2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام خوبی ؟ عزیزم همسرم دکتر رفت پنتوکسی فیلین بهش دادن . دیشب ساعت ۱۱ یه دونه خورد . نصف شب حالشو ب ...

سلام عزیزم.من دوستم دکتر قبل انتقال بهش پنتو کسی  فیلین داده بود میگفت تهوع شدید گرفته ولی خارجیش رو پیدا کرده خیلی عوارضش کمتر بوده گفتم بهتون بگم شاید بهتون کمک کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان.انشاءالله کوچولوتونو بسلامتی بغل کنی.عزیزم میتونی درمورده دکتر رستمی صحبت کنی.از لحاظ کارشون ای ...

مرسی عزیزم.من باراولم بوده پیش ایشون ولی چندسال پیش اصفهان پیش دکتراحمدی انتقال دادم منفی شد

والا کارش ک خوبه خیلی هم بیمار داره ولی من میگم فقط بایدخدا بخواد

مرسی عزیزم.من باراولم بوده پیش ایشون ولی چندسال پیش اصفهان پیش دکتراحمدی انتقال دادم منفی شد والا ک ...

حتما همینطوره عزیزم تا خواست خدا چی باشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

سلام‌بچه ها روز ۱۳انتقالم آز بتا دادم منفی بود.گاهی میگم یعنی واقعا میشه یه بارم بی بی چک یا آز منم مثبت شه؟یا من این آپشنو ندارم😔قبل جواب میدونستم منفیه اخه مگه کی مثبت شده که این بار بشه.

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
سلام عزیزای دلم نی نیای من بالاخره به دنیا اومدن و خداروشکر حالشون روبراهه فقط همین شب اولی دهنمونو ...

تبریک میگم مامان نگران گروه

خدا در پناه خودش حفظشون کنه

سلام عزیزای دلم نی نیای من بالاخره به دنیا اومدن و خداروشکر حالشون روبراهه فقط همین شب اولی دهنمونو ...

تبریک میگم چیکار جونم.خداروشکر بارت رو بسلامت زمین گذاشتی

الهی که نی نی ها بشن چراغ خونت عزیزم

ازین روزای قشنگ نوزادیشون نهایت استفاده رو کن که بعدا دلت برا لحظه لحظه الانشون تنگ میشه😍😍😍❤سخته اما شیرین🌷

التماس دعای فراوان

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ممنون قربونت بشم که با حوصله جواب دادی عزیزم.انشاءالله گل پسرتو بسلامتی بغل کنی

ممنون مهربون  انشاءالله به زودی دامنت سبز شه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام‌بچه ها روز ۱۳انتقالم آز بتا دادم منفی بود.گاهی میگم یعنی واقعا میشه یه بارم بی بی چک یا آز منم ...

عزیزم متاسفم‌

میدونم که هیچ حرفی الان ارومت نمیکنه بازم دوروز دیگه بی بی چک بزن

دفعه چندم انتقالت بود؟چندتا جنین انتقال داده بودی؟

منم دوبار انتقال منفی داشتم واقعا سخته🙁

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
کاش راهم دور نبود می اومدم اونجا من ذخیره ام خیلی کمه زبونم لال این نشد نمی دونم‌چی کار کنم دکتر نصر ...

عزیز چند سالتونه که دخیره ات کمه؟اگه خواستی جواب بده گلم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام‌بچه ها روز ۱۳انتقالم آز بتا دادم منفی بود.گاهی میگم یعنی واقعا میشه یه بارم بی بی چک یا آز منم ...

عزیزم ناامید نباش منم میگفتم یعنی میشه یروز بیبی چک مثبت ببینم همه بچه های تاپیکم همین طور ولی خدا بهمون لطف کرد ان شاالله لطف خدا شامل حال شما هم بشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام. من امروز رفتم آزمایش دادم. روز ۱۴ انتقالم بود. یه دونه جنین ۸ سلولی ۳ روزه امتقال داده بودن برام. 

جواب آزمایشم کمتر از ۰/۳ شد. نیازی هست دوباره تکرار کنم؟ از موعد پریودم هم ۲ روزه گذشته. 

منم گاهی فکر میکنم دیدن آز یا بی بی مثبت یه چیز محال و غیر ممکنه برای من. 😔