2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046585 بازدید | 684530 پست
بچه ها من ساعت ۱/۱۵ شیاف گذاشتم الان رفتم دسشویی روو دستمال خونی بود همراه ترشح و اضافه ی شیاف خونی ...

من لک داشتم گفت صبر کن‌تکرار شد اضافه کن البته گفت شیاف نه امپول شو بزن شماهم یکم صبر کن ان شاءالله تکرار نمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ساعت ۱/۱۵ شیاف گذاشتم الان رفتم دسشویی روو دستمال خونی بود همراه ترشح و اضافه ی شیاف خونی بود چیک ...

عزیزم طبیعی تو  ivf خصوصا دوقلویی

من ۶ ۷ هفته لکه بینی داشتم

استراحتتو بیشتر کن و زنگ بزن مرکزتون شاید اگه اسپزین داشته باشی قطع کنه و یه شیاف یا امپول اضافه کنه

شیافتم مقعدی کن بیشتر تحریک میکنه واژینال

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من لک داشتم گفت صبر کن‌تکرار شد اضافه کن البته گفت شیاف نه امپول شو بزن شماهم یکم صبر کن ان شاءالله ...

آخه من اصلا مشکلی نداشتم فقطم روو دستمال بود دیدم هیچ جای دیگه نبود دلم شور میزنه یعنی یه دونه آمپول هم به دوتا شیاف اضافه کنم ؟ دکتر خودم گفته بود اگه خونریزی داشتی باید بیای من ۴ شنبه سونو بودم هماتوم و اینا هم نداشتم مشکلی نبود دکترمم کلی دعوام کرد که چرا انقدر دنبال مشکلی ! اینو نمیدونم الان چرا اینجوری شد یهو؟؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
آخه من اصلا مشکلی نداشتم فقطم روو دستمال بود دیدم هیچ جای دیگه نبود دلم شور میزنه یعنی یه دونه آمپول ...

من خیلی گشتم نوشته بود وقتی شیاف واژینال بذاری احتمالش هست چون دیواره واژن پرخون شده پارگی مویرگی با دستتون رخ بده نگران نباش من ۳تا شیاف دارم گفت به جای یکیش امپولشو بزن اگه شدید شد خبر بده که اصلا تکرار نشد 

عزیزم طبیعی تو  ivf خصوصا دوقلویی من ۶ ۷ هفته لکه بینی داشتم استراحتتو بیشتر کن و زنگ بزن مرک ...

دلم یکم آروم گرفت داشتم میمردم 🥲 دکتر خودم گفته بود اگه لک داشتی تا آسپیرین و آنوکسا رو قطع کن تا ۴۸ ساعت اگه دیگه چیزی ندیدی دوباره استفاده کن و اینکه اگه خونریزی داشتی بیا خدا کنه دیگه نبینم دل شوره مردم 🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من خیلی گشتم نوشته بود وقتی شیاف واژینال بذاری احتمالش هست چون دیواره واژن پرخون شده پارگی مویرگی با ...

مرسی عزیزم از راهنماییت نمیدونم شاید از گذاشتن شیاف بوده چون درد و اینا ندارم خداروشکر دعا کن دیگه نبینم در مرز سکته ام 🥲

مرسی عزیزم از راهنماییت نمیدونم شاید از گذاشتن شیاف بوده چون درد و اینا ندارم خداروشکر دعا کن دیگه ن ...

اروم باش  اصلا نگران نباش مطمئنم  از گذاشتن شیاف بوده و تکرار نمیشه 

سلام نازیلا، کجایی؟ خوبی؟ دوباره انتقال دادی؟ انشالله که الان باردار باشی و لبهات پر از خنده باشه&n ...

سلام عزیزم،  مرسی یادم بودی مهربون 

من باید دوباره برم پانکچر بشم،  چون سه تا جنینی که دارم کیفیتش دوتا c و ۱دونه b 

دکتر گفت انتقال ندم بهتره،  نمیدونم کار کنم،  شرایط روحی خوبی هم ندارم بخوام دوباره برم پانچکر 😓

شما چطوری عزیزم؟  نی نی نازت خوبه؟  جنسیت چیه؟ 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام عزیزم خدا نی نی تو برات حفظش کنه ..میشه بگی چرا پردنیزولون میخوری و اینک واکسن کرونا زدین؟

ممنون بانو 

والا من مشکلی نداشتم به دکترم گفتم بخورم گفت بخور مشکلی نداره 

نه عزیزم واکسن نزدم 

ممنون بانو  والا من مشکلی نداشتم به دکترم گفتم بخورم گفت بخور مشکلی نداره  نه عزیزم واکس ...

قربونت عزیزم 😍😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم