2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046200 بازدید | 684503 پست
بچه ها با ادرار اول صبح هم بی بی زدم منفی شد....نشستم و کلی گریه کردم حالم اصلا خوب نیست از ناراحتی ...

آراد جون کاش زود نمی زدی الان چن روزه خیلی ناراحت شدی شاید همین روزا مهم بود ‌گرچه خودمم کامل ناامیدم و می دونم منفیم اما بی خبری خوش خبری .حسابی دلم گرفته برا تو برا خودم ....حالا با این حال باید برم سر کلاس هم ....بی خیال نابود شدیم دیگه چی کار میشه کرد اراد جون جنین داری ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آراد جون کاش زود نمی زدی الان چن روزه خیلی ناراحت شدی شاید همین روزا مهم بود ‌گرچه خودمم کامل ناامید ...

حالم اصلا خوب نیست دارم خفه میشم....اخه تا کی بدبختی...کی تموم میشه...ای خــــــــدا......آره جنین دارم

حالم اصلا خوب نیست دارم خفه میشم....اخه تا کی بدبختی...کی تموم میشه...ای خــــــــدا......آره جنین د ...

درک می کنم عزیزم زبونم لال منفی شدی  خدایی نکرده  توروخدا اینبار از تجربه بچه ها استفاده کن خراش رحم و چسب جنین و همه چی استفاده کن ....بازم شکر جنین داری گرچه می دونم الان کاملا ناامیدی و این حرفا ارومت نمی کنه اما خدارو چه دیدی شاید دیر لانه گزینی کنه یه درصدم به این فک کن  

بچه ها با ادرار اول صبح هم بی بی زدم منفی شد....نشستم و کلی گریه کردم حالم اصلا خوب نیست از ناراحتی ...

ای بابا گلم خوب چرا انقد زود میزنی بی بی چک رو بزار روز دوازدهم به بعد بزن هی بخودت استرس وارد نکن

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
درک می کنم عزیزم زبونم لال منفی شدی  خدایی نکرده  توروخدا اینبار از تجربه بچه ها استفاده ک ...

واقعا دیگه نمیخوام الکی امیدوار باشم....بعد دوباره منفیشه باز ناراحتیم مثل روز اول بشه....از اولش گفته بودم خدایا اگه قراره لانه گزینی کنه بعدش سقط بشه رو همون بهتر که اولش منفیشه....اخه من تجربه سقطم دارم...خیلی سخته

واقعا دیگه نمیخوام الکی امیدوار باشم....بعد دوباره منفیشه باز ناراحتیم مثل روز اول بشه....از اولش گف ...

می دونم منم سر نمازم همین و میگم چون بری تا لب چشمه و تشنه برگردی ...ادمو از پا در میاره منم به درگاهش گفتم نشه مثل اون ۲تا سقطم ...صبوری کن ببینیم حکمت خدا چیه تا روز ازمایش هم 

آخه میگن اگه مثبت باشه از روز نه معلوم میشه.

نه رو همه اینجور نی عزیز من همینجا خیلی ها بودن بی بی روز چهاردهمشون فقط یه هاله محو بودا حتی بتا تو بعضی بدنا دیرتر بالا میره یا من خودم روز یازدهم زدم بی بی یه خط کمرنگه کمرنگ بود که گفتم منفیه ولی دیگه نزدم روز سیزدهم زدم ده ثانیه هم نکشید پررنگ پرنگ شد. ببین نمیخوام اصلا امیدواری الکی بدم ولی کلا با توجه به تجربه دوستان اینجا و خودم میگم بی بی زود زدن اشتباهه محض. ایشالله مثبت باشی گلم توکل به خدا هنوزم وقت هست.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

سلام دوستان من قراربود تو مرکز مام با دکتر نصر انتقال بدم ولی چون پریودم عقب افتاد نشد ک با ایشون انتقال بدم حالا میخواستم راهنمایی کنید ک با دکتر نبوی انتقال بدم یا دکتر لاهوتی ؟

همین دیگه واقعا ناراحتم من ۲تا سقط داشتم ذخیره و شانسی نداشتم دیگه انتظار داشتم خیلی دقیق تر بود ولی ...

سلام دوست عزیز منم با دکتر موسی پور سیکل ivf رو شروع کردم اکثرا همه ازش راضی بودن حتی اردیبهشت امسال که توی جهاد روزی که موسی پور بود رفتم درمان رو شروع کردم یک روز به دکتر عبداللهی افتادم خیلی ناشی و الکی سوونو میکرد درحالیکه خیلی تجربه داره ولی اصلا به مریض اهمیت نمیده بخصوص اونایی که مشکل ذخیره دارن ولی موسی خیلی جدی منو سونو میکرد وسعی میکرد حتی کوچکترین فولیکول رو بببینه بعدش دیگه دیدن دو تا فولیکول دارم پیشنهاد iui دادن قبول کردم که منفی شد که اومدم شهریور مطب دکتر موسی پور ولی خیلی توجه میکرد خیلی توضیح میداد من با ایشون ivf کردم ولی متاسفانه منم مثل شما ذخیره ام خیلی پایینه دو تا تخمک در اومد که یکی کیفیتش پایین بود جنین نشد فقط یک جنین تشکیل شد که اونم من بخاطر اندومتر نازک رحم انتقال ندادم البته جهاد اجبار میکردن بیا سونو کنیم تشخیص دادیم انتقال بده من قبول نکردم سریع رفتم مطب دکتر سونو کرد بعد باهاش حرف زدم گفتم من همین ی دونه جنین دارم نمیخام از دست بدم گفت بیا دوباره پانکچر ببینیم بلکه انشالله تخمک خوبی در وامد بعد انتقال بده که منم نرفتم فعلا

انشاالله برای شما مثبت میشه من امیدم زیاد میشه میرم انتقال

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .