2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
نمیدونم اما تو تشخیص بینظیرن تو تشخیص علل شکست انتقال یا سقط یا نقص ایمنی بدن 

عزیزم من منظورم اینه ک مثلا دکتر اورولوژی در اصل دکتر مجاری ادرار .الان این دکترا دراصل تخصصشون چیه ک من سرچ کنم نوبت بگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش انقد دقیق بلد نیستم پروانه جون🙈 این دیگه فقط کار دکتره کخ بفهمه نظر دکترت نسبت به رشدش چی ب ...

گفت خوبه همه چیش فقط مشکلش این بود ۲۷شهریور انتقال دادم و جنینم ۴ روزه بود میشدم ۹ هفته ولی تو سنو با توجه به جنینو ساک ۷هفته و ۳روز بود 

راستش انقد دقیق بلد نیستم پروانه جون🙈 این دیگه فقط کار دکتره کخ بفهمه نظر دکترت نسبت به رشدش چی ب ...

مشکلش اختلاف دو هفته با تاریخ انتقالم بود😢😢😢😢🙁حالا با توجه به بتامم لانه گزینیش فکر میکنم دیربوده برایه همونه گفت دو هفته دیگه بیا

مبارکه ایشالله سلامت بغل بگیریشون احساس میکنم دوقلو باسه  انتقال جندمت بود چیکلرا کردی خراش هم ...

ممنونم لطف داری ایشالله که دوقلو باشن و سالم 

من انتقال اولم بود عزیزم 

خراش نداشتم 

والا کار خاصی نکردم یادمه روز انتقال دیر رسیدم دکتر به خاطر من وایساده بود اینقدر اون پرستارا به من استرس دادن که گریه ام گرفته بود دکترم خدا خیرش بده منو ناز کرد و بعدش برام انتقال دادن استراحت کردم اونجا 

من شب موقع خواب اومدم روی مبل راحتیم خوابیدم که خیر سرم نصفه شب ساعت 3 شالاپ پرت شدم پایین 😆

اینقدر با همسرم خندیدیم و گفتیم کارشون تمومه 

فقط هم 3 روز اول خوابیدم و استراحت کردم بعدش دیگه به زندگی عادیم برگشتم 

سلام  من جواب ام ار ای رو گرفتم بردم پیش دکتر ولی متاسفانه خوب نبود دکتر گفت احتمال سی درصد عق ...

سلام عزیزم

یعنی قطعی نظر نمیدن که تکلیفت مشخص بشه؟

خیلی سخته عزیزم😢 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام  من جواب ام ار ای رو گرفتم بردم پیش دکتر ولی متاسفانه خوب نبود دکتر گفت احتمال سی درصد عق ...

عزیز دلم خیلی سخته حتی قابل درک هم نیست

به نظرم پیش چندتا دکتر دیگه ببر بذار مطمئن بشی که مشکل هست یا نه

منم روز سیزدهم دادم 62 بود یکم نگران شدم یاد شما افتادم شنبه باید مجدد تکرار کنم

عزیزم باور کم نگرانی نداره دیر لانه گزینی کرده تو رو خدا مثله منن به حرف این دکترا گوش نده چون دیگه الان بتات پایینه سره هر چیزی میخوان بهت استرس بدم من ساک خالی رو دید بعد گفت پوچه جنینو دید ضربان نداشت گفت احتمالا قلبش تشکیل نشه بعد قلبش تشکیل شد گفت ضعیفه بعد دیروز رفتم همه چیش میگه نرماله ضربانش رشدش حالا استرس بهم میده میگه باید ۹ هفته باشی ۷ هفته ای دو هفته اختلاف داره میگم من بتام پایین بوده دیر لانه گزینی کرده میگه خانوم جنینت نرماله ولی باید ۹ هفته باشه بابا لامصب ها اون اون تو داره رشد میکنه چرا الکی استرس میدید هر نظریه ای دادن اخر سر اشتباه بود میدونم اینم درست نیست ولی الکی استرس میدن ببخشید خیلی زیاد شد حرفام ولی نواستم بگم مثله من نکن 

دو مرحله ای بودم عزیزم یادت باشه برات گفتم  نسبت به سه روزه هام روز سیزدهم بود نسبت به جنین بل ...

اره گفتی عزیزم ببخش از شدت استرس یادم رفته همه چی ...نه می خوام تست بدم امروز ۱۳ من یه ۳روزه انتقال دادم فک کنم زوده ؟ بی بیرچک زدی ؟من بی بی نزدم والا ...از صب هم شدید استرس دارم عزیزم ان شاءالله به سلامتی طی کنی ۹ماه رو 

ممنونم لطف داری ایشالله که دوقلو باشن و سالم  من انتقال اولم بود عزیزم  خراش نداشتم  ...

عزیزم خیلی خیلی مبارکه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍