2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
دکتر من کم کم قطع کرد من رفتم برا سونو اولیه اونموقع روزی ۴ تا میخوردم بعد گفت تا آخر این هفته همین ...

پس برا هرکسی متفاوته من امروز وارد ۱۱ هفته شدم دیروز آخریشو خوردم دیگه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهییییی عزیزم  خدا نگهدارشون باشه  به خدا انقدر برات خوشحال شدم که نگووووو تروخدا برای ...

فدات عزیزم

قربون محبتت 

اره عزیزم واقعا همینطوره ما برای تو اونموقع بیشتر خودمون ناراحت شدیم

سقط بدتره دیرتر ادمو سر و پا میکنه

چشم عزیزم اگر لایق باشم حتما❤❤❤

من به دکتر گفتم هرکاری که فکر میکنید تو مثبت شدنم تاثیر داره انجام بدید😅

من جنینام دوتا ۸سلولیaبودن با یه ۶ سلولی که بدرد نمیخورد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
استرادیول و پماد اکویین و ویتامین د و مکمل 

سلام عزیزم بسلامتی رفتی تکرار آزمایشت؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
به خدا اگه دکتر برام بنویسه میرم،  بهتر از اینه که داروز اضافی موقع انتقال مصرف کنم  یا ح ...

حالا که جنین دارید انتقال بدین توکل به خدا انشاالله مثبت میشین

من دوستم فقط با یه جنینcباردار شد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره عزیزم ۷۳۰ شد ه بود بار اول ۲۶۵ بود خوبه ؟

آره عزیزم خیلی هم عالیه مبارکت باشه الهی

برامنم از هفته پیش کم کرد دیگه دیروز آخریشو خوردم امروز وارد یازده هفته شدم یه آن گفتم نکنه زود قطع ...

نه عزیزم زود نبوده اکثرا همینجوری قطع میکنند

دیگه اینجای بارداری استرادیول هم تاثیرخاصی نداره

فدات عزیزم قربون محبتت  اره عزیزم واقعا همینطوره ما برای تو اونموقع بیشتر خودمون ناراحت شدیم ...

چقدر خوب خداروشکر 😍😍

مرسی گلی،  خوشحال شدم. دوباره باهات حرف زدم،  خیلی مواظب نی نی ها باش 💋

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
حالا که جنین دارید انتقال بدین توکل به خدا انشاالله مثبت میشین من دوستم فقط با یه جنینcباردار شد

عزیزم من یه سوال دارم ازت دکترم از شروع سیکل انتقالم بهم آسپرین داده بود بعد که مثبت شدمو وبه لک وخونریزی افتادم قطع کرد برام حالا الان تقریبا یه هفته ای میشه حالا شایدم بیشتر که دیگه الحمدالله لک ندارم میخام آسپرینو شروع کنم بنظرت بخورم یانه؟

یادم رفته از دکترم بپرسم اینو

عزیزم من یه سوال دارم ازت دکترم از شروع سیکل انتقالم بهم آسپرین داده بود بعد که مثبت شدمو وبه لک وخو ...

نمیدونم عزیزم

احتمالا باید شروع کنید از بقیه دوستان بپرس