2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
دوستای خوبم همدم تنهاییم بودین چقد دل گرمم کردین دس بوس تک تکتون ام  ...بتام ۲۵۶ بود کلی جیغ زد ...

به سلامتی مبارکت باشه صحیحو سالم بغل بگیریش،روز چند انتقال بود؟جنین ۳ روزه انتقال دادی؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای خوبم همدم تنهاییم بودین چقد دل گرمم کردین دس بوس تک تکتون ام  ...بتام ۲۵۶ بود کلی جیغ زد ...

عزیزم خیییییلی مبارکت باشه گلم به خدا خیلی دلم برات روشن بودبه سلامتی بگذرونی خیلی واست خوشحال شدم همش واست دعا میکردم مبارکت باشه

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
ردز ۱۳ جنین ۳روزه یه دونه داشتم فقط برام مثل معجزه بود 

نوره امیدی شدی واسم منم ۳ روزه انتقال دادم همش میگفتم کاش ۵ روزه انتقال میداد واسم

خدا خواسته به یکی و ۲ تا نیست،انشاالله عاقبت بخیریشو میبینی عزیزم

بچه ها شماها الان شلوار چجوری میپوشین ؟؟؟ میشه الان لگ اینا پوشید خیلی کمرش جذب نباشه ؟؟؟؟ یاباید حتما بذارم کششو زیر دلم ؟؟؟ میشه هر شلواری بپوشم یا نه ؟؟؟؟ 😐

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

خدایا شکرت عزیزم مبارکت باشه موفقیتاشوببینی سالم وسلامت بغلش کنی برامنم دعاکن

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

انقد خوشهال شدم انگار خودم مثبت شدم مبارکت باشع

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

برا ی دوستانی که پرسیدن جنینم فریز ۸ماه قبل بود   چون یه دونه بود ترس داشتم برم برا انتقال... من یک ماه قبل انتقال روزی یکساعت پیاده روی داشتم جلو افتاب صب ها ساعت ۱۱ اسنا  هر روز ناشتا قد یه عدس ژل رویال خوردم هر روز ۲۰تا بادوم درختی خیس خوده از شب قبل می خوردم هر روز جلو افتاب تو حیاط یا پشت پنجره ۲۰ دقیقه شکممو با روغن سیا دانه ماساژ دادم قند و شیرینی و وسایل کارخونه ای  و بیرونی قبلا هم کم می‌خوردم اما کامل حدف کردم اب زیاد می خوردم اینارو از پیج فلورا تاجیک یاد گرفتم شب رود می خوابیدم صب هم زود هم بیدار می شدم ۷و ۸ اینا مثلا ...هر ۳ردز یه بار قرص د ۳ می خوردم با مولتی ویتامین ....روز انتقال یه کیسه اب گرم تا مرکز ۴ساعت روی رحمم بود یه نفر گفت تا انتقال راه برو و حرکات پروانه برو ...تو مرکز کارکنان بهم می خندیدن که چی کار می کنی 😁تا صدام کردن راه رفتم‌و رحمم ماساژدادم مثانه ام حس دسشویی داشتم اما نه شدید حین انتقال نفس اروم و ذکر اسما حسنی رو گفتم تا ۲ساعت بعد هم تکون نخوردم از قبل و بعد انتقال ویتامین ث و کافین کم خوردم خرما می خوردم روزی ۶تا نشاسته یه استکان کوچیک همراه مربای به ...انجیر خیس خورده روزی ۴تا با ابش عذا نشاسته دار زیاد خوردم مخصوصا سیب زمینی بعد انتقال با ۲سفیده تخم مرغ ابپز برا نهار خوردم ...دارو هام اسپرین  مکمل پردنیزولون همارین و استرادیول و امگا و د بود استرادیول ۲تا صب ساعت ۹ شب یکی ساعت ۹ ...شیاف هم هر ۸ساعت اما یه شیاف حذف کردم امپولشو زدم بدون اینکه به دکتر بگم اخه امپول بهتره  ۷ یه شیاف ۳ امپول ۱۱شب هم یه شیاف گاهی واژینال گاهی مقعدی ...استراحت هفته اول مطلق بود بدا نماز و عذا بلند شدم نماز هم نشسته خوندم برا سجده هم ۲تا بابش جلو خودم می ذاشتم خم نشم اصلا هفته دوم رفتم سرکار اما فقط نشستم ۷روز اول حموم نرفتم بعد ۱۰ دقیقه با اب ولرم ...دکر اسما حسنی رو بهونید و سوره یس مخصوصا ۳ ایه اخر ...ببخشید غلط تایپی داشتم 

خیلی خوبه عزیزم ، بالای ۱۰ هستید  بالای ۷ باید باشه  اره گلم سه خطی  اگه سه خطی نب ...

سلام نازیلا، کجایی؟ خوبی؟ دوباره انتقال دادی؟

انشالله که الان باردار باشی و لبهات پر از خنده باشه