2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
وای خدا خیرت بده عزیزم خیالم راحت شد من آدم ترسویی هستم،😞😢 مرسی ممنون . احیانا نمیدونی هزینه هیستر ...

بچه های گروه میگن حدود ۴ تومن.

ولی حتما به بیمارستان شما هم بستگی داره. شاید شما شهرستان هستی کمتر باشه.

درضمن بچه ها میگفتن بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی یه مقدار از هزینه هیسترو رو بعد عمل میده.

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزیزم باید صبر کنید پریود بشید وقتی خوب شدید بعد میتونید من خودمم یه هفته بعده پانکچر پریود شدم دیگه ...

سلام عزیزم . تاپیک آخرتو دیدم. خیلی متاسفم😔 منم سه بار سقط داشتم که هیچکدوم قلب نداشت.‌ سوالی داشتی درخدمتت هستم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم براتون این چند وقته همش براتون دعا میکردم چون خودم دوبار پشت سر هم طبیعی ...

عزیزم منم سه بار سقط داشتم. شما دفعه چندمه ivf میکنی؟

سلام گلم ممنون از ابراز همدردیت  خوب شما مشکل از چی بود که قلبش تشکیل نمیشد؟؟ منم میخوام حتما ب ...

عزیزم سقط دوم من ۱۳ هفته بودم که هفته ۶ رشد متوقف شده بود. ساک و جفت هم تشکیل شده بود. بنابراین دفع سخت شده بود. ولی به کمک خدا همش طبیعی دفع شد. فقط حتما تحرک داشته باش. مخصوصا وقتی خونریزی و لکه داری شانس برای دفع خیلی زیاده. باید تلاش کنی و تحرک داشته باشی و جوشونده های گرم بخوری و کاچی با چهار زیره و مغز.

وقتی دردت شروع میشه مُسکن استفاده نکن. چون رحم رو آروم میکنه و دفع نمیشه. بجاش دمنوش دارچین و زعفرون بخور. و از پله زیاد بالاپایین برو. کمرو شکمتو با حوله داغ گرم کن.

اگه خونریزی تموم بشه دفع خیلی سخت میشه.

عزیزم نگران نباش  توی ای وی اف لکه بینی حتی خونریزی طبیعیه اغلب بچه ها داشتن اینجا

من باردار شدم خداروشکر اون لکه بینی صورتی هم مال لانه گزینی بود انشاالله قسمت همه منتظرا 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 
سلام عزیزای دلم نی نیای من بالاخره به دنیا اومدن و خداروشکر حالشون روبراهه فقط همین شب اولی دهنمونو ...

خداروشکررررر😍 مبارکه🌹🌹 سلامت باشین الهی❤❤❤

من باردار شدم خداروشکر اون لکه بینی صورتی هم مال لانه گزینی بود انشاالله قسمت همه منتظرا

روز چندم بود لکه ات ؟چن تا جنین انتقال دادی و جنین هات چن روزه بود ؟نحوه استراحتت هم بگو ....ان شاالله به سلامتی  بدنیا بیاریش 

روز چندم بود لکه ات ؟چن تا جنین انتقال دادی و جنین هات چن روزه بود ؟نحوه استراحتت هم بگو ....ان شاال ...

روز ۳۰ قاعدگیم بود سه انتقال دادم دو مرحله ای انتقال دادم  یه جنین سه روزه دوتا پنج روزه تهران انجام دادم پیش خانم دکتر ساغر صالحپور عزیز من ۱۴ روز دراز کشیده بودم رو تخت فقط برای دستشویی و نماز و غذا بلند میشدم 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 

انشالله به حق امام رضا قسمت همه منتظرا بشه

روز ۳۰ قاعدگیم بود سه انتقال دادم دو مرحله ای انتقال دادم  یه جنین سه روزه دوتا پنج روزه تهران ...

چن تاش گرفته ؟خوشحال شدم شما ها پثبت میشین ما هم امید می گیریم ❤❤❤❤

چن تاش گرفته ؟خوشحال شدم شما ها پثبت میشین ما هم امید می گیریم ❤❤❤❤

نمیدونم عزیزم ده روز دیگه باید برم سونو برام دعا کنید صحیح سالم بیان بغلم 

سلام عزیزای دلم نی نیای من بالاخره به دنیا اومدن و خداروشکر حالشون روبراهه فقط همین شب اولی دهنمونو ...

چیکا جونم مبارکت باشه🥳🥳🥳🥰🥰🥰

چقدر عالی که نی نی ها خوبن و دستگاه نرفتن، خیلی خوشحال شدم. ایشالا سال های سال زیر سایه مامان باباشون خوش باشن و رشد کنن و دل مامان باباشون رو شاد کنن🙏😍

عزیزم اگر یه وقت تونستی بیا سایت، از تجربه هات بگو

من امروز فهمیدم دو قلو دارم، در عین ذوق مرگی😅 استرسم ۵ برابر شده!