2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
دوستان اسپرین و انوکسا و پردنیزولون رو معمولا از چندروز قبل انتقال شروع میکنن ممنون میشم همه جواب ب ...

س روز قبل امپولا اماداسپرین و پردنیزلون از ۳قاعدکی بعد انتقالدهم به من گفت پردینوزلون قط کن  که نکردم والا چون دیدم همه ادامه دادن 

من اسپرینو از قبل تخمک کشی خوردم اصلا قطع نکردم فقط یه هفته قبل عملات باید قطع کنی پرندزولونو ۴۵ روز ...

پروانه جون فضولی نباشه میشه سن شمارو بدونم و اینکه چن بار پانکچر شدین امپولای پانکچرت ایرانی بود سینال رو میگم ؟چن تا تخمک داشتین ؟من ۳۵ سالمه ذخیره ام میگن خیلی کمه ۲بار پانکچر شدم هر بار ۳تخمک و یه جنین ....اینقد ناامیدم که دارم به شروع دوباره فک می کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مننننننننم خیییییییییلی     من چادری ام. ی روسری سورمه ای سر می کنم با گلهای صورتی. اسمم ...

منم پالتوم مخمله به سبزو طوسی میزنه دکمه هاش طلاییه😂😂روسریمم گل گلیه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

من ادنوم سینه دارم و یه دوره هم کورتون درمانی شدید شدم چون ام اس بینایی داشتم استرادیول برام سمه ...و همچنین بقیه درمان ها اما چی کار کنم زنگ زدم رویان چن وقت پیش اصلا منو قبول نکردن چون گفتن مشکوکی به ام اس و نباید میکرو کنی دلم خیلی گرفته خیلی ..نه راه پس دادم نه راه پیش .... 

اها به سلامتی عزیزم.تهوع تون تازه شروع شده؟

از قبل داشتم حیلی کم و گذرا دو روزه اذیتم خیلی 

آب هم که میخورم تهوع میگیرم صبا بیشتر

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
من اسپرینو از قبل تخمک کشی خوردم اصلا قطع نکردم فقط یه هفته قبل عملات باید قطع کنی پرندزولونو ۴۵ روز ...

ببخشید فضولی کردم چون گفتی ۲تا دختر داری فک کردم شاید سنت نزدیک من باشه ...خدا براتون حفظ کنن هر ۳تاشونو 

نمیدونم عزیزم بدنا باهم دیگه متفاوت من حرکت قلی که جفت قدامی داشت رو زودتر هم از قل جفت خلفیم حس کر ...

مرسی گلم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
از قبل داشتم حیلی کم و گذرا دو روزه اذیتم خیلی  آب هم که میخورم تهوع میگیرم صبا بیشتر

عزیزم من b6میخوردم تهوع کمتر میشد 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان اسپرین و انوکسا و پردنیزولون رو معمولا از چندروز قبل انتقال شروع میکنن ممنون میشم همه جواب ب ...

پردنیزولو من ۱۰ روز قبل انتقال 

اسپرین و انوکسا از روز انتقال

بچه ها چند دیقه بعد شیاف گذاشتن باید دراز بکشیم

من ی وقتایی عجله دارم ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت

عجله ندارم یک ساعت