2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046479 بازدید | 684515 پست
سلام عزیزم خوبی ؟ گلم اول از همه استرس نگیر  دوم اینکه یک روز در میون برو بیمارستان سچوریشن اک ...

عزیزم سچوریشن خونم رودستگاه خریدم توی خونه چک میکنم ولی ریتم تنفس و ریه و اینا زوبااینکه دیشب سه چهرساعت بیمارستان بودم برام چک نکردن 

واینکه اگه علایمی هم نداشتم خوب بودم باز برم بیمارستان یه روز درمیون؟؟و natبرای جنین هست یاخودم توی این چندروزه چندباررفتم بیمارستان ولی اصلا جنین روچک نکردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شنبه نوبت دکتر دارم غروب تا اون موقع دق میکنم

چن هفته ای ؟نترس اینجا همه لک و خون داشتن اون جور که من فهمیدم پیش دکتر من یه خانوم‌بود دکتر بهش می گفت تو سیکل میکرو و ای وی اف کاملا طبیعیه 

سلام ققنوس جان شما هنوز لکه بینی دارین ؟؟ از من خیلی کم‌ شده هفته دیگه چهارشنبه قراره برم سونو قلب& ...

سلام عزیزم

نه من لکه بینی نداشتم خداروشکر

فکر کنم با ماشالا جون اشتباه گرفتی

ببین درستش اینه که صبر کنی تا چهارشنبه نری، چون اگر زود بری قلب رو نبینه الکی استرس میگیری، انتقالت کی بوده؟

لکه بینی رو به دکتر گفتی؟

من شنبه نوبت دکتر دارم غروب تا اون موقع دق میکنم

ببین من الان یه سالی هست تاپیک رو میخونم، اگر بهت بگم ۷۰ ۸۰ درصد بچه ها لکه بینی داشتن، خداروشکر به سلامت هم طی کردن و قطع شده، دروغ نگفتم

مرسی دوستم❤️ پس مام هم هستن! راضی بودی ازش، درست و دقیق برسی کرد؟

بله عزیزم خودشونم مطب دارن ولی مام هم میان. اره خیلی مهربونه و کلا استرستو از بین میبره با مهربونیش چون متاسفانه من استرسی ام . با حوصلس موقع اندازه گیری طول سرویکس که باید واژینال باشه هم بقدری آروم و خوب انجام داد چون من قبلش بهش گفتم از واژینال میترسم و دردم میگیره گفت میخوای خودت بزار گفتم نمیتونم بعد خودش خیلی خیلی آروم و خوب انجام داد خلاصه من راضی بودم پرتانولوژیست هم هست سوال هم داشته باشی میپرسه اگه سوال باشه میمونه ج میده نداشته باشی میره 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بله عزیزم خودشونم مطب دارن ولی مام هم میان. اره خیلی مهربونه و کلا استرستو از بین میبره با مهربونیش ...

مرسی عزیزم که کامل توضیح دادی❤️

اینکه پریتانولوژیسته خیلی خوبه، تخصص اندر تخصص داره😁

مرسی عزیزم که کامل توضیح دادی❤️ اینکه پریتانولوژیسته خیلی خوبه، تخصص اندر تخصص داره😁

خواهش عزیزم 💕 بله دقیقا منم سر همین میخوام غربال دوم هم پیشش برم انشالله اگه شما هم رفتی ازش راضی باشی و غربالگری هاتم جوابش عالی باشه🥰😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

سلام دوستان لطفا منو راهنمایی کنید

انتقال اولم منفی شد برای شروع دومی رفتم دکتر گفت اول برو دکتر روانپزشک بعدبیا الان اقام میگه نمیخواه بری نمیدونم چکار کنم بنظرتون دکتر روانپزشک برای چیه

فقط گفتم تو انتقال اولم هر شب خوابهای پریشون میدیدم

وای بازم شکر جنین داری من توان منفی شدن ندارم دق می کنم اخه جنین ندارم و گفت دخیره ات دیگه جواب نمید ...

عزیزم کی بی بی میزنی؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام عزیزم نه من لکه بینی نداشتم خداروشکر فکر کنم با ماشالا جون اشتباه گرفتی ببین درستش اینه که ص ...

خداروشکر

منم ۱۶ مهر جنین ۵ روزه 

چهارشنبه ۱۹ هم که گفته بیام اخرای هفت هفته هستم 

من ساک و جنین رو اول پنج و اخر پنج دیدن فک کنم برا همین گفتن هفت برم قلب