2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046560 بازدید | 684528 پست
خدا خیرت بده گلم. همش نگران بودم فک کردم اهمیتی نمیدن که میگن 1 بخورم. راستی من امروز لنفوسیت سوم و ...

سلام عزیزم خوبی منم انتقال قبلیم داشتم با معده پر اونم با یه لیوان اب بخور اگه ناراحتی معده داری حتما از قرص معده استفاده کن معده منو داغون کرد به دکتر که گفتم گفت باید همراهش قرص معده میخوردی خودش لانزو پرازول رو پیشنهاد داد 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
نه نگران نباش، چیزی نمیشه سختیش دوز اوله 

ایشالله من اشتباه کردم به خاطر بچه استامینوفن نخوردم یعنی مرکز بهداشت گفت تا جایی که میتونی نخور نیاز نیست فرداش زنگ زدن حالمو بپرسن گفتم بچم 12 ساعت تکون نخورده دعوا کردن که چرا تب داشتم و مسکن نخوردم بچم بیحال شده به خاطر تب

ایشالله بچه هامون صحیح و سالم بیان تو بغلمون

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ممنونم که جواب دادی عزیزم.خدا خیرت بده     دکتر ایمنی گف سرشم شلوغ بود در همین حد فق ...

دستت چطوره مال من انقد ورم و درد داره نمیتونم تکون بدم ولی خارش نداره

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ان شاالله نی نی هامونو بغل می کنیم همه این سختی ها جبران میشه

انشاالله واقعا هیچ مشکلی نباشه تووو بارداریامون 🤲🏻❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مرسی ج دادی رفتم سونو دادم یه هماتوم 27میلی داشتم پشت جفتم .جفتمم خلفی مارژینال بود گفت کمی پایینه و ...

خوب خداروشکر که همه چی خوب بوده، هماتومت خیلی بزرگ نیست اما قطعا علت لکه بینیات اونم هست سونو اونروزی که رفتی نتونسته ببینه از همون موقع بوده برای هماتوم امپول نداد بهت؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم. خوبی؟  شما پردنیزلون رو از کی تا کی خوردین؟

سلام عزیزم من ال ارژنینو ۴۵ روز قبل انتقال روزی سه تا۱۰۰۰میخوردم پرندزولونم ۴۵ روز قبل انتقال روزی دوتا۵تا یه هفته مونده به انتقال قطع کرد یه هفته بعد انتقال برام روزی یکی ۵ داد تا الانم میخورم چه کار کردی خیلی تو فکرت بودم انتقال ندادی

پروانه جون من تصمیم دارم ماه اینده انتقال بدم. چندتا سوال دارم.  شما قبل از انتقال چقدر پیاده ...

من روزی ۴۵ دقیقه مرتب بعدش بادکشم دیر فهمیدم ۱۲ روز به انتقال ولی شما هفته ای سه بار هربار ۲۰دقیقه بادکشم انجام بده خیییلی به نظرم تاثیر داره گرمیم زیاد بخور من تو چاییام همیشه زنجفیلو ودارچین میریختم تا رحم گرم باشه برایه لانه گزینی پسربهتره شکمتم با روغن ماساژ بده وببند

میفهممت کاملا عزیزم من یه دفعه دوهفته پیش رفتم ۵ هفته و ۴ روز بودم که گفت خوبه همین فردا باید برا قل ...

درکت میکنم عزیزم خیلی انتظار سخته انشالله فردا به سلامتی صدای قلبشون رو میشنوید و دلتون شاد میشه اون موقع برای ما هم دعا کنید.به من گفتن یک ماه بعد از مثبت شدن سونو دارم من تا اون موقع دیوونه میشم از استرس یهو از بی علائمی یه فکرای میاد سر اغم که میگم نکنه خبری نیست دوباره برم ازمایش بتا ولی شوهرم نمی زاره

گلم شمامثبت شدی بسلامتی؟  عزیزم چهارتا چهارشنبه سوره یاسین خوندی؟

فقط بیبی چک انداختم مثبت شد وممنون عزیزم بله به نیت امام جواد (ع) انشالله شماهم حاجت روا بشی

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت
مبارک باشه عزیزم،انشاله صحیح وسلامت این دوران رو بگذرونی،میشه بگی این مدت چه علائمی داشتی؟؟؟

منون عزیزم اولش که لکه بینی داشتم بعد سینه هام سفت شد درد پریدی هم داشتم 

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت