2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
چرا اینجوریه؟ من تعریف موسی پور رو خیلی شنیدم از طریق ی آشنایی هم از یکی از اعضا جهاد هم شنیدم موسی ...

نه عزیزم اما ماماهایی که تو مطبش بودن و داروهارو میگفتن رفتن و یکی حدید اومد شانس من هیچی بلد نیست منشی حواب میده سوالارو که اونم با شک و تردید میگه ...خودشم این کارهایی که اینحا دوستان میگن و اصلا نگفت واقعیتش ....دیگه نمی دونم الان اینکه چرا امپولای من کم بود و ...مثل خوره افتاد تو جونم رفتی حتما سوالات و بنویس تک تک از خودش بپرس نه مامایی که تو سالنه ...

من انوکسا میزنم عزیزم هپارین باید دو تا باشه نمیدونم چرا بهت یکی داده 

همین دیگه واقعا ناراحتم من ۲تا سقط داشتم ذخیره و شانسی نداشتم دیگه انتظار داشتم خیلی دقیق تر بود ولی چنان ناامیدانه گفت حالا انتقال بده ببینیم چی میشه انگار من جون و روان و پولمو از سر راه اوردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله خدا از زبونتون بشنوه . دکتر من انوکسا رو به همه میده روش کارش اینه ولی من گفتم برام بجای انو ...

غلطت خون تو برگه با چی می نویسن ؟قبل انتقال از من یه ازمایش ساده نگرفت دکترم 😡

مرسی عزیزدلم واقعا خداروشکر ایشالله به سلامتی نینی رو به دنیا بیاری

مرسی عزیزم همچنین

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ساراجون هفته ای که تو داپلر برام زدن با سونویی که بیرون میرم تقریبا ۲هفته ای اختلاف دارن به کدوم اعت ...

من طبق سونو داپلر ۱۲ هفته تمام بودم رفتم ان تی هم دقیقا ۱۲ هفته بودم بنظرم داپلر درسته

سونو بیرون دو هفته عقب تره یا جلوتر؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دعا کن واسم❤️❤️❤️😘🙏🏻

ان شاالله هر چه زودتر مامان بشی

آره منم شما گفتی یکم ترسیدم دیگه سریع زنگ زدم همسرم اومد رفتم اخه خیلی ضعیفه فقط در حد نبض میزنه فکر ...

عزیزم ۹ خیلیم کم نیستا اصلا نترس با مایعات بالا میره. من خودم انقدر اب میخوردم که شبا تا صبح تو مسیر دستشویی بودم

اونم یه نوع سونوگرافیه که بهش بیوفیزیکال هم میگن عزیزم گویا مختص همین مشکلات این مدلیه که حرکات جنین ...

اها  مرسی عزیزدلم

آره منم فرستاد بیمارستان دیگه سرم زدن بعد مرخصم کردن  حالا باز هفته دیگه باید برم  شمام ...

اره میدونی ماها انقدر حساسیم تو تکون خوردنشون ۹ ماه بارداریو به دهنه خودمون زهر میکنیم ولی خوب چه کنیم دیگه از بس سخت به دستشون اوردیم میترسیم انشالله این هفته های باقی مونده به خیر و خوشی طی بشه و بغلش بگیری

مرسی که به فکرم بودی ستاره جون  آب دور جنینم کم شده بود فشارم خیلی پایین بود سرم زدن برام و گف ...

خداروشکر که رفتی، ببین عزیزم، تو به حرکات بچت آشنایی بیشتری داری، کوچکترین تغییری کرد حتما برو دکتر.

واسه من در طول روز خیلی کم تکون میخوره ولی شبها ضرباتش محکم و زیاده.

انشالله که سلامت بدنیا بیاد.

غلطت خون تو برگه با چی می نویسن ؟قبل انتقال از من یه ازمایش ساده نگرفت دکترم 😡

تو ازمایشاتی که قبل پانکچر یا انتقال میگیرن هست عزیزم البته من خودم اصلا دقت نکردم ولی شوهرم میگه تو ازمایشاتت غلظت خون بود و مشکلی نداشتی

بچه ها با ادرار اول صبح هم بی بی زدم منفی شد....نشستم و کلی گریه کردم حالم اصلا خوب نیست از ناراحتی دارم بالا میارم....کسی بوده روز ده بی بی منفیشه بعد بی بی یا آزمایش بده مثبت بشه؟؟؟؟؟