2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046560 بازدید | 684528 پست
خدا خیرت بده گلم. همش نگران بودم فک کردم اهمیتی نمیدن که میگن 1 بخورم. راستی من امروز لنفوسیت سوم و ...

نه بابا دختر گل، این همه با وسواس وضعیت شما بررسی شده خیالت راحت

اعتماد کن عزیزم

پرد هم هر موقع راحت بودی بخور اگر معده پر یا خالی یا زمانش نقشی داشت حتما بهت میگفتن شک نکن

سلام عزیزم بسلامتی طبق سونو چند هفته بودی؟از هفته ۱۱ تا ۱۳ میشه بهترین وقتش ۱۲ هفته هست عزیزم واسه ...

اینجوری که الان تقویمو نگاه میکنم ۱آذر من ۱۲ هفته تموم شده ام رفتم تو ۱۳ هفته 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بسلامتی عزیزم  باز سونو کرد؟؟؟ رکتر بمن گفت ۲۶ آبان برو ان تی🤔🤔

سلامت باشی تینا جونم 

نه سونو نکرد هفته پیش دوشنبه من خودم سونو رفته بودم اونو نگاه کرد طبق اون هفتمو حساب کرد که دیروز میشدم ۹ هفته گفت ۱ آذر بیا 

شما الان چندهفته ای؟

البته که ۴ ۵ روز اینور اونور چیزی نیست که سارا جون گفت از ۱۱ هفته تا ۱۳ هفته میتونی بری برا ان تی ولی بهترین زمانش ۱۲ هفته اس منم تو تقویم نگاه کردم ۱ آذر ۱۲ هفته ام پر شده

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@زینبی_بابا     عزیزم سلام حق با شما بود من بااینکه علایمم کلا رفته بود خوب بودم امروز ت ...

سلام عزیزم خوبی ؟ گلم اول از همه استرس نگیر 

دوم اینکه یک روز در میون برو بیمارستان سچوریشن اکسیژن ،ضربان قلبت، صدای قلب و صدای ریه، ریتم تنفسی، فشار و nst برات چک بشه تا اگر داروی ضد انعقاد یا چیزی نیاز هست بهت بدن و کلا تحت نظر باشی 

باز هم میگم استرس ممنوع 

بعد از بهبود دوره نقاهت هم سریع واکسن بزن تا سطح ایمنی بدنت بالا بره، چون با ویروس به تنهایی ایمنی بدن خیلی نیست و ریسک ابتلا مجدد زیاد هست 

یه نکته هم برای بقیه دوستان 

عزیزانم فعلا تا اطلاع ثانوی سرماخوردگی نداریم، واکسن انفولانزا هم بزنین، امسال شیوع آنفولانزا احتمالش هست

از واکسن هم نترسین خیالتون راحت

سلام خواهرا صبحتون بخیر  آزمایش dfiاز اسپرم میگیرن؟بعد بنظرتون جوابدهیش چقد طول میکشه آخه فردا ...

شوهر من همراه با ازمایش اسپرمش dfi هم داد دو سه روزه دادن ،موقعی که ازمایش اسپرم اماده شد اونم اماده شد ،زود دادن جوابشو‌، هم اینکه موقع ازمایش دادن بپرس اگه زود دادن تیک بزن دیگه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام بچه ها خوبین

من ۱۸ مهر انتقال دادم

امروز وارد ۶ هفته شدم تا الانم سونو نشدم

دکتر ۱۶ آبان واسه اولین سونو بهم وقت داده

من هیچ علائمی ندارم ینی از اولش هیچ علائمی نداشتم فقط روز ۱۱ و ۱۳ لک دیدم تیتر بتا روز ۱۴ شد ۱۸۶۰

خیلی نگرانم یعنی دارن رشد میکنن

سلام بچه ها خوبین من ۱۸ مهر انتقال دادم امروز وارد ۶ هفته شدم تا الانم سونو نشدم دکتر ۱۶ آبان واس ...

حتما عزیزم رشد چرا نکنن چرا نگرانی این نگرانی خودش بده عزیزم 

سلام عزیزم خوبی ؟ خیالت راحت برو بزن عزیزم هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه 🤩🤩🤩🤩 ولی دور از جون فکر کن مو ...

مرسی قربونت برم زینب جون شکر ..پس به امید خدا برم ..عزیزم خدا پسرگلتو برات حفظش کنه به دادمون میرسی،😘😘🥰🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فدات عزیزم به همچنین قسمت همه منتظرا راستی اصلا نذار شکم و کمرت سرما بهش بخوره من اینکارو کردم و ...

ایشالا همه به زودی مامان شن 🤲🏻واقعا؟؟؟؟؟؟ من نمیدونستم فکر میکردم گرما خووب نیست ! چیکار کنم یعنی ؟ کلا تجربه دیگه داری برا دوقلو بهم بگو لطفا ؟!

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام بچه ها خوبین من ۱۸ مهر انتقال دادم امروز وارد ۶ هفته شدم تا الانم سونو نشدم دکتر ۱۶ آبان واس ...

آره عزیزم براچی الکی خودتو غصه دار میکنی من تا الان ۴بار رفتم سونو وباز همین فکرای شمارو دارم نی نی جاش خوبه وداره رشد میکنه خیالت راحت 

ولی خیلی خوب طاقت آوردیاااا آفرین بهت من روز ۱۴ انتقالم دومین آزمایش بتامو دادم طاقت نیاوردم رفتم سونو 

مرکز ما ۱۶ روز بعد انتقال آزمایش مینویسه من بی بی زدم مثبت شد رفتم آزمایش روز ۱۴ هم تکرارشو رفتم که ببینم دوبرابر شده یانه

اره عزیزم عدد بتات خوب بوده نگران نباش دیگه چند روز مونده یه دفعه ایشالا قلبم بشنوی خیالت راحته راحت شه ! کلا نگرانی آدمو میکشه منم همش این فکرا به سرم میزنه نکنه رشد نکرده باشن اما استرس بیخودیه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها من دکتر برام آزمایش خون نوشته بود یه سری فاکتورتش مشترک بود با آزمایشی که قبل انتقال داده بودم اونجا نرمال بود اما الان دادم wbc ۰/۴ بالا تره از حدش lymphocyte پایینتر ۰/۳ از حدش ،eosinophil بالاتره ۰/۸ ! تووو نت زدم زده بود به علت بارداریه که اینجوری شده ! واقعا به خاطر بارداریه ؟ خطرناکه ؟؟؟؟ 

@زینبی_بابا    

زمان خیلی دیر میگذره خوش بحالت فردا میری خیالت راحت میشه

اره خوبه باز ازین وضعیت در میام اما بهتره یه دفعه بری سونو این ۲ هفته برا من اندازه یه عمر گذشت ایشالا میری قلبم میبینی عزیزم !خودم هرچی داره نزدیکتر میشه به فردا استرسم داره بیشتر میشه! همین الان که دارم بهش فکر میکنم دستام داره میلرزه ! انقدر استرس دارم ،دارم داغون میکنم خودمو تپش قلبمو دارم میشنوم ! انقدر سخت ماها بدستشون آوردیم که نفسمون میره بابت هرچیز کوچیکی ! برام خیلی دعا کن لطفا 🤲🏻❤️