2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
خداروشکر عزیزم بسلامتی ایشالله قلبش ۱۲۰ سال بتپه 🤩🤩🤩🤩

شمیم جان شمارو یادمه انتقال سال ۹۸ بود ؟منم با شما بودم منفی شدم همین گروه باهم حرف می زدیم البته کاربریم عوض شده و فک نکنم شما یادت بیاد خوشحالم برات سالم بغلش کنی نی نی تو 

سلام دوستان عزیزم با دعاهای شما امروز رفتم قلب کوچولوشو دیدم واز ته قلب برایه همتون دعا کردم ببخشید ...

سلام پروانه جان بسلامتی عزیزم خدا را شکر الهی بعداز نه ماه بسلامتی بغل بگیریش. لطفاً ما را دعا کن عزیزم 🌹🌹🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بار اول ۱۴۲ گفت باردوم یه هفته بعدبخاطر لک رفتم سونو گفت ۱۵۲

تینا جون تو هم چسب جنین زدی ؟خیلی تو فکرشم این دکتر من که می دونست اخرین شانسمه چرا به من نگفت همچین چیزی هست دلم گرفته حسابی ...

تینا جون تو هم چسب جنین زدی ؟خیلی تو فکرشم این دکتر من که می دونست اخرین شانسمه چرا به من نگفت همچین ...

اشکال ندارد عزیزم دیگه گذشته آن شالله که اینبار مثبت هستی و خیالت راحت میشه بسپار به خدا ی بزرگ بدون اراده او برگی از درخت نمی افته

تینا جون تو هم چسب جنین زدی ؟خیلی تو فکرشم این دکتر من که می دونست اخرین شانسمه چرا به من نگفت همچین ...

نه عزیزم من نزدم 

تو هم انقدر بخودت استرس نده 

فقط به اینفکر کن که نی نی خوشگل الان واسه خودش اونجا جا خوش کرده

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
نه چون طاقت نداشتم تا چهارشنبه وایستم برم مرکز رفتم سنو کرج احتمالا چهارشنبه نوبتمه برام بنویسه

خیلی کار خوبی کردی ارزششو داشت 

استرس آدم و له میکنه

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
هفته بعد بری ضربانش بیشتره انشالا هی به مرور بالا میره

من کلا یه ادم ریلکسیم همه چیو اسون میگیرم ولی این دکترا واین وروجک حسابی این چند هفته اذیتم کردن دیگه امشبو با خیال راحت سرمو رو بالش میزارم

آراد جان مطمئن م آن شالله مثبتی  عزیزم  آن شالله با یه بتای خوشگل خوشحالمون کنی🙏🙏

فداتشم عزیز دلم دعا کن برام....بخدا من همیشه تنهایی به خودم دعا نمیکنم واسه همه ی اونای که منتظرن دعا میکنم😭😭😭😭😭

اره عزیزم هرکی میشنوه باور نمیکنه😂پدرم دراومد.یه ساعت بین دوتابچه فاصله بود درجالی که درحالت عادی د ...

ماشاءالله عزیزم چرا طببعی؟یعنی خودتون دوستداشتین انتخاب کردین؟ یا یهویی شد؟ دوتا بچه به سر بودن؟ببخشید هی سوال میپرسم