2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بده من تهوع ندارم زیاد ولی از بعضی غذا ها خیلییی بدم میاد از سوپ و کوکو سبزی متنفرم وقتی هم تو ...

واقعا بده من قبلا فقط از غذاها بدم میومد اما الان از همه چی بدم میاد همه رو زوری دارم میخورم که ضعیف نشم و برا جنینام بد نباشه ولی واقعا سخته بازم خداروشکر راضیم 🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه هیچ علایمیندارم

پروانه جون من تصمیم دارم ماه اینده انتقال بدم. چندتا سوال دارم. 

شما قبل از انتقال چقدر پیاده روی میکردین؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
اره منم ازهمه چی بدم اومده ازهمه چی کلا خودم ۶۴ کیلو بودم ک دو س کیلو کم کردم من اصلا خواب هم ندارم

من وزن کم نکردم چون زورکیم شده دارم میخورم من از اولم خوابم زیاد بود اگه ۸،۹ ساعت نمیخوابیدم‌ روزم باطل بود ارانم همونم خستگیم فقط بیشتره انرژی ندارم زیاد الانم همون حداقل ۸ ساعتو میخوابم ، ببین به زورم شده بخور بذار تقویت شی برا جنینم خوبه خوابم خیلی تاثیر داره ۸ ساعتو بخواب حتما 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
انشالله قلب هردوتاشون برات تشکیل میشه همین حالت تهوع علامت خوبیه ک بارداری داره خوب پیش میره  ...

انشاالله عزیزدلم فردا صبح وقت دارم برم بیام زود میام خبرشو میدم ❤️ 

حتما عزیزدلم از ته دلم برات دعا میکنم انشاالله به خیر برات بگذره ❤️🤲🏻

همه تزریقات باید هوا گیری بشن عزیزم تزریق هوا به بدن خطرناکه....البته در عضلاتی و وریدی خطرش بیشتری ...

مگه سرنگش ازین آماده برا تزریقا نیست مثل آنوکسا پارین ؟؟؟؟؟؟ اگه ازین آماده به تزریقا باشه که نباید هواگیری بشه همونجوری باید تزریق شه 

چله شهدا و یاسین چجوریه؟؟

اسم چهل تا شهید رو مینویسی هر کی رو دوست داشتی بعد تا چهل روز نیت میکنی 100تا صلوات برای سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات رو هدیه میکنم به روح پاک ومطهر شهید آنروز نام مطهر شهدا چله یاسینم که روزی یه دونه سوره یاسین تا چهل روز من به غیر از این کارا آهنگ هم گوش میدم خیلی بهم آرامش میده

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت

بچه ها دکتر غدد خوب برای  کنترل تیرویید دربارداری سراغ  دارید دکتر حسینی توی رویان سرش خیلی شلوغه 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍