2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی کسی نمیدونست مورفو آزمایشی ک فرستادم چنده؟دیشب فرستادم☹

عزیزم من دیدم آزمایش همسرتونو نمیدونم درست میگم یا نه اما همسرتون اسپرم نداشت چون جلوی اسپرم کانت و اسپرم مورفولوژی هیچ عددی ننوشته بود واسه اینه نظر ندادم شایدم من اشتباه میکنم حتی حرکت اسپرم هم زده صفر

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ای جانم ایشالله همه این روزا رو حس کنن. ایشالله شما هم هیچ چیزی نیست و نی نی حالش عالیه عالیه.

ایشالله عزیزم

مرسی قربونت برم ایشالله دعا کن برام تا برم دکتر پیر میشم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم من دیدم آزمایش همسرتونو نمیدونم درست میگم یا نه اما همسرتون اسپرم نداشت چون جلوی اسپرم کانت و ...

اسپرم داره ولی خیلی کمه حرکتم نداره ولی متوجه نشدم مورفولوژیش چطوره برج ۴ازمایش داد۱۰درصد نورمال بود ولی تواین آزمایش چیزی ننوشته بود ینی صفر شده؟😑😑پس چرا دکترهیچ دارو یا مکملی نداد برامون؟حتی نگف میکرو گفته برید ماه بعد بیایدک نوبت گرفتم برا چهارشنبه این هفته😐

خدایا چرااخه انقد الافمون میکنن😭

اا یعنی ممکنه برای منم توهم نباشه البته من این نبض که گاهی قلقلکیه همیشه ندارما یه موقعهایی حس میکنم ...

نه عزیزم توهم نیست

نگران نباش به زودی تو شکمت جنگ شروع میشه😂😍😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام ساراجون یه سوال پرسیدم از بچه ها شما اطلاع دارید؟ هیسترو قبل تخمک کشی انجام بدم یا بعد تخمک کشی

سلام عزیزم فکر کنم قبل انتقال و بعد تخمک کشی انجام میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه عزیزم توهم نیست نگران نباش به زودی تو شکمت جنگ شروع میشه😂😍😍

عزیزم من جفتم قدامیه بنظرت از چند هفتگی حرکاتشو حس میکنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام خانمایی. که تجربه دارید میتونید کمکم کنید، الان بیست هفته و چند روزمه، دو روزه زیر نافم یچیزی مث نبض مث اینکه حباب میترکه هستش، بعد صبح ها و شبا خیلی زیاده الانم که میشینم یسره میزنه، احتمال داره حرکت نی نیم باشه، اگه هست چرا زیاد میزنه مگه نمیگن روزی چند بار بیشتر نمیزنه

سلام ساراجون یه سوال پرسیدم از بچه ها شما اطلاع دارید؟ هیسترو قبل تخمک کشی انجام بدم یا بعد تخمک کشی

@مامان۱۴۰۰ گلم شایدبخاطرچسبندگی که داری دکترت تشخیص داده قبل از تخمک کشی هیستروبشی؟ این تشخیص دکترهست عزیزم علتش ازدکترت بپرس انشاالله که خیرباشه

احتمالا میخواد دارو بده تو خونه بخوری  بمون همون دوشنبه برو مطب چون سن بارداریت کمه احتمالا ر ...

ببخشید شما تمام این مدت تا سیزده هفته علائم بارداریتونو داشتید؟ و این مدت امپول پروژسترون استفاده میکردید؟

سلام خانوما میگم چرا من به خونریزی نمیفتم یا حتی لک ندارم این چند روز هرکاری بگید کردم و هرچی گفتن خ ...

ببین عزیزم چون ساک پوچه و پروژسترون زیادی دریافت کردی خیلی چسبیده 

عروسک پشت پرده دم کن بخور 

برو دارو بگیر 

با دارومیفته فقط یکم صبرت بالا ببر چون با قرص یکم اذیت میشی 

و تا میتونی ب خودت کمک کن معذرت میخام اینو میگم خودت دهانه رحمت رو وقتی افتادی ب خون ریزی تحریک کن که باز بشه این حرفام یادت بمونه