2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
برا ی دوستانی که پرسیدن جنینم فریز ۸ماه قبل بود   چون یه دونه بود ترس داشتم برم برا انتقال... م ...

مبارکت باشه گلم ایشالا بشن فندق دلت چراغ خونت عصای دستت چقد بهت گفتم مثبتی دلم روشنه💃💃💃💕

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم عزیزم شما بعد انتقال رو صندلی انتقال دادی یا فورا اومدی پایین؟؟بعدش رفتی دستشویی؟؟

اره عزیزم تا برام جنینارو گذاشت گفت مبارکه بیا پایین بعدشم نشستم اصلا نشد دراز بکشم ۱۰ دقیقه اینا بعدشم رفتم دسشویی چون خیلی مثانه ام پر بود کلا چون نفر ۳ تا مونده به آخرم بودم اصلا نشد که بعدشم دراز بکشمداشتن مرکز و میبستن گفت لباساتونو بپوشین برین 😐

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من تا هفته ۹ اینا شلوار معمولی میپوشیدم بعدش شلوار بارداری همش حس خفگی داشتم

الان همش میترسم تووو خونه همش پیراهن پوشیدم اما بیرون رفتنی هر شلواری میپوشم میگم نکنه بد باشه مرسی عزیزم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اهان ایران نیستین شما  منم البته سر کارمو میرم ولی شیاف و امپول دارم چون انتقال بودم  حا ...

قطع میشه عزیزم فقط استرس نداشته باش و خواب و خوردوخوراکت خوب باشه

و خدایی که در این نزدیکیست
من هنوز وقت نگرفتم ولی احتمالا۱۸هفته برم نه من هم خداروشکر قبل آن تی قطع شد و توی آن تی هم گفت هماتو ...

خداروشکر ایشالا بخیر میگذره واسه هممون و کوچولوهامون رو سلامت تو بغل میگیریم

و خدایی که در این نزدیکیست
عه واقعا چون همه جامیگن میتونی یه سونوی معمولی بری بیرون 

حالا برم ان شاالله که بگه 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الان همش میترسم تووو خونه همش پیراهن پوشیدم اما بیرون رفتنی هر شلواری میپوشم میگم نکنه بد باشه مرسی ...

قربونت شلوار بارداری بگیر خیلی خوبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستای خوبم همدم تنهاییم بودین چقد دل گرمم کردین دس بوس تک تکتون ام  ...بتام ۲۵۶ بود کلی جیغ زد ...

خداروشکر عزیزم الان خوندم مثبت شدی ..چقدر خوشحال شدم بخدا حتی ظهر یاسین می‌خوندم همش تو فکرم بودین خیلی تبریک میگم .. انشاءالله سالم بگیری بغلت شیرش بدی😍🤩🤩

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
تو سیکل انتقال هستمبرا دومین بار بار قبل کنسل کرد ب نظرتبیام پیش جلیلیان انتقال میده برام اگهاین بار ...

چرا انتقال نده،باور داری سری قبل که با کشاورز انتقال داشتم ۶ ماه آوردم و بردم همسری به خاطره یه چیز کنسل می‌کرد آخرش بعد ۶ ماه انتقال داد

به نظرم دیگه نرو با کشاورز با جلیلیان انتقال بده انشاالله دستش برات خوب باشه

بچه ها من دوسه روزه زیر دلم سمت چپ تیر میکشه هرازگاهی هم درد خفیف داره بنظرتون از چیه؟خطرناکه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام فاطمه جان خوبی دستم خوب نشده هنوز گوله گوله شده قرمزیش داره کم میشه ولی کبوده از امروزم خارش دا ...

سلام عزیزم.قربونت برم . شکرخدا.

ااای جااانم. نگران نباش طبیعیه عزیزم. منم همین جوری میشم معمولا شنبه اینا دیگه میره خارشش. برا من از دیروز خارشش شروع شد. ی دستم بیشتر اذیت می کنه.

دکتر گفته بود اگه قابل تحمل نبود قرص بخور. ولی من نخوردم. باز ببین چجوره وضعیتت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میشه بگی چه علائمی داشتی

روز ۳ انتقال لکه داشتم قهوه ای ۲بار ...بعد همش حس ویبره مانند تو رحم بعد بدون علامت بودم تا  روز ۱۱ اینا درد پریود نصف شب داشتم تا الانم گاهی هست ...روز ۱۱ معده و شکم درد یکساعتی سر کارم داشتم  نسبتا شدید بود روز ۱۲ و ۱۳ درد لگن و تیر کشیدن تخمدان ها و واژن داشتم  وتکرر ادرار تو هفته دوم انتقال هم داشتم ولی فک می کردم از اب زیاد که  می خورم  اها یادم نبود ردز ۴و ۵ انتقال انگار سرماخوردم بینیم ابریزش کم و عطسه فراوون داشتم طوریکه کامل ناامید شدم