2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046271 بازدید | 684508 پست
سلام انا جون خوبی میگم‌بچه دوممه جفتم قدامیه هقته۱۶روفردا تموم میکنم چرا نی نیم تکون نمیخوره نمیدون ...

عزیزم من از ۱۸ هفته نی نیام تکون خوردن،،درحالی که تا ۲۴ هفته وقت هست اینو دکتر گفت،،البته من جفتم خلفیه که تو۱۸ هفته تکوناشونو حس کردم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم ضد آفتاب کودکان میزدم.... 

ممنون از جوابت انا جونم و ممنون بابت این خونه ی قشنگی که برای ما ساختی که کلی از اطلاعات هم استفاده میکنیم و بهمون کمک میشه امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید😗😗😗

عزیرم سلام،  خوبی؟  مبارک باشه  چقدر خوشحال شدم کت الان بارداری گلم خدا نگهدارش باش ...

سلام عزیزمممم😍

فدات خواستم پیامت بدم گفتم نمیشناسی منو

ممنونم عزیزم انشاالله خدا به زودی زود تو هم نی نی دار بشی😍

من بعد اون انتقال منفی ازمایش ایمنی انعقادی دادم که هردوش مشکل داشت قرص پردنیزولون و سرم اینترالیپید زدم و هیسترو و خراش انجام دادم و خرداد انتقال دادم به لطف خدا مثبت شد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزمممم😍 فدات خواستم پیامت بدم گفتم نمیشناسی منو ممنونم عزیزم انشاالله خدا به زودی زود تو ه ...

عزيزم شما تعيين جنسيت انجام دادين؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
عزيزم شما تعيين جنسيت انجام دادين؟

نه گلم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام انا جون خوبی میگم‌بچه دوممه جفتم قدامیه هقته۱۶روفردا تموم میکنم چرا نی نیم تکون نمیخوره نمیدون ...

من از 20 هفته متوجه شدم، هنوز خیلی زوده، نگران نباش.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم من از ۱۸ هفته نی نیام تکون خوردن،،درحالی که تا ۲۴ هفته وقت هست اینو دکتر گفت،،البته من جفتم خل ...

سلام، من بیشتر از یه هفته است تکوناشو احساس میکنم ولی یه بار سمت راستم حسش میکنم یه بار سمت راستم، بارداری قبلیمو یادم نیست چطور بود ،مگه نباید فقط یه طرف باشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
ان شالله ..مطمین باش میگره خودش سرد برخوردش اما تو انتقال نهایت دقت و داره خدا شادت کنه 

عزیزم شما کی پانکچر کردین چن تا تخمک داشتین و اینکه اولین انتقالتون بود ؟

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
سلام، من بیشتر از یه هفته است تکوناشو احساس میکنم ولی یه بار سمت راستم حسش میکنم یه بار سمت راستم، ب ...

سلام عزیزم،،خداروشکر

والا منم بارداریه اولم هستش زیاد نمیدونم،،شاید نی نی جابجا میشه که هردو طرف تکوناشو حس میکنی🤩🤩

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم من از ۱۸ هفته نی نیام تکون خوردن،،درحالی که تا ۲۴ هفته وقت هست اینو دکتر گفت،،البته من جفتم خل ...

اخه میدونی عزیزم میگن بچه دوم زودتر تکون میخوره بعد من علایم حاملگیم دلدرد و اینام کلا رفته رفته واسه اون نگرانم

جفت خلفی زودتر نشون میده فکرکنم؟؟