2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
پسر منم خیلی تکون میخورد ماشالله تو هفته های 24 تا 28، من اوایل فکر میکردم اصلا نمیخوابه ولی الان جا ...

عزیزم بهتره ی سونو بیوفیزیکال بری. من خودم ۳۲ هفته اصلا حرکتای بچمو حس نمیکردم ترسیدم سونو رفتم تو سونو دکتر نشون داد که قشنگ دستو پاشو تکون میداد ولی جاش تنگ بوده و اب دورش کم منم حسش نمیکردم شما هم رری خیالت راحت میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به همه میدن برای اینکه خونسانی به رحم و جنین زیاد بشه و چون دارو زیاد مصرف میکنیم خدایی نکرده ...

واقعا به همه میدن؟اخه من شنیدم فقط ب اونایی میدن ک ازمایش خونشون مشکل داره اخه دکترم قبل دیدن ازمایشام اینو برام ننوشته بود بعد تا ازمایشا رونشون دادم اینم برای پنج شش روز قبل انتقال اضافه کرد

سلام خانمایی. که تجربه دارید میتونید کمکم کنید، الان بیست هفته و چند روزمه، دو روزه زیر نافم یچیزی م ...

احتمالا حرکتای نی نی هستش منم اوایل شبیه ترکیدن حباب بود گاهی کمتر حس میشه گاهی زیاد. دکتر به من میگفت اوایل همین قدر که حسش کنی کافیه تعدادش مهم نیست ولی از ۲۸ به بعد خیلی مهمه و باید به دقت زیر نظر بگیری

بله جلو مورفولوژی اصلا عددی ننوشته اما دلیل بر صفر بودنش نیست من خودم با مورفولوژی صفر همسرم طبیعی ب ...

مورفولوژی همسر منم تو ازمایش اخریش صفر بود البته هنوز به دکتر نشون ندادم نمیدونم چی بشه نگرانم یعنی با میکرو جواب میگیریم ، نمیدونم واللا هرکی یه چیز میگه به کل گیج‌شدم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
گلم آمپول پرولوتون خارجی رو از کجا گیر آوردی من خیلی گشتم همه جا ایرانی بود مجبور شدم این هفتمو ایرا ...

من اوایل مثبت شدنم از یه داروخونه سمت شهریار گرفتم تا اخر بارداریمو گرفتم نمیدونم الان دارن یا نه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
من اوایل مثبت شدنم از یه داروخونه سمت شهریار گرفتم تا اخر بارداریمو گرفتم نمیدونم الان دارن یا نه

اها فکر کردم از خود تهران خریدین مرسی گلم یعنی تا آخر بارداری باید این آمپولو بزنیم؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
شما بچه اولته گلم؟برامن چندروز دیگه انتقال دارم هپارین دادن اطلاعی ازش دارید؟

من دوتا دختر دارم این یکی و تعیین جنسیت پسر کردم من از ده روز قبل انتقال روزی دوتا هپارین میزدم خونرسانی میکنه به جنین نگران نباش

دوستان اسپرین و انوکسا و پردنیزولون رو معمولا از چندروز قبل انتقال شروع میکنن ممنون میشم همه جواب ب ...

من اسپرینو از قبل تخمک کشی خوردم اصلا قطع نکردم فقط یه هفته قبل عملات باید قطع کنی پرندزولونو ۴۵ روز قبل انتقال روزی دوتا یه هفته قبل انتقال قطع کرد یه هفته بعد انتقال روزی یه دونه دوز ۵ الانم دارم میخورم به جای انوکسام هپارین دارم من کارشون یکیه ده روز قبل انتقال تا الان روزی دوتا