2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ای بلا😅😅😅😅😅

استرس اون آبمیوه رو دارم که بالا بیارمش

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات عزیزم بعداز ظهر میرم.بخدا بعداز تو منم انقد استرس گرفتم که نگو.ادم میمونه چی بگه والا

نگران نباش عزیزم قرار نیس همه مثل هم باشن انشاالله شما قلب نی نی ت 120 سال برات بتپه منم خوشحال کنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه بالا نمیاری، واسه منکه مزه پرتقالی داشت، خوشمزه بود. نگران نباش.

دیدی شربت خوشمزه خوردی

حالا اینجا که من برم مزه زهرمار میده شانسم😅

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره مشکل دی فی ای داره دقیق یادم نیست ۰ن بود دکتر گفت لب مرزه خیلی هم بالا نیست اما  مشکل سازه ...

چی بگم من همسرم تعدادش خیلی کمه یه میلیونه و سرعتشم کمه این دوتارو بهمون گفتن مشکل سازه برا همین میکرو کردیم ولی دیگه برا مورفو و اینا چیزی نگفتن و آز دی اف ای و اینا رو نگرفتن از همسرم ولی این سری برم حتما انجام میدیم نکنه بالا باشه هرچند میگن درمان نداره!!!! خدانکنه این مشکلو داشته باشه و بشه قوز بالا قوز چی بگم فقط باید خدا بخواد فعلا هم که خدا برامون نمیخواد زوری هم نمیشه باید صبر کنیم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دیدی شربت خوشمزه خوردی حالا اینجا که من برم مزه زهرمار میده شانسم😅

عزیزم من شنیدم اگه جایی رفتید که گلوکز بدون طمع بود میتونید از داروخونه بیرون هم تهیه کنید طمع دارش رو

ولی الان همه جا پرتغالی شده😁😁

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
منم میرم دنبالش ولی فعلا نه هرچند با مرکز تماس گرفتم گفت حداقل باید 4 ماه از سقط بگذره پس بعده عید د ...

اصلاح سبک زندگی انجام بده رحمت رو اماده کن هزینش رو هم تا بعد عید هر ماه ی مقداری پول پس انداز کن

میگم مگه همسر شما دی اف ای بالا داره؟؟ ما تا حالا ازمایش دی اف ای از همسرم نگرفتن فقط آزمایش کاریوتا ...

متاسفم نیکاد عزیزم😭😭

بخدا هرشب قبل خوابم دعات کردم هرچی صلاحته اتفاق بیوفته حتما خدا برات یه معجزه خوب کنار گذاشته میدونم که دختر قوی هستی و برای هدفت میجنگی مطمئن باش نتیجه میگیری. 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
آخ عزیز دلم😭خیلی متاسفم  خیلی خوب حالتو درک میکنم

سلام نیلوی عزیزم، خوبی؟ چه خبر تو چه مرحله ای هستی هستی عزیزم، همش به یادتم

خانوما من دوبار ای وی اف کردم نا موفق.واسه بار سوم رفتم دکتر میگه تخمک نداری.چ گلی بگیرم سرم.تخمک اه ...

عزیزم حتما یه جای دیگه هم ویزیت بشو، اینجا مامان داشتیم فقط 2 تا دونه تخمک و جنین داشته و مامان شده خدا بخواد با یه دونه هم میشه

دیدی شربت خوشمزه خوردی حالا اینجا که من برم مزه زهرمار میده شانسم😅

سلام گلم خوبی نی نیا خوبن

میگم دکار برات ازمایش قند نوشته یا خودت میخای بری؟

پس چرا من دوروز پیش رفتم پیش دکترم چیزی نگفت فقط داروهامو نوشت ،،پهلوی سمت راستمم خیلییییی درد میکنه اینقد که دردش میزنه به کمرم ،،بخاطر اینم سونو از کلیه ومثانه وازمایش کشت ادرار نوشت همین

دیگه حرفی از ازمایش قند نزد گفت یکماه دیگه بیا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام. ببخشید تبریز پیش کدوم دکتر میرید؟؟ به نظرتون کی خوبه؟؟؟ البته بعد از خدا 

سلام عزیزم. من مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی میرم. واقعا همین طوره اول و آخر فقط و فقط خداست. 

دکترای اونجام متفاوتن. من هر وقت با هر کی میفتاد میرفتم. اکثرا شنیدم همه دکتراش خوبن . ولی تازه شنیدم  ظاهرا دکتر موسی پور آمار مثبت هاش بالاتره. برا همین این دفعه چون اخرین جنین هامه میخوام با ایشون جلو برم توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پزشک نازایی متخصص آی وی اف باید بری. نه پزشک زنان  کدام شهر هستی؟

کرمانشاه 

اینجا همه پزشکای زنان متخصص شدن

چوبساز الان رفتم 

سحررشیدی دکتر فلوشیب نازایی و ای وی افه که میگن به پای چوبساز نمیرسه