2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046396 بازدید | 684511 پست
دوستان مگه ازمایش قند هفته۲۴ نباید با اون مایع گلوکز باشه؟ پس چرا دکتر برای من قند ناشتا و بعد صبحا ...

سلام عزیزم چرا باید با محلول گلوگز باشه اتفاقا من هرچی به دکتر اصرار کردم گفتم نمیتونم بخورم گفت نه حتما باید بدی چون این دقیق تره ولی اگه حالت تهوع بگیرم ونتونم بدم مثل مال شما قند دوساعته بدم بعد صبحونه من چون تو بارداری قبلیم دیابت بارداری داشتم همون اول که مثبت شدم این ازمایش ها رو ازم گرفتن الانم هفته بعد دکتر نوشته برام 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بچه ها توروخدا من خيلي نگرانم طول سرويكسم ٣١توي هفته ي ١٧ خطرناكه؟

نگران نباش عزیزم منم طول سرویکسم تو همین هفته ۲۸ بود دکتر گفت باید شیاف پروژسترون رو ادامه بدم اگه نیاز باشه یعنی به ۲۵ برسه سر کلاژ میکنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم چرا باید با محلول گلوگز باشه اتفاقا من هرچی به دکتر اصرار کردم گفتم نمیتونم بخورم گفت نه ...

برای من قند دوساعته قبل و بعد ناشتایی نوشته!!!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من موندم انجام بدم یا نه اصلا دکترم قبول میکنه برا بار اول انجام بده

من برای بار دوم انجام دادم

ولی انجام دادنش ضرر نداره تونستی انجام بدا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
برای من قند دوساعته قبل و بعد ناشتایی نوشته!!!

اره دیگه برای من سری قبل چون نتونستم اون محلول رو بخورم مثل مال شما نوشت ولی دکتر این سری گفت نه حتما با محلول باشه 

عزیزم میگم تاریخ سنو با انتقالم دو هفته اختلاف داره به نظرت طبیعیع این لخته ی پشت جفت همون هماتومه؟

بله عزیزم همون هماتومه، درمانش هم فقط پروژسترون سر وقت و استراحته همین

ببین این اختلاف ها تا nt اهمیت کمتری دارن، مهم اندازه ها و هفته ایه که اونجا برات حساب میکنن و از رو اون همه چی رو حساب میکنن. به هر حال الان بهترین کار همینه که رشدش رو تحت نظر داشته باشن تا اون موقع

سلام  من جواب ام ار ای رو گرفتم بردم پیش دکتر ولی متاسفانه خوب نبود دکتر گفت احتمال سی درصد عق ...

وای عزیزم چقدر ناراحت شدم😭😭😭😭  واقعا نمیدونم اصلا چی بگم. فقط امیدوارم هر تصمیمی میگیری زودتر دلت آروم بگیره از این حال دربیای😔😔😔😔

سلام خانما،،میگم یه خانمی دوقلو بارداره ازمایش امینوسنتز داده دکتر بهش گفته دوتا دخترن،،ولی تو انوما ...

اگر دوقلو ها دو تا کیسه آب جدا دارن و از هر دوتا جنین جداگانه آب دور جنین گرفتن و آزمایش کرموزومی انجام دادن، آمینوسنتز دقیق تره

خیللللللی لطف میکنی عزیزم اطلاعاتتو‌در اختیار مون میزاری و جواب میدی  بله امسیژن خونم همش روی۹ ...

توکل به خدا عزیزم ان شاء الله به سلامتی طی میشه این روزها و خوب خوب میشی 

منو بی خبر نذار از حالت 

برای دخترتون هم حتما متخصص اطفال ویزیت کنن، تب مجدد، تب بیشتر از سه روز، سرفه های خلطی، اینا نشانه های مراجعه به بیمارستان هست، هر وقت بود بدون درنگ باید رفت بیمارستان

خدا رو شکر مبارکت باشه گلم ،برای مرکز مام که میرفتی چندبار ویزیت شدی ، چندبار سونو ، من چون از شهر د ...

مرسی عزیزم انشالله قسمت شما. یکبار که اول میری ویزیت میشی همون موقع سونو میکنن طبق همون داروهای پانکچرو برات مینویسن و میگن از روز اول یا دوم پریود داروهاتو شروع کن بعد روز ده یازده یا دوازدهم پریودت میگن بیای سونو میکنن و روز عمل پانکچرو بهت میگن همین یعنی هی نمیبرن بیارن هی سونو کنن. 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
چون هفتم رفته بالا و وقت سقط قانونیم گذشته دکترا میگن تصمیم با خودت میخوای نگه دار میخوای  غیر ...

با همین حال استیصال پاشو برد مشهد و به امام رضا بگو چطور بعد این همه انتظار بچه مشگل دار به دنیا بیارم؟ حالا که بزرگ شده چطور بکشمش؟ 

ما که فقط میخونیم دلمون شکست. خدا به داد دلت برسه

این همه خرج کردی، پاشو یه سفر برو. دست خالی برنمیگردی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
سلام عزیزم، بله عزیزم منم چیزی مشابه آنومالی دارم اینجا که برام تو ۱۹ هفته وقت دادن برم. شما قرار شد ...

من هنوز وقت نگرفتم ولی احتمالا۱۸هفته برم نه من هم خداروشکر قبل آن تی قطع شد و توی آن تی هم گفت هماتوم جذب شده

مرسی عزیزم انشالله قسمت شما. یکبار که اول میری ویزیت میشی همون موقع سونو میکنن طبق همون داروهای پانک ...

آنا جون یعنی جلسه اول بری آزمایش وعکس رنگی واین چیزا نمیفرستن انجام بدی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
توکل به خدا عزیزم ان شاء الله به سلامتی طی میشه این روزها و خوب خوب میشی  منو بی خبر نذار از ح ...

ممنون عزیزم دخترم تقریبا ۵روزه خوب شده کلا ‌ازاول هم تب نداشت شکرخدا

خودمم ازدیروز بهترم ابریزش بینی داشتم اونم خیلی کم شده بله حتما یه کم که حس میکنم خوب نیستم میرم بیمارستان کلادررفت وامدم ولی از جنین تاحالا سونو اینا نکردن استرس اونو دارم😔