2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
سلام دوستای گلم خداروشکر قلب بچم تشکیل شده بود مرسی از همتون ک بهم امید دادین

خداروشکر عزیزم دیگه واسه هیچی به خودت استرس نده بذار قلب کوچولوش بدون استرس کار کنه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برایه منو همون جوری ادامه داده هنوز کم نکرده تو همه چیز من ته صفم😊😊😊😊😊

فک میکنم دکترت از اوناس که هی باید یادش بندازی؟؟🤔

دیگه واسه تو هم باید قطع شه تو این هفته  فک کنم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
فک میکنم دکترت از اوناس که هی باید یادش بندازی؟؟🤔 دیگه واسه تو هم باید قطع شه تو این هفته  فک ...

نمیدونم والله برایه منو که فقط کلیکه رو اون و هفته به هیچی توجه نمیکنه خودمم نگرانم از کارش اصلا راضی نیستم باور کن سنو کردنی سه دقیقم طول نکشید خودم سایز اینا رو ازش پرسیدم اخر سرشم ناراحت شد میگه قدوبالاشو میخوایی چه کار 😀😀😀😀😀اخه به حساب سنو الان ۸ هفته ام شما از چند هفته کم کرد تا برم میشم ۹هفته وسه روزم

نمیدونم والله برایه منو که فقط کلیکه رو اون و هفته به هیچی توجه نمیکنه خودمم نگرانم از کارش اصلا راض ...

منو از ۴ روز پیش کم کرد 

بعضی دکترا زورشون میگیره حرف بزنن من دکترم خیلی بد عنقه اما من قلقش و دارم 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
به خدا که میرم انتقال میدم 😍😍😍  اصلا فکرشو نمیکردم کسی با گرید c جواب گرفته باشه  توک ...

عزیزم از ته دلم میخوام خدا دلتو شاد کنه😍❤

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزییییزم قربونت برم که اینقدر مهربونی اره خداروشکر خوبیم فقط یکم دل درد و کمر درد اذیتم میکنه د ...

سلام به روی ماهت خدا رو شکر که خوبید الهی عزیزم انشالله که بهتر بشی ولی خب درد همراه با شیرینیه😍😍😍 انشالله به سلامت و به موقعه نی نی رو به دنیا میری. منم هیچ همچنان منتظر پریود این آمپول میکرورلین خیلی روی من اثر کرده 🙃

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خداروشکر عزیزم دیگه واسه هیچی به خودت استرس نده بذار قلب کوچولوش بدون استرس کار کنه 

سلام ندا جون خوبی؟ سونو 28 هفته رفتی عزیرم؟ نینی بریچ بود یا سفالیک؟ من خیلی درد تو واژنم دارم اما تو سونو زده بود کانال زایمان کاملا بسته

لگنم داره منو میکشه شبا تا صبح بیدارم بعد دکترم با این اوصاف اصرار داره که طبیعی زایمان کنم😁😁

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
چرا بعضی از دکترا میگن با وجود لکه بینی آنوکسا و آسپیرین رو قطع نمیکنن اما بعضیا میگن قطع کن ؟؟؟؟؟ ا ...

حتما بستگی به شرایط بیمار داره. مثلا من پلاکتم بالا بود دکتر میگفت قطع کنی خطرش بیشتره

@داداشمممم    

سارا جونم دیگه چیزی نمونده تا مامان شدنتا، هرچی بیشتر منتظرش باشی بیشتر برات ناز میکنه این پریود همیشه همینجوریه، حالا دکترت گفته حتما پریود میشی؟ ممکن نیست نشی اصلا؟ اخه خیلیا همینجوری هم وارد سیکل میشن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
هیچی نداد گف برین برا فریز نوبت بگیرین نوبت گرفتیم ولی نمیخایم بریم منتظرم جواب ازمایش ژنتیک و کاریو ...

ال کارنتین مایع روزی یکی. اسپریژن روزی دوتا خیلییی خوبه. سلنیوم پلاس روزی یکی. کیتون حتما روزی دوتا دوز ۱۰۰ یا ۳۰.

فولیک اسید. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤