2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

سلام بچه ها یه سوال دارم

من سری قبل انتقال دادم بی بی چک مثبت و بتا266و دوروزبعد318وبعدش دیگه بتا رشدنکرد حالا  اون بتای مثبت اولیه دلیلی بر بارداری من بود یا کلا اون بارداری حساب نمیشد و الکی بود...

خانم های عزیز سلام روزتون بخیر پیام دادم دکترم گفت روز ۲۱  انتقال بیا مطب  شماهم همین طور بودین ؟و اینکه بتام و نگفت تکرار کنم به نظرتون تکرار کنم ۲۶۵ بود روز ۱۳ ....سوال دیگمم برای تشکیل قلب هر راهی فک می کنید بهم بگید استرس اون ۲تا سقط خیلی ازارم میده نمی ذاره ارامش داشته باشم دوستان باردار حواب بدین لطفا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها یه سوال دارم من سری قبل انتقال دادم بی بی چک مثبت و بتا266و دوروزبعد318وبعدش دیگه بتا ر ...

لانه گزینی کرده اما رشد نکرده ....چقد بد خدایا همچیش استرسه الان منم استرس گرفتم نکنه رشد نکنه ...امشب خوابم نبرده از استرس بیجاره ته دل شوهرمم خالی کردم 

لانه گزینی کرده اما رشد نکرده ....چقد بد خدایا همچیش استرسه الان منم استرس گرفتم نکنه رشد نکنه ...ام ...

استرس نگیر هرکاری دکترمیگه انجام بده اما کلا بتا دوبرابرشد خیالت راحت باشه...چرادکترت بتا رو تکرارنکرد من سری قبل دکترم دوتا ازمایش همون روز انتقال برام نوشت

استرس نگیر هرکاری دکترمیگه انجام بده اما کلا بتا دوبرابرشد خیالت راحت باشه...چرادکترت بتا رو تکرارنک ...

نگفت تکرار کن اما خودم میرم امروز تکرار می کنم منم ۲تا سقط ۸هفته داشتم باعث میشه حالم بد باشه فکر بد بکنم 

نگفت تکرار کن اما خودم میرم امروز تکرار می کنم منم ۲تا سقط ۸هفته داشتم باعث میشه حالم بد باشه فکر بد ...

انشالله بتات کلی رشد کرده....و سالم و سرحاله...غصه نخور من درکت میکنم الهی ناامید نشی نه شما نه بقیه...من خودم سری قبل ازمایشمو گرفتم گریه میکردمو ب خدا شکایت...فک کن باشوهرم بخاطر این قضیه یک هفته حرف نزدیم روزای سختی بود بعدش ک گوشی شوهرمو دیدم تو یادداشتهاش اسم نیکمهر و رادمهر و امیر علی که اسم پیشنهادی من بود رو با فامیل خودشوسیو کرده بود که ببینه کدوم بهتره😭😭فک کن بدترین عیدعمرم امسال بود....خدایا به سرهیچکس نیار

انشالله بتات کلی رشد کرده....و سالم و سرحاله...غصه نخور من درکت میکنم الهی ناامید نشی نه شما نه بقیه ...

اره عزیزم سخته خیلی ...خدا با یه نی نی سالم برات جبران کنه ان شاءالله و دلت حسابی شاد بشه 

اگر دکترت گفته حتما قطع کن، اثر این داروها به سرعت از بدن نمیره! آسپرین هم داری؟

اره عزیزم آسپیرین هم داشتم که دیروز کلا نه آسپیرین خوردم نه آنوکسا زدم

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم برا من قشنگ مثل خون پریودی قرمز ورقیق کل پدم پرشده بود وقتی دستمالم کشیدم پر شد از خون همون شب ...

مرسی عزیزم از پاسخگوییت

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام بچه ها یه سوال دارم من سری قبل انتقال دادم بی بی چک مثبت و بتا266و دوروزبعد318وبعدش دیگه بتا ر ...

عزیزم این یعنی جنین لانه گزینی کرده ولی اونقدر قوی نبوده به رشدش ادامه بده بله بارداری رخ داده