2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سلام خانوما میگم چرا من به خونریزی نمیفتم یا حتی لک ندارم این چند روز هرکاری بگید کردم و هرچی گفتن خ ...

ميدونم خيلي سخته خيلي براي منم اتفاق افتاده بود كه قلبش تشكيل نشد و مجبور شدم داروهامو قطع كنم تا سقط بشه ولي تا دلت بخواد جعفري ميخوردم با غذا و دمنوش اويشن ميخوردم و پله بالا پايين ميكردم و زعفران دم ميكردم ميخوردم،توروخدا خودتو ناراحت نكن ميدونم سخته چون كشيدم و ميدوم خيلي سخته ولي خدا بزرگه مطمئن باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی ؟ گلم کروناست قطعا شک نکن حتما برید یا متخصص عفونی یا فوق تخصص ریه  دخترت هم ...

ممنونم عزیزم خیلی بهترم

دیروز رفتم بیمارستان بهمن بخش اورژانس گفت علایمت به سرماخوردگی بیشترمسخوره اگرخوب نشدی سه روز دیگه بیا ولی خداروشکر گلودرد و گوش دردم خوب شد فقط یه مقدار ابریزش بینی دارم اونم با روغن بنفشه خیلی بهتره فقط ته گلوم خیلی کم میسوزه حالا اگر تا فردا خوب نشدم میرم دوباره دکتر

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم حالت چطوره؟ خوبی زینب جان؟

عزیزم چند وقت بعد از قطع پردنیزولون میتونم واکسن بزنم؟ شما اطلاعی داری؟ اصلا نیاز به فاصله هست؟

بنظرت اسپوتنیک بزنم یا سینوفارم؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دوستان شما اگه جواب پیامم رو میدونید لطفا راهنماییم کنید

ممنون میشم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نمیدونم سرویکسم‌رو زده یا نه چی باید نوشته باشه به انگلیسی؟؟

زده cervical length

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اهان ساراجون پیداکردم۳۷ایدومینال یعنی چی؟؟

فکر کنم باید به میلی متر باشه 

اگه ۳۷ باشه خیلی خوبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره عزیزم تعریف دوتاش. ذو زیاد شنیدم همکار شوهرم که بیمارستان مادروکودک هست گفته بود برین دکتر شمال ...

آهان که اینطور ممنون عزیزم انشاءالله که جواب مثبت بگیری عزیزم.فعلا دارم تحقیق میکنم حالا ببینم پیش کدوم بهتره برم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام دوستان عزیزم با دعاهای شما امروز رفتم قلب کوچولوشو دیدم واز ته قلب برایه همتون دعا کردم ببخشید ...

سلام عزیزم خداروهزار مرتبه شکر مبارکت باشه الهی که سروقت وصحیح وسلامت بیاد بغلت 

دیدی گفتم مطمئن باش تشکیل شده برا شما یک هفته دیرتر از من لانه گزینی کرد الانم دقیقا تو هفته هامون مشخصه 

بازم خداروشکر تبریک میگم پروانه جون انشاءالله تا آخرش به خوبی وخوشی بگذره برامون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
درسته عزیزم، منم کفشامو گم کرده بودم، خم شدم و دنبالشون گشتم، روز هفتم هم از پله ها افتادم. گفتم مطم ...

بله عزیزم کاملا درسته 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
واقعا به اینا نیست ! با خوبه شما استراحت کردین من نفر ۳ تا مونده به آخر بودم  شب شده بود داشتن ...

بله عزیزم بازم خداروشکر انشاءالله چهارشنبه هم میری ضربان قلبشونو میبینی وخیالت راحت میشه