2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
سلام دوستای عزیزم. من سه شنبه وقت زایمان دارم، توروخدا برام دعا کنید. مقداری استرس دارم.

عزیزم استرس نداشته باش انشالله گل پسرتو صحیح وسلامت بغل میکنی فقط ذکر تسبیحات حضرت فاطمه بخون خیلی آروم میشی،همه منتظرا دعا کن

سلام خانوما یه سوال داشتم درسته که میگن تو ای وی اف تعیین جنسیت تا آخر ماه بارداری باید امپول دور نا ...

عزیزم همه که داروی ضد انعقاد ندارن اگه منظورت هپازین و انومسوپارین و... باشه..... 

من خودم تو هر دو بارداریم چه طبیعی چه با میکرو انومسوپارین رو تا زایمان داشتم..... 

اما خوب برا من اولی میکرو بود و چون مشکلم رو شده بود برا دومی هم که طبیعی بود ۹ ماه تموم زدم..... 

اما مورد دیدم که بارداری اولشون طبیعی بود برا دومی مشکلشون رو شدهذ انوکسان تجویز شده..... 

برا شما اگه بررسی نشده ممکنه نداشته باشین اما خوب بعضی دکترا بدون بررسی هم میدن..... 

عزیزم مطمئن باش عوارضش خیلی کمتر از داروهای تحریک تخمدان و.... هست که شما به خاطر تعیین جنسیت به جون خریدی.... 

من شخصا به هیچ عنوان به خاطر تعیین جنسیت میکرو نمیکردم..... 

انشالله که با اولین انتقال به خواستت میرسی عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا واقعا به ماها رحم کنه وقتی میتم اینجا میبینم دل هممون یجوره  اوا میگیم کاش مثبت بشیم بعد ک ...

عزیزم سعی کنین با کمترین استرس پیش برین جون عوارض استرس بعدا گریبان خودتون و دردونه هاتونو میگیره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم همه که داروی ضد انعقاد ندارن اگه منظورت هپازین و انومسوپارین و... باشه.....  من خودم تو ...

ممنونم عزیزم از اطلاعات خوبتون والاخودمم دو دلم اصلا دلم راضی نمیشه با دکتر باردار بشم با کلی داروی شیمیایی عوارض دار  ولی دیگ چاره ای نداره کلا دوتا بچه میخواییم دختر دارم میخوام یدونه ام پسر بیارم تموم بشه راه دیگه ای ندارم یا شاید من نمیدونم فقط فکرم این بود ک با تعیین جنسیت صد درصد به خواستم میرسم تموم میشع اما شوهرم قبول نمیکنه بخاطر هزینش

خوب دکترت راست گفته😁 واقعا یه سری بارداری ها بی دلیل سقط میشه، البته ما میگیم بی دلیل، ولی معمولا ...

دقیقا عزیزم تک تک حرفات درستن به نظر من.... 

وااای چقدر خوشحالم که دوباره دارمباهات حرف میزنم،  به خدا بمب انرژی هستی 💋🌺 باشه عزیزم خیلی ...

فدات عزیزم..... 

انشالله به زودی خبرای خوبت رو می‌شنویم..... 

از خدا برات سورپرایز خوشگل میخوام..... 

برا تک تکتون اشانتیونهای خوشگل مثل پرنسم میخوام..... 

اره

عزیزم شکر خدا دفع پروتئین نداری اما به نظر میاد یه کم عفونت داری..... 

باز ببین دکترت چی میگه..... 

کشت ادرار نداشتی فقط اورین آنالیز بوده درسته؟ 

اره

عزیزم فعلا تا میتونی آب بخور که اگه عفونت داشتی دفع بشه تا بری ببینی دکترت چی میگه..... 

سلام. شب بخیر دوستان

از خانم طوطیا خبری ندادید؟

من خیلی بهش فکر میکنم. شرایط سختی داره بنده خدا

کسی اسمشون را دقیق بلده صداش کنیم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
چرا بعضی از دکترا میگن با وجود لکه بینی آنوکسا و آسپیرین رو قطع نمیکنن اما بعضیا میگن قطع کن ؟؟؟؟؟ ا ...

عزیزم بسته به شرایط هر فرد داره و علت لک و..... 

به دکترت اعتماد کن اینطوری آرامشت بیشتر میشه...... 

برا من نهایتا قطع کرد چون دید با وجود اون همه دفع لخته و خونریزی اصلا سایز هماتوم کوچیک نمیشه شاید اگه کوچیکتر میشد قطع نمی‌کرد..... 

دقیق نمیدونم اما خوب میدونم برا من به خاطر عدم تغییر سایز هماتوم قطع کرد البته بعد چند بار قطع و وصل آنوکسان..... 

آنا جان شما با وجود لکه بینی آنوکسا و آسپیرین هم داشتی قطع کردی ؟؟؟؟ یا ادامه دادی؟ 

عزیزم برا من که فقط انوکسوپارین داشتم چون یهویی با خونریزی شروع شد اول تا 48 ساعت گفت قطع کن اگه قطع شد مجدد شروع کن..... 

وقتی لک بینی قطع شد مجدد چند روز انوکسوپارین زدم بعد دوباره به ام بینی افتادم..... 

چند بار این اتفاق افتاد تا مجدد سونو شدم..... 

بعد که دید سایز هماتوم کوچیک نشده کلا قطع کرد تا غربالگری اول که هماتوم کلا رفته بود..... 

بعدش مجدد شروع شد تا چند روز قبل زایمان..... 

یعنی فکر کنم برا من چون سایز هماتوم با وجود خونریزی و دفع لخته تغییر نکرده بود برا همین قطع کرد.... 

سلام. شب بخیر دوستان از خانم طوطیا خبری ندادید؟ من خیلی بهش فکر میکنم. شرایط سختی داره بنده ...

سلام عزیزم. جواب ام آر آی اومد و مشکل داشت جنین باید سقط کنه😭😭😭😭😭😭😭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم. جواب ام آر آی اومد و مشکل داشت جنین باید سقط کنه😭😭😭😭😭😭😭

اینا را میدونم

دکتر گفته بود تصمیم با خودتونه و سقط غیر قانونی 

میخوام بدونم چه کردن؟

خدا کمکش کنه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
اینا را میدونم دکتر گفته بود تصمیم با خودتونه و سقط غیر قانونی  میخوام بدونم چه کردن؟ خدا ...

فعلا دیگه نیومدن بگن.خدا به دوستمون آرامش بده @طوطططیا    

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم عزیزم از اطلاعات خوبتون والاخودمم دو دلم اصلا دلم راضی نمیشه با دکتر باردار بشم با کلی داروی ...

عزیزم ببین بخواد پسر بشه دومی میشه..... 

من خودم با وجود اینکه جنین فریز داشتم اصلا همسرم راضی به انتقال مجدد نبود..... 

میگفت تحت هیچ شرایطی نمیخوام دیگه وارد سیکل انتقال بشی دومی طبیعی شد که شد نخ که همین یه دونه دخترمون کافیه..... 

خلاصه سرت رو درد نیارم.... 

من اصلا فکر نمیکردم با اون اوضاع اسپرم با مورفوی بین صفر و یک طبیعی باردار بشم..... 

دختر 14-15 ماهه بود..... 

فکر کن حتی به فولیک اسید ساده هم نخورده بودم..... 

در حالی سر اولی کلی مکمل و کنترل مشکلات ایمنی و انعقادی و..... 

خلاصه باورت میشه اون ماه فقط 16 سیکل با یه بار ن ز د ی ک ی باردار شدم..... 

تو شرایط عادی من تخمک‌گذاریم اصلا اون روز نبود.....

ولی میبینی بخواد بشه میشه فکر کن با همه موانع بارداری دومم هم طبیعی شد هم پسر.... 

یعنی اون ماه معلومه تایم تخمک‌گذاریم هم تغییر کرده بود..... 

پس عزیزم بخواد بشه میشه..... 

از کجا میدونی بعد تشکیل جنین حتما جنین پسر خواهی داشت؟ 

ممکنه از جنینات هیچ کدوم پسر نشه یعنی باید آمادگی اینم داشته باشی....