2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
منم مثل شما بودم اولش که ۲۲اتا تخمک داشتم خوشهال بودم بعدگفت ۱۶ تا تشکیل شده بعد ما ۸ تا تعیین جنسیت ...

وای خدا یعنی میشه واسه من حداقل یکی تشکیل بشه😭

دفعه قبل ۹ تا جنین رو تعیین جنسیت کردند و گفتن پسر نداری و کل کارم کنسل شد. واسه همین الان کلی استرس دارم. 

شما کدوم مرکز انجام دادین؟ 

دکترتون کیه؟ 

مثبت شدین ؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
خوب خداروشکر که همه چی خوب بوده، هماتومت خیلی بزرگ نیست اما قطعا علت لکه بینیات اونم هست سونو اونروز ...

مرسی عزیزم چرا از همون روز خونریزی دکترم برام آمپول پرولوتون نوشت و زدم هفته یدونه باید بزنم ولی متاسفانه ایرانیش گیر میاد خیلی جاها تو تهران رفتم گیرنیاوردم خارجی.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا یعنی میشه واسه من حداقل یکی تشکیل بشه😭 دفعه قبل ۹ تا جنین رو تعیین جنسیت کردند و گفتن پسر ...

ابن سینا دکترم اذیتا شفیقیان هنوز مثبت نشدم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ابن سینا دکترم اذیتا شفیقیان هنوز مثبت نشدم

انتقال دادین؟ 

من شیراز هستم. مرکز رستمی. 

اینجا خیلی بده چون روزی که میری واسه انتقال مشخص میشه که پسر تشکیل شده یا نه. منم قبلش قراره هیسترو و پی ار پی و سرم بزنم. اینهمه کار انجام بدم و پسر تشکیل نشه همه چیز بیهوده بوده. 

میگم من دکترم علیرضایی هستش نظرتون چیه دکترمو عوض کنم؟؟

نمیدونم عزیزم

من نمیشناسمشون

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من روزی ۴۵ دقیقه مرتب بعدش بادکشم دیر فهمیدم ۱۲ روز به انتقال ولی شما هفته ای سه بار هربار ۲۰دقیقه ب ...

درمورد بادکش از دکتر سوال کردم گفت اصلا انجام نده خوب نیست. حالا موندم چیکار کنم. اکثر مثبت ها بادکش انجام دادن😔

انشالله هست اان یه کاربر تو ابن سینا تو همین تاپیک از ۸تا ۴تاش پسر بود به خدا توکل کن

دعا کن برام. ماه اینده انتقال میدم🙏🏽

سلام عزیزم من ال ارژنینو ۴۵ روز قبل انتقال روزی سه تا۱۰۰۰میخوردم پرندزولونم ۴۵ روز قبل انتقال روزی د ...

کیوتن هم میخوردین؟ 

ویتامین ها چی خوردین؟ 

فرتیل سی ام رو روزی چندتا ؟

این مدت درگیر واکسن کرونا بودم. الان دوز دومم رو زدم و انشاالله ماه اینده میرم واسه انتقال. 

علامتی هم داشتی ؟..من فقط سینه هام دردناکه 

عزیزم معده درد از علائم اصلی 

خوشحال باش

انشاالله مثبتی😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
درمورد بادکش از دکتر سوال کردم گفت اصلا انجام نده خوب نیست. حالا موندم چیکار کنم. اکثر مثبت ها بادکش ...

ببین دکتر منم گفت انجام نده منم انجام ندادم اما گرفت 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام عزیزم خوبی منم انتقال قبلیم داشتم با معده پر اونم با یه لیوان اب بخور اگه ناراحتی معده داری حتم ...

قربوووونت برم ممنونم عزیزم ک جواب دادی  

وااااااااای نمیدونی چقد خوشحالم ک دیدمت  . انگار سالیانه ساله ک میشناختمت. خیییییلی حس خوبی داشتم.  

اذیت که نشدی دیروز؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دستت چطوره مال من انقد ورم و درد داره نمیتونم تکون بدم ولی خارش نداره

قربونت. برا منم این دفعه یکم ورمش بیشتره فقط دستمو خم کردی درد میگیره. احساس می کنم چون 24 ساعت اب نمیزنیم خارش نداره. بعد اب زدن برا من خارشش شروع میشه.

وااااای شب خواب میدیدم رفتم آزمایش و گفتن شده 17 انقد غصه ام گرفته بود تو خواب که نگو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱