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون از جوابت انا جونم و ممنون بابت این خونه ی قشنگی که برای ما ساختی که کلی از اطلاعات هم استفاده ...

فدات عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

حتما از دکترت بپرس..... 

من کلا توصیه نمی کنم من حتی رنگ کردنم متوقف کرده بودم از شروع سیکل یعنی چند ماه قبل پانکچر.... 

عزیزم ریپلای نشد اینطوری جواب دادم. 

@baby_mom    

سلام، من بیشتر از یه هفته است تکوناشو احساس میکنم ولی یه بار سمت راستم حسش میکنم یه بار سمت راستم، ب ...

چرا باید به طرفه باشه من همچین چیزی نشنیده بودم..... 

شایدم حق داشته باشی من اصلا به این مساله توجه نکردم امافکر کنم سایزش بزرگتر میشه هر طرفی بخوان ضربه میزنن.... 

بچه های منفکر کنم بعضا سرپا وایمیستادن..... 

خخخخخخخخ.... 

میگفتم حتما نردبون گذاشتن دارن ازش بالا میانه اینطوری شکمم تیر قلمبه میشد. 

عزیزم خوب مگه قبل پانچر تست کرونا نمیگیرن ازتون؟  الان فکر کنم همچین روالی هست دقیق نمیدونم... ...

اخه من فعلا اول پریودمه باید برا سونو برم 

امروز شوهرم رفت تست کرونا داد تا فردا جوابش مشخص میشه 

اگه کرونا باشه این ماه دیگه نمیریم مرکز 

حتما بپرس. ولی پوداینوفولیک برای من که خیلی عالی بود بگیر بخور روزی دوتا. سردی جات خیلی کم بخور یا ح ...

عزیزم پودر اینو‌فولیک‌ که استفاده کردین ایرانی هست یا خارجی ؟