2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
@داداشمممم     سارا جونم دیگه چیزی نمونده تا مامان شدنتا، هرچی بیشتر منتظرش باشی بیشتر ب ...

فدات شم مامان خانوم ناز. والله فقط سپردم به خدا حتی اگه تا ۴ماه دیگه هم نشم عین خیالم نیست ولی خب باید منتظر باشم تا بشمو برم‌ چون میخواد برام خراش بده.  خود دکترمم گفت اصلا منتظر پریود نباش برو شاید یه ماه دیگه شاید ۴ ماهه دیگه شدی. انشالله هر وقت قراره بشم، بشم. فقط آخرش خوب تموم بشه منم طعم شیرین مامان شدن رو بچشم 😍😍😍 خدا گل پسری رو برات حفظ کنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@داداشمممم     سارا جونم دیگه چیزی نمونده تا مامان شدنتا، هرچی بیشتر منتظرش باشی بیشتر ب ...

بعدشم گفت هر چی دیرتر پریود بشی خیلی برای کیستم بهتره منم سپردم به خودش خیلی برام دعا کن نیلدا جونم 

شرمنده ی سوال دیگه ایناروباهم تو ی ساعت بخوره یا فاصله بده ؟😅

دشمنت شرمنده گلم. اسپریژن رو یکی ظهر با ناهار یکی با شام.

کیتون هم یکی ناهار یکی با شام. ال کارنتین عصر. سلنیوم ظهر یا شب فرقی نمیکنه با یه وعده غذایی. فولیک اسید هم قبل خواب من میدادم میخورد. راستی ویتامین ای و سی هم حتما حتما یه روز در میون بهش بده. خانومی من همه اینا رو رعایت کرد موروفو از صفر اومد یک تحرک هم شد ۶۰. خنک نگه داشتن بیضه حتما. تخلیه اسپرم یک روز در میون حذف شکر و نوشابه و کمتر کیک و چیزای اینجوری بخوره. سالم خوری کنید هم خودت هم همسرت. انجیر مویز گردو بادام فندوق. موز خیلی بهش بده ببین شاید الان اینا به نظرت سخت برسه ولی حتما حتما رعایت کنی جواب میگیری کم کاری نکنید که زبونم لال یه وقت کم باشه اسپرمش حیفه وقت و سلامتیت و پولی که میذاری. پیاده روی هم حتما داشته باشید هر دو. ببخش زیاد حرف زدم چون خودم یه روزی خواهرای این تاپیک خیلی کمکم کردن

واقعا شما‌که بچه دومتونه فکرمی کردم زودتر باید نشون میداد  جفتتون چیه عزیزم؟؟

من بچه اولمه، جفتمو گفت قدامیه، البته گفت موقعیت جفت هی تغییر می کنه، انشاءالله شما هم به زودی تکونشو حس می کنی و دلت آروم تر میشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
الان شما به حساب سنو چند هفته ای ازمایش عفونت ادراری اینا ندادی

من به حساب سونو امروز نه هفته و ۴ روزه ام 

به حساب پریود ۵ روز اختلاف دارم ینی کمترم

نه آزمایش و گفت همون ۲۶ برو 

گفت اول برو سونو بعد برو آزمایشات و بده

واسه چهارشنبه ساعت ۸ صبح نوبت ان تی گرفتم 

شما هم ایشالا همون موقع میری واسه رشدش درسته؟؟

تهوع اینا نداری ؟معده درد ؟سردرد؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
دشمنت شرمنده گلم. اسپریژن رو یکی ظهر با ناهار یکی با شام. کیتون هم یکی ناهار یکی با شام. ال کارنتین ...

قربون دستت که کامل توضیح دادی برام خود دکتر ک هیچی نگف بلاتکلیف مونده بودم 

ان شالله  بزودی مامان میشی 

مرسی از توضیحات 😘😘❤❤

سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ میگم برا ان تی شما رفتی رویان قشنگ وقت میذاره برا سونوش؟ یا سریع سونو میکن ...

سلام عزیزم قربونت شما خوبی؟

اره خوبه زیادم وقت نمیزاره ولی کمم نمیزاره خوبه ولی خب جنسیتو نمیگه اصلا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نمیدونم والله برایه منو که فقط کلیکه رو اون و هفته به هیچی توجه نمیکنه خودمم نگرانم از کارش اصلا راض ...

من این تهوع و سر درد و بیحالی کلافه ام کرده همش روی تختم نمیتونم یه غذا درست کنم ...سه کیلو وزن اضافه کردم😒😒

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
قربون دستت که کامل توضیح دادی برام خود دکتر ک هیچی نگف بلاتکلیف مونده بودم  ان شالله  بزو ...

فدات خواهش میکنم. خیلی از دکترا اعتقادی به مکمل ندارم ولی یه حدود ۸ماهی میشه توی این تاپیکم و کامل خوندمش به نظرم خیلیم لازمه و اونایی که نخوردن دفعه بعد که استفاده کردن جواب گرفتن. ممنونم الهی آمین.انشالله که کلی تخمک و جنین داشته باشی

فدات خواهش میکنم. خیلی از دکترا اعتقادی به مکمل ندارم ولی یه حدود ۸ماهی میشه توی این تاپیکم و کامل خ ...

مرسی عزیزم دکتر خودمم فقط فولیک اسید و ویتامین د۳ و کلسیم داده جز اینا هیچی نداده

من دوماهی میشه هر موقع نت وصل شم اول میام اینجا صفحا های نخونده رو میخونم خیلی از صفحه هارم اسکرین گرفتم بازم تا سوال نپرسم دلم آروم نمیگیره 

خداحفظتون کنه ک جواب میدین ❤

سلام چیکای عزیزم، بخدا دیشب قبل خواب به یادت بودم گفتم الان داره با فسقلیاش کیف میکنه و لذت میبره خ ...

قربونت برم نیلدای خوش قلب. ا‌ولین تجربه این هستش که حتما چنددست لباس دو صفر برای بچه هاتون بخرید من دو‌دست گرفتم الان هرچی میگردم پیدا نمیکنم متاسفانه. حتما این سایزو داشته باشید

خداياشكرت....❤️