2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم میگم شما انوکسا یا هپارین داشتی ؟ ازمایش غلظت خون ندادی

نه پروانه جون حتی اسپرین ساده هم نداشتم ولله نمیدونم آز غلظت خون ازم گرفتن یا نه مگه قبل انتقال  آز غلظت خون از همه نمیگیرن؟؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
قربونت همچنین گلم جنین بلاست بود؟ دقیقا چند هفته و چند روز بودی؟

ببخشید شما با میکرو باردار شدین؟

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه پروانه جون حتی اسپرین ساده هم نداشتم ولله نمیدونم آز غلظت خون ازم گرفتن یا نه مگه قبل انتقال  ...

عزیزم اخه من با اینکه دو تا دختر بدونه دوا درمون وبا وجود سلامت دوتا مون داشتم حتی تو دوران بارداریم یه دونه قرصم نخوردم قبل انتقالم از دادم غلظت خون شددددید داشتم که میگفت اگه هپارین نزنی خونرسانی به جنین درست انجام نمیشه وجنین به خوبی رشدنمیکنه هم اسپرین دارم هم اینکه روزی دوتا ۵۰۰۰ هپارین البته منم هنوز تکلیفم نامعلومه تا سنوی قلب ولی دکترم اونجوری گفت 

نه پروانه جون حتی اسپرین ساده هم نداشتم ولله نمیدونم آز غلظت خون ازم گرفتن یا نه مگه قبل انتقال  ...

نیکاد جان شما رویان زیر نظر کدوم دکتر بودی؟

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
سلام ممنونم از همدردی  و راهنمایت درسته هیچ اتفاقی بی دلیل نیست من شهرستانم ولی رویان تهران میر ...

حسنت بهت.مطمئنم به زودی مامان یه نی نی گردالی میشی عزیزم

ان شاالله برای بعد از عید خواستی شروع کنی این تاپیک میتونه خیلی بهت کمک کنه

از سقط مکرر تا پیگیری و‌درمان

نی نی من به امید خدا دوم آذر بدنیا میاد

بماند که چقدر اذیت شدم

راستش به خاطر ذخیره کم تخمدان نمیشد ivf  کنم.دکتر قرص لتروزول و آمپول‌های HMG,HCG برام تجویز کرد و سایز فولیکول رو دید و گفت اقدام کن.شوهرمم ضعیف بود.ششماه دارو خورد

از روز تخمک گذاری هم تزریق انوکساپارین و مصرف آسپیرین و پردنیزولون داشتم تا الان که شده روزی ۶تا آمپول

ارزشش رو داره

خدا به زودی دامنت رو سبز میکنه عزیزم مطمئنم🙏🌸🙏

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@

اون آزمایش‌های ایمنی انعقادی رو نه از همه نمیگیرن

احتمالا مشکل همینه

بررسی کن

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
عزیزم اخه من با اینکه دو تا دختر بدونه دوا درمون وبا وجود سلامت دوتا مون داشتم حتی تو دوران بارداریم ...

راست میگی گذرزمان خیلی چیزارو عوض میکنه حداقل خداروشکر شما قبلش آز دادید و فهمیدید مشکل غلظت خون دارید من دوسال پیش که شهر خودم دنبال درمان بودم و هنوز نفهمیده بودیم مشکل از همسرمه آز کامل قبل بارداری دادم دکتر گفت یکم غلظت خون داری و بهم آسپرین 80 داد روزی یکی بخورم یه مدت خوردم ولی دیگه معلوم شد مشکل ما کلا از اسپرم داغون همسرمه ولش کردم و نخوردم وقتی هم تهران اومدم برا درمان دوباره خیلی از آز هارو تکرار کردم و انجام دادم قبل انتقال فک میکردم آز غلظت خونم توش هست فک کردم حتما خوب شدم که چیزی درمورد غلظت خونم نگفت ولی الان خودمم همش این میاد تو ذهنم که نکنه همین باعث این مشکل شده خیلی پشیمونم چرا خودم به دکتر نگفتم 😔😔 اخه چرا به همه چی توجه نمیکنن چرا باید بخاطر اینکه من اولین انتقالمه همه چی رو درست حسابی چک نمیکنن مگه ما بیکاریم و پول و جون و روح و روان اضافه داریم هی بخوایم این راهو بریم و بیایم خیلی اعصابم خورده خداااا

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نیکاد جان شما رویان زیر نظر کدوم دکتر بودی؟

من پرونده م به اسم دکتر شیوا بود ولی عملا هیچ کاری برام انجام نداد چون همیشه و هروقت میرفتم نبود پانکچر و کل سونوهام با دکتر محیطی بود و انتقالم با دکتر حافظی بود 

ممنون عزیزم خیلی سخته داغونم  نگران نباش اگه رشد داشته باشه مشکلی نیس انشاالله قلبشم تشکیل میشه ...

الهی عزیزم کامل درکت میکنم منم از صبح خیلی حالم بده 😭 ایشالا بهترین اتفاقا برات میوفته هرچی ادم بگه از غم و غصه کم نمیشه😔چون ما هم مشکلمون دی اف ای بالا و مورفولوژی صفر بود و دوتا انتقالم منفی شد این معجزه شده طبیعی باردار شدم خدا خودش ببخشه بهم

من ۲۷ شهریور انتقال دادم که ۲۱مهر رفتم ساک خالی بودو گفت ۵ هفته ای اول ابان رفتم گفت ۶ هفته ای جنینو ...

نه توی پنج هفته و پنج روز جنین و ساک و دید ۵.۵ میل بود

امروز گفت شش هفته و پنج روزی شده بود ۶.۵ میل خودشو دید اما ضربان ندید متاسفانه

حسنت بهت.مطمئنم به زودی مامان یه نی نی گردالی میشی عزیزم ان شاالله برای بعد از عید خواستی شروع کنی ...

ای جانم😍😍😍 خداروشکر انشاالله عزیزم سالم بغل بگیریش خدابرات حفظش کنه...

ممنون عزیزم برام دعاکن راهم دوباره سخت تره از دفعه پیش چون باید علت این تشکیل نشدن قلب و عدم رشد رو پیدا کنم بعد وارد سیکل بشم به نظرت تست سلامت جنین یا همونPGD انجام بدم خوبه؟؟ خدا خودش به دل شکسته منو همسرم کمک کنه دامن منم سبز بشه