2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
سلام خانما میخوام بدونم روز چند پریود پانکچر انجام میشه ؟ 

عزیزم دقیق نمیشه گفت بدن با بدن فرق داره حتی برا به نفرم ممکنه متفاوت باشه..... 

مثلا من خودم سه بار پانکچر شدم..... 

روزهای 16-13-12 سیکل..... 

یعنی هر سه پانکچر بدنم متفاوت جواب داده..... 

چه برسه بخوایین دو نفر رو مقایسه کنیم..... 

وقتی اندازه فولیکول‌هات به اندازه ایده آل برسه آمپول آزادسازی تجویز میشه و 36 ساعت بعدش پانکچر میشی.... 

مثلا اگه بگن آمپول آزادسازی رو ساعت 8:15 امشب بزنی 36 ساعت بعد یعنی پس‌فردا ساعت 8:15 صبح پانکچر میشی! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دقیق نمیشه گفت بدن با بدن فرق داره حتی برا به نفرم ممکنه متفاوت باشه.....  مثلا من خودم ...

اها خیلی ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی 

من امروز پریود شدم ولی شوهرم دیشب سرما خورده میگم نکنه کرونا باشه خواستم تنها برم اگه بشه  ولی برای پانکچر اونم باید باشه اینجوری که شما میگی قرنطینش تموم نمیشه تا پانکچر 

عزیزم خوب خود پرواوتون هفتگی معادل یه آمپول پروژسترون روزانست.....  یعنی دزت رو زیاد کرده.&nbs ...

اا آخه متاسفانه ایرانیش گیر میارم خارجیش نیست فقط روزی که خونریزی کردم بیمارستان برام خارجیشو زد کامل خونریزیم قطع شد این ایرانی رو که میزنم احساس میکنم همون روز و روز بعدش لکه هام بیشترم میشه نسبت به قبل حالا نمیدونم ربطی به آمپوله داره یا نه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم بسته به شرایطت داره....  برا من اول خونریزی قطع کرد....  مجدد بعد قطع خونریزی و لک ...

دکتری که دیشب منو ویزیت کرد دکتر خودم نبود 

گفت فعلا تا یهفته هم انوکسا و هم اسپرین قطع 

یعنی گفت اسپرین کلا قطع بشه 

چخارشنبه با دکتر حودم نوبت دارم 

نگرانم که نظر اون قطع طولانی نباشه 

متاسفانه مرکزی که من میرم گروهی کار میکنن و موبت گرفتن از دکتر خودم اصلا اسون نیست

خودم تصمیم گرفتم فعلا فقط ۴۸ ساعت قطع کنم تا چهارشنبه ببینم دکتر خودم چی میگه 

چون نگرانم خونرسانی یدفه به مشکل بخوره 

هفته هفت هستم 

فدای دل مهربون همتون بشم، من همه رو دعا میکنم، من مطمئنم که تک تک شما بهترین مادرهایی میشید که من تابحال دیدم، انشالله کسانی که باردارن، بارداری راحتی داشته باشن و بسلامتی بچه رو بغل بگیرن، و باقی دوستان بزودی باردار بشن،توکل برخدا.

مامان گلایی که استرادیول مصرف میکردین از چندهفتگی دکترتون قطعش کرد؟

دکتر من کم کم قطع کرد من رفتم برا سونو اولیه اونموقع روزی ۴ تا میخوردم بعد گفت تا آخر این هفته همین ۴ تا بخور از هفته بعدش ۳ تا بعدش ۲ تا بعدش ۱ الان دارم یکی میخورم تا آخر این هفته دیگه تمومه الان ۸ هفته و ۱ روزمه در واقع تا ۸ هفته و ۶ روز باید بخورم بعد دیگه قطع میشه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

@سارادلارام   سلام خوبی‌عزیرم

میگم نی نی شما تکون میخوره مال من که تکون نمیخوره همش میگم خداکنه خوب باشه همش فکرهای بدمیادتوسرم شاید بعدازظهر برم سمت خودمون سونو بدم صدای قلبشو بشنوم

شما هنوز نرفتی سونو

یعنی تعداد شرایط وضعیت خونریزی و لک و..... بستگی به این چیزا داره..... 

سلام انا جون خوبی

میگم‌بچه دوممه جفتم قدامیه هقته۱۶روفردا تموم میکنم چرا نی نیم تکون نمیخوره نمیدونید چند هفته تکون میخوره طبیعیه؟؟؟؟