2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
میگم مگه همسر شما دی اف ای بالا داره؟؟ ما تا حالا ازمایش دی اف ای از همسرم نگرفتن فقط آزمایش کاریوتا ...

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم براتون این چند وقته همش براتون دعا میکردم چون خودم دوبار پشت سر هم طبیعی حامله شدم و قلب تشکیل نشد کاملا حالتون رو درک میکنم من اشتباه کردم کورتاژ شدم و کلی مشکل بهم زدم عزیزم اصلا به کورتاژ فکر نکن یه راه دیگه پیدا کنید انشالله دفعه بعد با رو حیه ی قویتر شروع کن اصلا نا امید نباش.منم الان انتقال دادم منتظر جوابم امیدوارم خدا ههمون رو از این راه سخت نجات بده 

@ماشالا     عزیزم شما سینه هات هیچ دردی نداری؟من گاهی فقط نوک سینم درد میگیره و حساس میشه ...

عزیزم من برا اولین بار چندروز پیش بود دست زدم درد گرفت ولی همون یه روز بودبعدش خوب شد

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم براتون این چند وقته همش براتون دعا میکردم چون خودم دوبار پشت سر هم طبیعی ...

عزیزم، خواهر منم دوبار طبیعی باردار شد و قلبش تشکیل نشد، سومین بار دکتر بهش انوکساپارین داد، الان بچش 4 سالشه، شاید شما هم غلظت خون داشتی.

عزیزم من شنیدم اگه جایی رفتید که گلوکز بدون طمع بود میتونید از داروخونه بیرون هم تهیه کنید طمع دارش ...

عه مرسی عزیزم 

خوب پس خداروشکر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام گلم خوبی نی نیا خوبن میگم دکار برات ازمایش قند نوشته یا خودت میخای بری؟ پس چرا من دوروز پیش ر ...

اره دکتر برای ۲۴ هفته ام یه سونو نوشته یه ازمایش خون که این قندم شاملشه

منم تخمدان چپم درد میکنه دارم میرم عصر سونو

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
امروز رفته بودم جهاد. ی خانومی اومده بود باردار بود فک کنم ده هفته بود. میگف ای وی اف اولش منفی شده ...

انشاالله دلم و روشن کردی منم اولین جلسم 10 آبانه بعد لنفوسیت دوباره باید آزمایش بدیم؟

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
میگم مگه همسر شما دی اف ای بالا داره؟؟ ما تا حالا ازمایش دی اف ای از همسرم نگرفتن فقط آزمایش کاریوتا ...

عزیزم خیلی پیگیرت بودم وقتی دیدم اینجوری شده اصلا دلش نداشتم باهات همدردی کنم معمولا به خاطر مشکلات کروموزومی قلب تشکیل نمیشه منم تجربه اش کردم و به طور اتفاقی آزمایش خود ایمنی دادم و دیدم بعله روماتوئید خفیف دارم و با هربار بارداری این شدت پیدا می‌کنه و مانع ایجاد قلب میشه با ی پزشک دراینباره صحبت کن بعدشم کم کم که خوب شدی و خواستی دوباره شروع کنی طب سوزنی قبلش برو و اینکه با ی طبیب تاکید میکنم طبیب نه عطاری صحبت کن بهت دارو بده تا سقط کنی عزیزم 

طبیبی که من میشناختم می‌گفت قلب بچه خودم تا هفته دهم تشکیل نشده بود بعدش تشکیل شد 

سلام 

من ۱۸هفته باردارم زیر دلم و واژنم درد میکنه موقع خوابیدن راه رفتن یا بلندشدن از زمین 

خیلی نگرانم کسی مثل من بوده و مشکلی پیش نیومده باشه 

طبیعی این دردا یانه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
ب نظر من دانایی دکتر خودمم هستش 

تبسم جان شما از دانایی راضی هستی ؟ تا حالا چیکارا انجام دادی تحت نظر دانایی، انتقال انجام دادی کارش چطوره ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
تبسم جان شما از دانایی راضی هستی ؟ تا حالا چیکارا انجام دادی تحت نظر دانایی، انتقال انجام دادی کارش ...

بله عزیزم من ۳ بار زیر نظر دکتر لعیا فرزدی بودم تو کیلینیک میلاد ولی منفی میشدم خودم ی بار تو نت دیدم ک احتمال داره ب خاطر مشکلات ایمنی انعقادی باشه ب فرزدی گفتم برام این ازمایشات رو بنویس ولی گفت من اعتقادی ب این ازمایشلت ندارم منم بعد خیلی تحقیق دانایی رو پیدا کردم خیلیا رو دیدیم ک بعدچندین سال با اولین انتقال دانایی مثبت شدن رفتم پیشش برام هیستروسکوپی رو تشخیص داد ک پولیپ داشتم اونم برداشته بود کل فاکتور های مربوط ب سقط مکرر رو نوشت و معلوم شد ک خیلی مشکل دارم هم لنفوسیت تراپی شدم هم انوکسا دارم هم پردنیزولون و تاکرولیموس ک همشون ب خاطر مشکل ایمنیم بود

اصلاح سبک زندگی انجام بده رحمت رو اماده کن هزینش رو هم تا بعد عید هر ماه ی مقداری پول پس انداز کن

اره همین کارو میکنم باشگاه هم میرم وزنمو پایین میارم چربی دور شکمم رو آب میکنم زیاد نیس ولی سعی میکنم اونم نمونه انشاالله خدا روزی مون رو بیشتر کنه بتونم پس انداز کنیم تا بعده عید ممنون عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
تبسم جان شما از دانایی راضی هستی ؟ تا حالا چیکارا انجام دادی تحت نظر دانایی، انتقال انجام دادی کارش ...

بعد اولین ویزیت هامو باهاش رفتم مطبش ولی هزینه ویزیتش زیاد بود و اینکه نمیتونسم اینترنتی وقت بگیرم ب خاطر همین از جهاد وقت میگیرم تو سری های قبل با فرزدی همش ۴ تا تخمک داشتم اونم با گونال ولی دانایی با سینال ازم ۱۴ تاتخمک کشید و اولین انتقالش ک خودش داد مثبت شد خداروشکر لطفا دعا کن برام بمونه و سالم بغلش کنم

متاسفم نیکاد عزیزم😭😭 بخدا هرشب قبل خوابم دعات کردم هرچی صلاحته اتفاق بیوفته حتما خدا برات یه معجز ...

ممنون عزیزم انشاالله خدا برای منم مثه شما معجزه بشه و طبیعی باردار بشم چی بگم خدا نخواست انشاالله دوباره بعد عید پیگیر میشم انشاالله شما به سلامت نی نی تو بغل بگیری 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏