2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046385 بازدید | 684511 پست
فدات شم مامان خانوم ناز. والله فقط سپردم به خدا حتی اگه تا ۴ماه دیگه هم نشم عین خیالم نیست ولی خب با ...

اها پس باید حتما بشی چقد این حستو درک میکنم وقتی مشکل آندومتریوزم رو شده بود و قرار بود پریود بشم و دوباره برم تو سیکل دقیقا حال این لحظه هاتو داشتم چون همش میگفتم تو این سیکل دیگه مامان میشم انقدر بیخیال بودم که یهو خدا پسرمو بهم داد باور کن هر لحظه با تکوناش تموم شماهارو یاد میکنم من دلم خیلی خیلی برات روشنه مامان سارا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم دکتر خودمم فقط فولیک اسید و ویتامین د۳ و کلسیم داده جز اینا هیچی نداده من دوماهی میشه هر ...

قربونت برم آفرین توی این راه باید خودتم خیلی اطلاعاتت رو بالا ببری عزیزم. خودتم ویتامین ای و سی و دی. فولیک اسید. امگا۳.کیوتن. ال آرژنین. پودر اینوفولیک حتما بخور. ذخیرت چنده.؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم نیلدای خوش قلب. ا‌ولین تجربه این هستش که حتما چنددست لباس دو صفر برای بچه هاتون بخرید من ...

وااای من هرچی میگم بذارید من سایز 2صفر هم بگیرم مامانم اینا حتی نذاشتن من یه دستم بگیرم فقط به زور و یواشکی 2 دست 3 تیکه صفر گرفتم با 2 تا سرهمی جورابدار صفر بقیه رو همه رو سایز 1 و دو گرفتم فکر کنم گریه کنه اینا تو تنش

راستی بچه ها چند کیلو بودن؟

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اها پس باید حتما بشی چقد این حستو درک میکنم وقتی مشکل آندومتریوزم رو شده بود و قرار بود پریود بشم و ...

قربون مامان سارا گفتنت 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

دقیقا. قربون خدا و بزرگیش بشم. خدا رو هزاران بار شکر که برات معجزه کرد. فدای دلت بشم ❤❤ مرسی که به یادمونی

من به حساب سونو امروز نه هفته و ۴ روزه ام  به حساب پریود ۵ روز اختلاف دارم ینی کمترم نه آزمای ...

منم ۲۶ نوبت دارم برایه سنو و جواب ازامو ببرم گفت اون موقعم وقت انتی رو بهت میگم پس منم ۲۶ میشم ۹ هفته و ۳ روز احتمالا اون موقع برام کم کنه نه اصلا هیچ علایمی ندارم حالت تهوع اینا خیلی کم وقتی صبح قرص تیروییدمو میخورم اونم چون معدم خالیه قبلا هم داشتم ولی زیره دلم سمت چپم خیلی درد میکنت مثلا وقتی خیلی رو پا باشم یا کار کنم

شما تهوع اینا نداری؟؟؟

نه عزیزم نه تهوع نه علائم دیگه این همه بی علائم بودنم همش نگرانم میکنه همش به شوهرم میگم برم سونو ببینم نکنه خدایی نکرده زبونم لال رشدش متوقف شده باشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم قربونت شما خوبی؟ اره خوبه زیادم وقت نمیزاره ولی کمم نمیزاره خوبه ولی خب جنسیتو نمیگه اصل ...

فدات بشم بخوبیت جنسیتو که اصلا نمیخام بگه شوهرم میگه جشن تعیین جنسیت بگیریم بخاطر اون همش سفارش میکنه یه وقت ازش نپرسیا گفتم نه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
گریه نداره جونم تا حالا سونو نشدی دکترت درباره وضعیت تخمدانات چیزی نگفته؟

چرا یبار پارسال سونو شکمی رفتم بدون هیج دارویی ی فولیکول غالب داشتم 

البته دکتر گفت بعد اینکه جواب آزمایشای شوهرت اومد  روز ۲و۳ پریودی بیا سونو اونموقع میپرسم ازش 

دوستان من بی بی چک زدم یه خط کمرنگ تو قسمت Tافتاد بنظرتون مثبته؟؟

آره عزیزدلم مبارکت باشه الهی 

تونستی عکسشو بفرست ببینیم😍😍😍

بعد چنددقه افتاد؟

چرا یبار پارسال سونو شکمی رفتم بدون هیج دارویی ی فولیکول غالب داشتم  البته دکتر گفت بعد اینکه ...

حتما بپرس. ولی پوداینوفولیک برای من که خیلی عالی بود بگیر بخور روزی دوتا. سردی جات خیلی کم بخور یا حذف کن کلا. منتظر خبرای خوبتم. این تاپیک خیلیییی خوبه سعی کن بپرس و تحقیق کن. کدوم مرکز میری دکترت کیه

حتما بپرس. ولی پوداینوفولیک برای من که خیلی عالی بود بگیر بخور روزی دوتا. سردی جات خیلی کم بخور یا ح ...

دستت درد نکنه 

رویان میرم دکترمم غفاری، دلم میخاست عوضش کنم شوهرم نذاشت 😅