2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
عزیزم من جفتم قدامیه بنظرت از چند هفتگی حرکاتشو حس میکنم

نمیدونم عزیزم بدنا باهم دیگه متفاوت

من حرکت قلی که جفت قدامی داشت رو زودتر هم از قل جفت خلفیم حس کردم

ولی بعدا که هفته هام بیشتر شد شدتش کمتر بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام خانمایی. که تجربه دارید میتونید کمکم کنید، الان بیست هفته و چند روزمه، دو روزه زیر نافم یچیزی م ...

عزیزم حرکت منم زیاده نگران نباش

بچه تو خواب هم حرکت میکنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم با دعاهای شما امروز رفتم قلب کوچولوشو دیدم واز ته قلب برایه همتون دعا کردم ببخشید ...

وای تبریک میگم عزیزم❤️❤️❤️

برا منم دعا کن 🤕خیلی استرس دارم

هفته چندی؟

نه عزیزم مگه همه چی به یه مورد بستگی داره اذیت نکن خودتو. اینم جزو مواردیه که گاهی دکترا نظرشون توش ...

عزیزم من فردا چطوری بشناسمت خیلی دوسدارم ببینمت   البته یکی از مریضای اونجا تو تصورمه که شما باشین

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بچه ها حالت تهوع از کی شروع میشه من الان پنج هفته و دو روز هستم هنوز اصلا تهوع ندارم 

عزیزم بین ۶ تا۸ هفته شروع میشه دعاکن نداشته باشی چون چیز خوبی نیست انشاالله که بارداری راحتی داشته باشی

اسپرم داره ولی خیلی کمه حرکتم نداره ولی متوجه نشدم مورفولوژیش چطوره برج ۴ازمایش داد۱۰درصد نورمال بود ...

بله جلو مورفولوژی اصلا عددی ننوشته اما دلیل بر صفر بودنش نیست من خودم با مورفولوژی صفر همسرم طبیعی باردار شدم عزیزم استرس نداشته باش

دارو ندادن شاید قراره تسه بشه همسرتون نگران نباش شما خودت میتونی یه مولتی ویتامین مثه اسپیرژن بگیری تو این 1 ماه همسرت مصرف کنه خیلی تاثیر داره عالیه این مولتی ویتامین که اگه قراره میکرو هم بشی جنین های خوبی براتون تشکیل شه 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام خانمایی. که تجربه دارید میتونید کمکم کنید، الان بیست هفته و چند روزمه، دو روزه زیر نافم یچیزی م ...

پسر منم خیلی تکون میخورد ماشالله تو هفته های 24 تا 28، من اوایل فکر میکردم اصلا نمیخوابه ولی الان جاش که تنگ شده دیگه فقط یه ساعتای خاصی میزنه اوایل یعنی تو 19 هفته یکی دوبار تو روز بود که دکتر میگفت خیلی بیشتره اما تو فقط دوبارشو احساس میکنی نگران نباش شما بیشتر احساس میکنی چون موقعیت جنین خیلی مهمه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه عزیزم مگه همه چی به یه مورد بستگی داره اذیت نکن خودتو. اینم جزو مواردیه که گاهی دکترا نظرشون توش ...

عزیزم من فردا چطوری بشناسمت خیلی دوسدارم ببینمت   البته یکی از مریضای اونجا تو تصورمه که شما باشین

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
کسی میدونه هپارین برا چیه

عزیزم به همه میدن

برای اینکه خونسانی به رحم و جنین زیاد بشه و چون دارو زیاد مصرف میکنیم خدایی نکرده مشکل لختگی تو اعضای بدن پیش نیاد

عزیزم من فردا چطوری بشناسمت خیلی دوسدارم ببینمت   البته یکی از مریضای اونجا تو تصورمه که شما ...

مننننننننم خیییییییییلی  

من چادری ام. ی روسری سورمه ای سر می کنم با گلهای صورتی. اسمم فاطمه اس. ان شاالله پیدا می کنیم همو  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانوما من الان سه روزه جنینامو انتقال دادم..داشتم توی سایت میچرخیدم دیدم توی تاپیکا گفتن شب قبلش راب ...

گلم اصلا ربطی نداره به رابطه من خودم دو هفته قبل انتقال از شوهرم دور بودم اصلا نزدیکی نداشتیم ولی مثبت شدم دفعه قبلی شنیده بودم تاثیر داره واسه همین شب قبلش نزدیکی داشتیم ولی منفی شدم. 

عزیزم درخواست دوستیمو قبول کن من چند بار انتقالم به خاطر بالانرفتن آندومتر کنسل شده

نیلوفر جون  میشه  منو کمک کنی  سیکل انتقالم  به خاطر بالا نرفتن اندومتر  کنسل شد   😭😭