2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبی؟؟انشالله مامان شدی رفت🥰🥰 راستی هزینه انتقال چقد شد؟؟

سلام ممنون عزیزم چرا گفتی مامان شدم ؟یک و نیم هزینه بیمارستان ۱و نیم داروی اتاق عمل ..۱و نیم داروها سرجمع ۴و نیم میلیون  من جهاد تبریز بودم 

سلام خانما من الان ۷ هفتمه چرا انقد لگن درد دارم بنظرتون.البته این دوروز یکم راه که رفتم اینجور شدم. ...

نگرانی نداره مامان جون نی نی داره جا باز میکنه دیگه اینا طبیعیه پیاده روی زیاد نکن 

سلام ممنون عزیزم چرا گفتی مامان شدم ؟یک و نیم هزینه بیمارستان ۱و نیم داروی اتاق عمل ..۱و نیم داروها ...

چون حسم بهت اینجوریه ک مامان شدی تو تاپیک به پیامات دقت میکنم ک میای میگی بتا مثبت بود

مرسی ک جواب دادی میدونم منم جهاد تبریزم 

امسال میکوبم 
سلام خانما من الان ۷ هفتمه چرا انقد لگن درد دارم بنظرتون.البته این دوروز یکم راه که رفتم اینجور شدم. ...

یه سوال استرادیول و شیاف اینارو  تا کی ادامه میدیم ؟من ادنوم سینه دارم استرادیول برام ممنوع بود دیگه دل و به دریا زدم حسابی ....و ریسک می کنم‌ چاره ای نداشتم 

سلام نه نترس تو بارداری طبیعیه خصوصا ناحیه شکم و لگن و پاها رفته رفته بیشترشون میشه 

دکترم میگفت دردی ک با استراحت رفع نشه نگران کننده اونم نه اینکه کاملا رفع بشه مثلا یکم آروم تر بشه

امسال میکوبم 
چون حسم بهت اینجوریه ک مامان شدی تو تاپیک به پیامات دقت میکنم ک میای میگی بتا مثبت بود مرسی ک جواب ...

خدا از دهنت بشنوه  ....با شما ان شاءالله  این دفعه خیلی بهتر بود روند کارشون   خدا بهمرات 

خدا از دهنت بشنوه  ....با شما ان شاءالله  این دفعه خیلی بهتر بود روند کارشون   خ ...

خدارو شکر انشالله حتما نتیجه میگیری و میشی مامان ۱۴۰۱

با تولیت برا منم دعا کن

امسال میکوبم 
روز انتقال موقعی که رو تخت خوابیده بودم سرمو همش بلند میکردم که از مانیتور جنینامو ببینم بعدشم که آو ...

درسته عزیزم، منم کفشامو گم کرده بودم، خم شدم و دنبالشون گشتم، روز هفتم هم از پله ها افتادم. گفتم مطمئنن منفی میشم ولی مثبت شد، باید خدا بخواد.