2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
سلام  من ۱۸هفته باردارم زیر دلم و واژنم درد میکنه موقع خوابیدن راه رفتن یا بلندشدن از زمین&nbs ...

سلام گلم من هفده هفته هستم و گاهی این دردا رو دارم البته گذراست انشالله خیره . شما آنومالی انجام دادین؟ دکترتون کیه غربالگری دومتون هم آزمایش خون دادین هم سونو آنومالی؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم براتون این چند وقته همش براتون دعا میکردم چون خودم دوبار پشت سر هم طبیعی ...

سلام گلم ممنون از ابراز همدردیت  خوب شما مشکل از چی بود که قلبش تشکیل نمیشد؟؟ منم میخوام حتما بعده عید درست حسابی پیگیر بشم هرازمایشی لازم باشه انجام بدم بعد وارد سیکل بشم دوباره اینجوری نشه.. 

چی بگم خودمم از کورتاژ و عوارضش میترسم من خودم شکرخدا رحمم مشکلی نداشت فقطPCO هستم میترسم مشکلات ببار بیاره رحمم

ولی این آمپولا جاشو محکم کرده ازاین میترسم الان من از 13 شهریور تا دیروز آمپول میزدم خدا خودش بخیر کنه راحت سقط بشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی پیگیرت بودم وقتی دیدم اینجوری شده اصلا دلش نداشتم باهات همدردی کنم معمولا به خاطر مشکلات ...

ممنون عزیزم برا همدردیت چشم حتما درست حسابی پیگیر میشم اسم ازمایش چیه شما انجام دادی ک فهمیدی این مشکلو داری منم انجام بدم؟؟ کلا ازمایشهای ایمنی انعقادی رو انجام میدم تا با خیال راحت وارد سیکل بشم شما الان باردارید عزیزم؟؟ نتیجه گرفتید؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بعد اولین ویزیت هامو باهاش رفتم مطبش ولی هزینه ویزیتش زیاد بود و اینکه نمیتونسم اینترنتی وقت بگیرم ب ...

دعا میکنم برات عزیزم امیدوارم اینبار حتما نتیجه بگیری ،چند ماهته الان گلم ؟ راستی ذخیره ات چند بود ؟ شوهرت اسپرمهاش وضعش چطور بود ؟ چون‌منم‌قراره با دانایی ادامه بدم میپرسم عزیزم اگه دوست داشتی جواب بده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
لطفا هر کی از آز اسپرم سر درمیاره بره تاپیک آخرم عکسشو گذاستم مرسییییی

عزیزم عکسش همین جا بزار حتما دخترایی که بلدن راهنماییت میکنن ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام نیلوی عزیزم، خوبی؟ چه خبر تو چه مرحله ای هستی هستی عزیزم، همش به یادتم

سلام قربونت برم،خوبم 

تو خوبی؟گل پسرت خوبه؟

والا ماه پیش وسط سیکل رفتم سونو یه کوچولو بهتر شده

ولی دکترم با نظر دکتر آصف جاه موافق بود گفت این ماهم بمون که سه ماه بشه

انشالله پریود بعدی وارد سیکل شو

انشالله آذر انتقال میدم

دکتر گفت دیگه هرچقدر آندومترت رشد کرد انتقال میدیم

دعام کن

والا این دکترم خیلی حس خوبی میده بهم

حتی واسه چند نفر با آندومتر ۶ انتقال داده و مثبت شدن

دیگه خدا باید بخواد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
میشه بگین هماتومت چ اندازه ای بود و کی جذب شد؟ و این که تو این مدت بزرگ شد؟

هماتوم من تو سونو دکتر زنان اولش نوشته بود مختصر، تو سونو های بعدی هم میگفت منفی ولی وقتی رفتم سونو واژینال  نوشته بود هماتوم کمتر از یک چهارم از محیط ساک بارداری رو فراگرفته، تا تقریبا ی ماه بعد رفتم گفتن هماتوم دیگه از بین رفته، استراحت کردم خیلی کلا از بین رفتسونو انومالی بودکه گفتن دیگه از بین رفته 

سلام گلم ممنون از ابراز همدردیت  خوب شما مشکل از چی بود که قلبش تشکیل نمیشد؟؟ منم میخوام حتما ب ...

عزیزم چون تجربه فوق العاده تلخی از کورتاژ دارم بهت میگم که اصلا این کارو نکن

اگر خدای نکرد بقایا موند فقط تحت هیستروسکوپی پیش دکتری که فوق تخصص لاپرا و هیسترو داره انجام بده

اگر یادت باشه مامان سوفی هم با لاپاراسکوپی بقایا رو خارج کرد

انشالله که کارت به اونجاها نمیرسه و اذیت نمیشی عزیز دلم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنون عزیزم برا همدردیت چشم حتما درست حسابی پیگیر میشم اسم ازمایش چیه شما انجام دادی ک فهمیدی این مش ...

به آزمایش ANA معروفه من تازه انتقال دادم ولی دکترم گفت بعد از انتقال حتما باید داروها مصرف کنم تا قلب تشکیل بشه

[QUOTE=213203733]الان گفتی من تست کردم یکم سینه ام درد نی کنه اونم میگن مال پروژسترونه....ولی خواب ن ...

خداروشکر عزیزم . منن یه حاجت مهم داشتم به دست هیچکی باز نمیشد پاشدیم رفتیم پابوس امام رضا ، بخدا تو حرم انگار بهم الهام‌شد که مشکلمون حل شده اونجا به شوهرم گفتم من مطمعنم امام رضا حاجتمونو داد . اومدیم تهران بعد یک هفته کاملا مشکلمون حل شد 

خدای من خدای معجزه هاست . 
اره همین کارو میکنم باشگاه هم میرم وزنمو پایین میارم چربی دور شکمم رو آب میکنم زیاد نیس ولی سعی میکن ...

ب لطف خداهمه چیز اتفاق میفته منتظر خبر بارداریت توهمین تاپیک هستم 

انشاءالله ب بهترین نحو خدا غافلگیرت کنه

سلام گلم من هفده هفته هستم و گاهی این دردا رو دارم البته گذراست انشالله خیره . شما آنومالی انجام داد ...

من تهرانم لواسانی .

ازمایش انومالی هفته ۱۵انجام دادم سونوشو ۱۸هفته ۵روز نوبت زده برام ینی ۶روز دیگ

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
عزیزم عکسش همین جا بزار حتما دخترایی که بلدن راهنماییت میکنن ..

باشه ممنون،🌸

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
ممنون عزیزم حکمت خداس و نمیشه باهاش جنگید انشاالله شما به سلامت نینیتو بغل بگیری گلم منم دادم دست خد ...

نیکاد جون عزیزم خیلی ناراحت شدم ایشالا هرچی صلاحه برات پیش بیاد

منم امروز ۶.۵ هفته بودم رفتم قلب و ندید خیلی داغون شدم😭😭😭