2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
گلم اینجوری نیست منم تا الان هر جا سونو دادم و سه تا دکتر رفتم هشت هفته و هفت روز نداریم تا هشت هفته ...

باشه عزیزم چشم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه علائمی داشتین؟لک لانه گزینی داشتید؟

عزیزم بغیر از لک بینی بقیه علائم ها داشتم از دلدرد و کمر درد سینه درد و درد کشاله ران و لگن و تهوع.نزدیک موعد پریودم چنان دلدرد شدیدی گرفتم که گفتم کارم تمومه.ولی خداروشکر مثبت شد.من کلا ادم پر علایمی هستم همیشه.تو اصلا به علائم توجه نکن.انشاله مثبتی

عزیز انشاالله بزودی نتیجه مثبت میگیرین و دلتون شاد میشه و انگیزه همسرتون نسبت به تلاش برای زندگی زیا ...

فدات بشم اسمم هدیه ست...هفته دیگه انتقال دارم انشالله خودتونم به زودی زودمادرمیشید🤗😍

بچه ها عدد بتام ۱.۴ هستش😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم انشاالله دفعه تقدیر بهتری برات رقم میخوره توکلت بخدا باشه 

میشه دوستی منو قبول کنی 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .

[QUOTE=214042562]بی بی نمی زنم احتمالا فردا برم ازمایش روز ۱۳ میشه زود نیست ؟فردا برم ؟اخه جنین امم ۳روزه 

دکتر گفته کی برو ؟؟

البته چون  جنینت سه روزه بوده فک کنم باید ۱۷ انتقال بری

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
دوستان مرکزم برام دعا کنید با دلای پاکتون مشکلی نباشه 

عزیزم چرا مرکز رفتی؟؟

سونو کنی باز؟؟؟

انشالا همه چی خیره

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
دوستان مرکزم برام دعا کنید با دلای پاکتون مشکلی نباشه 

پروانه جون به این وقت اذانی مطمئن باش همه چی خوبه وعالی پیش میره امروز تاریخ ان تی برات مشخص میشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها من اومدم قلبشون خداروشکر تشکیل شده بود مرسی از دعاهاتون عزیزانم ❤️ ۱۵ آذر هم وقت سونو غربالگری اول دادن بهم ! ایشالا خدا قسمت همه بکنه 🤲🏻😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید انتقال اولم منفی شد برای شروع دومی رفتم دکتر گفت اول برو دکتر رو ...

عزیزم تو سیکل انتقال هیچی بدتر از استرس نیست و کابوسای شما قطعا دلیلش استرس بوده 

روانپزشک کمک میکنه آرامشتو حفظ کنی، نهایت یه مدت قرص ضد استرس مصرف میکنید و با خیال راحت میرید انتقال من جای شما بودم حتما میرفتم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها من اومدم قلبشون خداروشکر تشکیل شده بود مرسی از دعاهاتون عزیزانم ❤️ ۱۵ آذر هم وقت سونو غر ...

ایشالله یه عمر قلب قشنگشون بتپه برات عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم چرا از همون روز خونریزی دکترم برام آمپول پرولوتون نوشت و زدم هفته یدونه باید بزنم ولی متا ...

عزیزم آنا جون همه یه مدت نتونستن خارجیشو گیر بیارن ایرانی میزدن بد به دلت راه نده، من هیچوقت درگیر داروی خارجی نبودم چون داداشم داروسازی حکیم کار میکنه میگه بیشتر داروها بیس اولیش یا دستور ساختش از خارج خریداری میشه