2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
منظورتون از جنین تخمکه؟

خانمی یه سوال دارم ازت اگه تونستی جواب بدی ممنون میشم شمابعدسرکلاژچندروزاستراحت کردی ؟کسی پیشتون بود؟توبیمارستان شبوموندین یانه همون روزمرخص شدین ؟راسته میگن بایدبرای دستشویی لگن بیارن براتون ازجاتون نبایدپاشین تاچندروز

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من ال ارژنینو ۴۵ روز قبل انتقال روزی سه تا۱۰۰۰میخوردم پرندزولونم ۴۵ روز قبل انتقال روزی د ...

سلام پروانه جون ..یه سوالی داشتم عزیزم شما واکسن کرونا زدین؟؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم شما به سوالی داشتم شما واکسن کرونا زدین؟؟

سلام گلم. بله دو دوز رو زدم . دوز دومم 1 ابان بود که دکتر گفتن 2-3 هفته بعدش میتونیم سیکل انتقالو شروع کنیم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزيزم مباركت باشه ، خيلي خوشحالم كه نتيجه گرفتي ، انشالله به سلامتي به دنيا بياد 😍 منم بايد بيا يه ...

سلام عزیزم.سیلویا جان من روز ۱۴ انتقالم بتا ۷۲۰ بود به نظرتون خوبه و ایتکه شما چند وقت بعد از مثبت شدن رفتین سونو قلب؟و عزیزم بعد از مثبت شدن چه ویتامینایی خوبه بخوریم چون من دیگه هیچی نمیخورم حتی امگاسه یکم نگرانم

سلام عزیزم.سیلویا جان من روز ۱۴ انتقالم بتا ۷۲۰ بود به نظرتون خوبه و ایتکه شما چند وقت بعد از مثبت ش ...

اتوسا جان جنین ۳روزه انتقال داده بودی ؟من رده به کلم فردا برم روز ۱۳ امم جنین ۳روزه 

خانمی یه سوال دارم ازت اگه تونستی جواب بدی ممنون میشم شمابعدسرکلاژچندروزاستراحت کردی ؟کسی پیشتون بود ...

همون روز مرخص میشی

من عزیزم از همون روز واسه غذا و دستشویی بلند شدم و کلا استراحت نکردم و هفته بعدش رفتم شهرستان

ولی کار سنگین نکردم و خم و راست نشدم 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خب شکر خدا.مبارکت باشه عزیزم انشاله همه چی خوب پیش بره تا ۹ ماه فسقلیاتو بغل کنی بسلامتی. تعداد ضربا ...

مرسی عزیزدلم همچنین شما ❤️ببین اصلا صدای ضربان رو هم نذاشت گوش بدم گفت برای جنین ضرر داره تا زیر ۱۰ هفته نمیذاریم تعداد ضربانم نگفت برا همین ، اندازه هاشونم یکیش ۱۳ میل، اونیکی رو خیلی تلاش کرد درست ببینتش چون قدش و میخواست اندازه بگیره جاشو گفت کنار رحممه اون گوشه اس درست نشون نداد اما تقریبی گرفت اونیکی ۱۱.۳ میل بود دکتر گفت خوبه اما دیگه نمیدونم انشاالله که خیره چون توو برنامه دیدم زده بود اندازه توو ۸ هفته باید بین ۰/۷ تا ۱/۷ باشه . اندازه اشون خوبه ؟؟؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم خیلی مبارکت باشه😍😍😍😍 خداروشکر، ایشالا ۱۲۰ سال بتپه براشون🙏🙏 تاریخ انتقالت کی بود؟

مرسی عزیزم همچنین دوقلوهای خودت خانووووم😍 

من ۸ مهر بود انتقالم عزیزم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مبارکه عزیزم ایشالا سر موقع بغلشون بگیری به سلامتی

مرسی عزیزم فدات 😘❤️