2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046491 بازدید | 684517 پست

❤❤❤❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹🌹🌹🤩🤩🤩سلام دوستای عزیزم مامان خانما خوبین تبریک به اونایی که مثبت شدن 

بچه ها من فردا انتقال دارم دومین انتقالمه و آخرین جنین هام😭 

عاجزانه و خواهرانه ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید خیلی بهش احتیاج دارم میدونم با دعا های شما نگاه خدا شامل حالم میشه  🙏❤

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
فداات بشم مرسی، ببین پس چرا دکترا نا امید میکنن؟  ببین برای بعضی ها جنین هم تشکیل نمیشه،   ...

خدا نکنه عزیزی. به دکتر ربطی نداره که قبول کنه یا نه حق انتخاب با خودته عزیزم. هر چی کمتر پانکچر بشی بهتره به هر حال اونا الان نی نیای شما هستن اگه خدا بخواد میشه و میگیره. توی یکی از پیامات گفتی خدا باید بخواد تا بشه بله درسته خدا باید بخواد ولی شما هم باید تلاش کنی به هر حال الان علم پیشرفت کرده برای ماها که مشکل ناباروری داریم باید حتما بریم درمان بشیم نه اینکه بشینیم و بگیم میشه. انشالله همین جوجه هات رو انتقال بدی و مامان بشی. شما چون یه بار مثبت شدی این خودش نشونه خوبیه که رحمت آمادس و یه سری آزمایشای ایمنی انعقادی رو اگه ندادی برو بده. فکر کنم کیست آندو داشتی نذار پیشرفت کنه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از ته دلم دعا کردم و آیت الکرسی خوندم

ممنونم عزیزم لطف کردی 🙏🌹❤😘

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
الان دکترم جواب داد گفت باید قطع کنی تا ۴۸ ساعت بعد اگه ندیدی بعدش استفاده کن . نزنم آنوکسارو خونرسا ...

اگر دکترت گفته حتما قطع کن، اثر این داروها به سرعت از بدن نمیره! آسپرین هم داری؟

ممنون عزیزم، انشاءالله که بخیر می گذره و رفع میشه، من دکترم سازیشو اینجوری می گفت مثلا 34 در 25 در 1 ...

باشه عزیزم

آره برای منم 88 در 29 در 14 هست اگه اشتباه نکنم

باشه فدات شم

فردا حتما ب شوهرم میگم بپرسه

خونریزیم و لکه بینیم از عصری کلا قطع شده نمیدونم بازم پرولوتون میده یا نه

بازم لطف کردی ک راهنماییم کردی

فداات بشم مرسی، ببین پس چرا دکترا نا امید میکنن؟  ببین برای بعضی ها جنین هم تشکیل نمیشه،   ...

اوووف درکت میکنم منم یه دونه دیکه جنین دارم برا انتقال.....هی دست دست میکنم بلکه خدا معجزه کنه برام نرم برا انتقال از ترس امپولا و دارو ها و فشار روحیش

انشالله که زمان زایمان شما هم میشه عزیزم، زمان خیلی زود میگذره تا 8 ماهگی، بعدش کند میگذره.

به امید خدا 

خودت و پسر نازت در پناه خدا عزیزم💙

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...