2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلام عزیزم،  مرسی یادم بودی مهربون  من باید دوباره برم پانکچر بشم،  چون سه تا جنینی ...

فدای تو عزیزم، شما زودتر از همه آزمایش دادی و مثبت شدی، واقعا خیلی ناراحت شدم.

انشالله بهترین ها برات اتفاق بیفته، منم سه شنبه وقت زایمان دارم، بچم پسره، سه شنبه میشه 38 هفته و یک روز.

نمیای مراکز تهران?

من ساعت ۱/۱۵ شیاف گذاشتم الان رفتم دسشویی روو دستمال خونی بود همراه ترشح و اضافه ی شیاف خونی بود چیک ...

عزیزم یه کم استراحتت رو بیشتر کن اگه با استراحت حل شد فبها نه که احتمالا باید دز پروژسترونت رو اضافه کنی اما توصیه میکنم به دکترت اطلاع بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای خوبم همدم تنهاییم بودین چقد دل گرمم کردین دس بوس تک تکتون ام  ...بتام ۲۵۶ بود کلی جیغ زد ...

تک تک پیام‌آور هارو میخوندم ک خبرت رو پیدا کنم خیلی خیلی خوشحال شدم برات.حسم بهت درست بوده...خدا فرج خیر بده انشالله سالم بغل بگیری انشالله❤❤🌹🌹🌹

امسال میکوبم 
انتقال که بده اینجا بارداری با سی  هم هست اما منم دوبار پانکچر شدم قبل پانکچر دوباره خودت وشوهر ...

والا دکترم همش میگه اینا نمیگیرن،  هزینه بیخپده،  ولی خودم حس میکنم به خاطر این که دوباره پانکچر کنه و پول بگیره اینجوری میگه 🤦🏻‍♀️

من باید زنگ بزنم ببینم جنین ها چند سلولی شدن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
فدای تو عزیزم، شما زودتر از همه آزمایش دادی و مثبت شدی، واقعا خیلی ناراحت شدم. انشالله بهترین ها بر ...

مباارکت باشه عزیزم،  انشالله صحیح و سالم پسر خوشگلتو بغل بگیری 😍🌸 

شما کدوم مرکز رفتی؟  کدوم مرکز تهران خوبه؟ والا دیگه خرج داروها و...  خیلی زیاده،  هزینه مسیر رفت و امدم اضافه بشه دیگه هیچی 🤦🏻‍♀️ 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم یه کم استراحتت رو بیشتر کن اگه با استراحت حل شد فبها نه که احتمالا باید دز پروژسترونت رو اضافه ...

ممنونم آنا جانم خیالمو راحت کردی ❤️ فعلا دارم استراحت میکنم به دکترم پیام دادم هنوز جواب نداده برا همین دلشوره گرقتم خود مرکزم گفته بود در صورت خونریزی حضوری برم در صورت لکه بینی آسپیرین و آنوکسا رو قطع کنم تا۴۸ ساعت بعدش اگه ندیدم چیزی باز مصرف کنم خدا کنه دیگه نبینم خیلی ترسیدم . الان به بیمارستانم زنگ زدم گفت چیزی نیست چون خونریزی نبوده اما اگه ادامه دار بود خوب نیست 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
والا دکترم همش میگه اینا نمیگیرن،  هزینه بیخپده،  ولی خودم حس میکنم به خاطر این که دوباره ...

عزیزم مهم اینه جنین از نظر ژنتیکی سالم باشه وگرنه گرید آ باشه ولی سالم نباشه نمیگیره..... 

با گرید سی هم مامان داشتیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم آنا جانم خیالمو راحت کردی ❤️ فعلا دارم استراحت میکنم به دکترم پیام دادم هنوز جواب نداده برا ه ...

فدات عزیزم..... 

بله دقیقا روال کار اینه..... 

در حد لک باشه اگه با استراحت حل بشه که هیچ نه که بعدش روان کننده های خون قطع میشن و دز پروژسترون زیاد میشه و در صورت قطع مجدد روان کننده های خون شروع میشن....

من خودم خونریزی داشتم یعنی لک نبود خون روان بود.... 

برا من که دو تا آمپول داشتم بعلاوه انوسوپارین دو تا شیاف اضافه کردن و آنوکسان قطع شد و بعد قطع خونریزی مجدد آنوکسان شروع شد اما چون بازم به لک بینی افتادم آنوکسان مجدد قطع شد.... 

این قطع و شروع مجدد آنوکسان ادامه داشت تا سونو شدم و چون سایز هماتوم با وجود خونریزی و دفع لخته ها کم نشده بود برا من آنوکسان کلا تا استیبل شدن شرایط و رفع هماتوم قطع شد و از غربال گری اولبه بعد مجدد شروع شد.... 

یعنی روال کار هر فرد میتونه بسته به شرایطش رو رفلکس بدنش متفاوت باشه برا همین میگم سعی کن تغییرات رو با مشورت با دکتر و مرکزت ادامه بده.... 

وایی تیکرشو انشالله با دله خوش بغلش بگیری تو رو خدا ما رو یادت نره دعا کنی 

قربونت برم عزیزم، اگه قابل باشم همه رو دعا میکنم عزیزم، انشالله شما هم پسرت رو صحیح و سلامت بغل بگیری.

تورو خدا برای منم دعا کنید زایمان راحتی داشته باشم.

مباارکت باشه عزیزم،  انشالله صحیح و سالم پسر خوشگلتو بغل بگیری 😍🌸  شما کدوم مرکز رفتی؟ ...

مرسی عزیزم، من کرج میرفتم، ابن سینا توی بیمارستان کمالی یه شعبه داره، اونجا میرفتم.

همه مراکز هم آمار مثبت دارن و هم آمار منفی، نمیدونم کدوم خوبه ولی چون خودم کرج زندگی میکنم ترجیح دادم ابن سینا کرج برم.

فدات عزیزم.....  بله دقیقا روال کار اینه.....  در حد لک باشه اگه با استراحت حل بشه ...

مرسی همینکه اینجا هست دلم آروم میگیره بازم ممنونم از پاسخگویی و راهنماییت 😍😍❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
قربونت برم عزیزم، اگه قابل باشم همه رو دعا میکنم عزیزم، انشالله شما هم پسرت رو صحیح و سلامت بغل بگیر ...

ان شاالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی و جوجتو سالم بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

@ماشالا   عزیزم شما خونریزیت به چه صورت بود ؟؟؟؟ چجوری بود که فهمیدی هماتوم داری ؟؟؟؟؟؟؟؟