2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046498 بازدید | 684518 پست
روز انتقال موقعی که رو تخت خوابیده بودم سرمو همش بلند میکردم که از مانیتور جنینامو ببینم بعدشم که آو ...

واقعا به اینا نیست ! با خوبه شما استراحت کردین من نفر ۳ تا مونده به آخر بودم  شب شده بود داشتن دیگه مرکز و میبیتن سریع گفتن پاشو لباساتونو بپوشین برین من اصلا نتونستم بخوابم !  واقعا هیچی تاثیر نداره جز خواست خدا 🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روزی یک دونه فرگمین میزنم

عزیزم تبریک میگم نگران نباش اصلا گرفته برات عددتم خوبه ۲ روز بعد تکرار کنی انشاالله دوبرابر شده 🤲🏻😍

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مرسی عزیزم پس منم همین کارو میکنم انشالله توهم بزودی معجزه خدا رو ببینی😍

ممنون عزیزم انشاالله شمام مامان شدی اصلا اینا هیچی نیس فقط خواست خدا مهمه به این رفت و آمدها نیست

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم من این چند ساله خیلی از دکترا بازی خوردم. وخیلی وقتمو گرفتن. در زمینه سقط اطلاعاتی بدست اوردم. ...

خیلی ممنون برا راهنمایی و دلسوزیت میدونم بخدا دکترام درست حسابی کاری نمیکنن فقط همه چی رو آزمایش میکنن رو مریضا ببینن کدوم راه جواب میده!!!!

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ازمایش کروموزوم داده فعلا به جفتمون اخه برا من قلبم داشت ولی ضعیف میزد😔

خیلی سخته انشاالله آزمایشتون سالم باشه و زودی مامان بشی عزیزم خدا به دلامون رحم کنه بیشتر ازاین درد نکشیم

@نیکاد   جان خیلی ناراحت شدم ازاتفاقی که برات افتاد می‌دونم قابل وصف نیست منم سقط داشتم ولی گ ...

ممنونم رزیتا عزیزم واقعا سخته نمیدونم چرا به خونریزی نمیفتم این همه گرمی و چیزای جورواجور خوردم این چند روز و طناب زدم که ساق پام درد گرفته ولی هیچی به هیچی انگار اون تو خبری نیس!!! خدا بخیر کنه این سقط راحت باشه بله همین کارو میکنم این چندماه استراحت میکنم تا بعده عید انشاالله دوباره پیگیر میشم تا ببینم خدا کی برای ما میخواد که مادر بشم توکل بخدا

روزی چقد پردنیزولون می خوری ؟جو ش ریز زده داخل دهنت ؟

روزی دوتا.نه عزیزم جوش نیست زبونم و سقف دهنم انگار میسوزه له شده یه جوریی.لبامم خیلی خشکه مبسوزه میخوام نرم کننده لب بزنم ولی میترسم بد باشه لبام از بس خشک شده ورم کرده الان شوهرم داره میگه اخه چه بدی میتونه داشته باشه ولی چکار کنم میترسم

روزی دوتا.نه عزیزم جوش نیست زبونم و سقف دهنم انگار میسوزه له شده یه جوریی.لبامم خیلی خشکه مبسوزه میخ ...

می دونم باعث جوش ریز پوستی دهن و کمر و شکم میشه اما اینکه میگی و نمی دونم