2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
عزیزم مبارکت باشه انشاءالله بسلامتی.برای ما منتظرا هم دعاکن عزیزم😘

چشم الان بیدارم برا همه دعا کردم شوهرم روزه شکر می گیره داره سحری می خوره گفتم همه رو دعا کنه اونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم همدم تنهاییم بودین چقد دل گرمم کردین دس بوس تک تکتون ام  ...بتام ۲۵۶ بود کلی جیغ زد ...

مبارکهه عزیزم ایشالا به سلامتی و سر موقع بغلش کنی

و خدایی که در این نزدیکیست
شنبه به دکتر پیشنهاد میدم اگر نداد حتما میرم یک دکتر دیگه شما تهران هستی عزیزم؟ دکترتون کیه؟

بله عزیزم من مرکز مام دکتر متین. اره پیشنهاد بده ایشالله که برطرف میشه به امید خدا.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
به من مامای دکترگفت هرچی خون سیاه ازت دفع شه بهتره چون هماتوم کوچیک میشه منم همش خون سیاه ازم میومد ...

شما تو اون تایم که خون سیاه میومد انوکسا آسپرین قطع بود؟ چند روز؟ من لک سیاه ازم میاد

سلام گلم ازتون یه خواهشی دارم اگه امکانشودارین میشه ازازمایش هایی که هفته ۱۴ایمونولوژبرات نوشت که قر ...

چشم گلم حتما امروز برات میفرسته همسرم الان خوابه بیدار شه بگم از بالای کمد مدارکمو بیاره بفرستم ولی برای قطع پردینزول حتما با متخصص ایمونولوژی مشورت کنید اگه اون لازم بدونه میفرسته پیش روماتولوژی .

سلام دوستان صبحتون بخیر میشه راهنمایی کنید من الان باید چی کار کنم داروهامو ادامه میدم به همون روال ...

عزیزم داروهات همون رواله برایه ما که میگن صد در صد لاید تکرار بشه به مرکزت بتا رو بگو خودشون بهت وقت میدن با توجه به بتات

سلام عزیزم خوبی ؟ نگران مورد اول نباش دیگه تکرار نمیشه مورد دوم هم دکترت کاملا درست گفته تا حتی بع ...

سلام عریزم خوبین

زینب جان امپول پرولوتون میزنم به نظرت اگه فردای روز تزریق پرولوتون ،ازمایش خون غربالگری دومم  وقند و تیرویید رو بدم رو جواب ازمایش تاثیر داره؟

بچه ها من دوسه روزه زیر دلم سمت چپ تیر میکشه هرازگاهی هم درد خفیف داره بنظرتون از چیه؟خطرناکه؟

من همه این دردارو داشتم و دارم

یه وقتایی هم درد پریودی طولانی داشتم

چیزی نمیشه انشالله