2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
وای خدا، الهی قربونشون برم، وای چیکا باورت میشه اونهمه سختی، 14 روز انتظار آزمایش و بعد ساک و بعد قل ...

خدانکنه خاله جونشون اره واقعا خدا خودش حواسش به همه چیز هست و هوامونو داره اصلا باور کردنی نیست برام بهش فکر میکنم تپش قلب میگیرم

خداياشكرت....❤️ 
وای چیکاجون عزیزم خیلللللللی خوشحالم برات ایشالله فندقاتو صحیح و سلامت بغل بگیری دیگه داره کم کم انت ...

قربونت برم عزیزدلم الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه همه مامانا نی نیاشونو صحیح و سالم بغل کنن

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چیکا جونم بین این همه پیاما  پیام شما رو دیدم که زایمانت نزدیکه خیلی خیلی خوشحال شدم...ال ...

حتما فدای قلب مهربونت بشم‌مگه میشه شما خواهرامو یادم بره تک تکتون مثل خواهر نداشتم هستید

خداياشكرت....❤️ 
خدانکنه خاله جونشون اره واقعا خدا خودش حواسش به همه چیز هست و هوامونو داره اصلا باور کردنی نیست برام ...

عزیزم تبریک میگم انشالله صحیح و سالم بیان بغلت

برا وزن گیری من شنیدم‌دلستر و بستنی و اجیل خوبه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام عزیزم خوبی ؟ جانم سمانه جان بگو عزیزم

مرسي عزيزه دلم 

من تو سيكل انتقالم دو دوره ميكرورلين زدم 

بعد دور دوم طبق معمول كه شنيدم نبايد پريود ميشدم ولي ٧ روز بعد دور دوم كه بايد استرايول رو شروع ميكردم پريود شدم . آيا پريود شدن و يا نشدن تاثيري در خاصيت خود آمپول داره يا خير؟ 

من ديگه استراديول رو شروع كردم سه روز بعد شروع استراديول خونريزيم قطع شد. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

وااااای بچه هاااا خاک تو سرم توروخدا کمکم کنید من باید ساعت ۶ آمپول پروژسترونمو میزنم به کل فراموش کردم الان یادم افتاده چیکار کنم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
وااااای بچه هاااا خاک تو سرم توروخدا کمکم کنید من باید ساعت ۶ آمپول پروژسترونمو میزنم به کل فراموش ک ...

هیچی نمیشه عزیزم

همین الان بزن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
هیچی نمیشه عزیزم همین الان بزن

آره الان زدم ولی خیلی ناراحتم من ۲تا شیافم داره اونارو بنظرت کی بذارم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم این چه حرفیه سلامت باشی حتما حتما آخرش شیرین میشه گلم خدا بزرگه 🥰  من فعلا هیچی اوضاع ر ...

خداروشکر که بهتری

ای کاش حداقل میتونستیم اوضاع روحیمون رو کنترل کنیم😭 غصه نخوریم، عصبی نشیم و...

نمیدونستم جنین نداری. آخرین انتقالت خرداد بود؟

انشالله خیره عزیزم😘❤👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چشم عزیزدلم اتفاقا ۵ روز مجبور شدم فقط سوپ بخورم فکر‌کنم بخاطر همون وزن نگرفتن

آره از همین بوده . عزیزم‌منظورم سیب زمینی سرخ شده ،بادمجون غذاهای خیلی چربه . اون موقع دکترم میگفت روزای آخر کاسنی بخور  

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم ده روزه که منفی شدم هم سر درد دارم وهم تموم دندونام درد میکنه منم فکر میکردم به خاطر پردنیزولون& ...

آخی عزیزم کم کم خوب میشی

من امروز سردردم خفیف بود دیگه دارم خوب میشم

نه مال پردنیزولون نیست. شاید عوارض استرادیول و پروژسترونه

انتقال دوم بودم. اینبار انتقالم دومرحله ای بود یعنی دو بار به فاصله ی دو روز انتقال داشتم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خداروشکر که بهتری ای کاش حداقل میتونستیم اوضاع روحیمون رو کنترل کنیم😭 غصه نخوریم، عصبی نشیم و... ...

فرزی جون جواب سوال منو میدی 

من ساعت ۶ باید آمپول پروژسترونمو میزدم که به کل یادم رفت الان زدم بعد من ۲تا شیافم دارم اونارو کی استفاده کنم؟

مثل همون روال قبل یا اینکه ساعتشو باید تغییر بدم؟