2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046706 بازدید | 684539 پست
مرسی عزیزم🙏❤️ خواجه پور کدوم سمت هست؟ بعد هزینه دو قلو هم دو برابر میشه درسته؟

خواجه پور سعادت آباد

بله عزیزم بعضی جاها دوبرابر میگیرن بعضی جاها۱.۵برابر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=214029775]دوستان برای غربالگری کجا رفتین؟ راضی بودین؟ یا کجا میخواین برین؟![/QUOTبه نظرتون در ...

آره عزیزم درد پریودی همیشه طبیعیه😁

کلا اگر دردی داشته باشی که قابل تحمل باشه و با استراحت بهتر بشه، خطرناک نیست

عزیزم خیلی لطف کردی😘 جاش هم خیلی خوبه، آزمایش رو میشه رفت نیلو😁 شما هم نیلو رفتی؟ از این دکترها ...

ازمایش رو رفتم دنا که روبروی مطبه و کارش خیلی خوبه

نمیدونم من سوال نپرسیدم ازش😂کلا تو ۵ دقیقه دوتا قل رو سونو کرد فرستادم بیرون

ولی خواجه پور خیلی خیلی واست وقت میذاره و به سوابلت با حوصله جواب میده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ازمایش رو رفتم دنا که روبروی مطبه و کارش خیلی خوبه نمیدونم من سوال نپرسیدم ازش😂کلا تو ۵ دقیقه دوتا ...

هاا😂😂

من معمولا با یه لیست سوال همه جا میرم😅😅 خودمو دکتر رو خل میکنم...

آره دنا هم عالیه، یاد اون نبودم، منم یکی از این دو تا رو میرم

مرسی عزیزم😘

الهی امین من ک شوهرم می‌تونه خونه بخره اما میدونم چون بچه نداریم دل خریدنشو نداره کاش بچه بیاد وگرن ...

عزیزم سعی کن راضیش کنی بخرین تا انشاالله خدا بهتون نظر کنه واسه کادو خونتون بهتون نی نی بده ما توی این شرایط داریم خونه میسازم با خانواده همسرم بدجور درگیر هزینه ها هستیم هزینه های ناباروری من زیاده مشکلات ما رو بیشتر کرده 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
احتمالا فردا برم ازمایش می تونه علامت مثبت شدن باشه ؟

ایشالا عزیزم🙏

زینبی جون یه حرفی میزد همیشه من خیلی دوست داشتم، میگفت همه چی رو مثبت ببینین😍 ایشالا که علامت مثبت بودنه و فردا با یه بتا تپل میای خوشحالمون میکنی❤️

عزیزم امضاتو خوندم.برای مادرشدنت یه صلوات میفرستم. برای منم خیلی سخته که توی دوقدمی به دنیااومدنش ا ...

خانوم گل خیلی ناراحت شدم درد تو بیشتر از همه هست الهی خدا به دلت آرامش بده و بزودی مامان بشی امیدت بخدا باشه مطمئنن دوباره بهت نظر میکنه 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
هاا😂😂 من معمولا با یه لیست سوال همه جا میرم😅😅 خودمو دکتر رو خل میکنم... آره دنا هم عالیه، یاد ...

من کلا از دکتر زیاد سوال نمیپرسم🤣انگار میترسم یا خجالت میکشم

دوستان برای غربالگری کجا رفتین؟ راضی بودین؟ یا کجا میخواین برین؟!

من غربالگری اولم نوشین محمدی تو مرکز مام انجام دادم برای دومی هم انشالله تصمیم گرفتم پیش همین دکتر برم کلا غربالگری مرکز مام رو فکر کنم دکتر نوشین محمدی انجام ميدن 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

کی دیگه امروز باید آزمایش بده ؟ من تا 4 بعدازظهر میمیرم 😅😅😅

فکر کنم تاریخ من از همتون جلوتر بود

آسمان 7 فکر کنم بعد از من انتقال داد 

ایشالله واسه هممون ختم به خیر بشه 

من فقط دوتا جنین داشتم

بچه ها توروخدا برام دعا کنین من دارم میرم برا سونو قلبشون🤲🏻❤️❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
البته جنینم سه روزه بود.داروها را ادامه میدم.راستی میشه سریع بعد پریود شدن سیکل انتقال بعدی رو شروع ...

وای بازم شکر جنین داری من توان منفی شدن ندارم دق می کنم اخه جنین ندارم و گفت دخیره ات دیگه جواب نمیده برا پانکچر دوباره هر چی فک می کنم بهش نابود میشم 

عزیزم سعی کن راضیش کنی بخرین تا انشاالله خدا بهتون نظر کنه واسه کادو خونتون بهتون نی نی بده ما توی ا ...

زیاذمیگفتم...اما خب انگار برا بچه خونه میخاد

فک کن اخرین بار یه اگهی خونه بهش نشون دادم گفتم همه میخان زن و بچشون سقف داشته باشن...با مهربونی تمام گفت زن وچی؟؟؟بچچچچه....دیگه خودت بگیر قضیه رو از این حرفش