2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
پروانه دوستم میگه iui کردم ۵۰ آمپول دور نافی داشتم . Iui امپول دور نافی داره مگه ؟

من نشنیدم اشتباه میکنه بابا ای یو ای زن داداشم انجام داد کلا فکر کنم شیش تا داشت اونم عضلانی زیر جلدی نداشت اونم ۵۰ تا والله تو ای وی افم تو یک دوره فکر نکنم ۵۰ تا تزریق بشه

بچه ها جونم تاریخ زایمانمو زد پنجشنبه همین هفته خیلی استرس دارم بدنم سست شده😭😭😭

مبارکه عزیزم . خدا پشت و پناهتون باشه . آخر بارداری  همینه . منم اینجوری بودم  . چیکا جون سرخ کردنی زیاد نخور این چند روز باقیمونده . 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی  من رفتم ام ار ای جوابش چند روز دیگه اماده میشه  گفتن پیام میدن بهم  ...

سلام عزیزم خوبی ؟ انشاءالله جوابش خوب باشه و نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
پروانه دوستم میگه iui کردم ۵۰ آمپول دور نافی داشتم . Iui امپول دور نافی داره مگه ؟

سلام بله خواهرم انجام داده بخاطر تنبلی تخمدان  ای یو ای هم داره اما نه ۵۰ تا حدودا ۴ تا

امسال میکوبم 
سلام بله خواهرم انجام داده بخاطر تنبلی تخمدان  ای یو ای هم داره اما نه ۵۰ تا حدودا ۴ تا

همون دیگه . صمیمیم هستیم نه اینکه بگم نمیخواد بگه .هر دقه میگه ۵۰ تا امپول زدم . والا منم هنگ کردم باهاش🤣

خدای من خدای معجزه هاست . 

تو ای وی اف آمپول رو با دوز بالا شروع میکنن ک تعداد فولیکول ها زیاد باشه اما ای یو ای دوزش پایینه مثلا ۴یا ۵ تا فولیکول میشه بعدا آزادسازی میدن و بعدش تو آزمایشگاه تزریق اسپرم میشه

امسال میکوبم 
همون دیگه . صمیمیم هستیم نه اینکه بگم نمیخواد بگه .هر دقه میگه ۵۰ تا امپول زدم . والا منم هنگ کردم ب ...

نه بابا دروغه اونموقع بیچاره خانم بدنش منفجر میشه خواهر من انجام داده تنبلی داشت تخمک گذاری نمی‌کرد با دوز پایین شروع میکنن حدودا ۳ تا زد آخرش هم آزادسازی مثل ما ای وی اف ها ک برا اونا اسپرم رو شستشو میدن و تزریق میکنن

امسال میکوبم 

عزیزم به سلامتی مبارکت باشه الهی که سالیان سال سلامت و شاد کنار هم زندگی کنین و به این روزهای پر استرس بخندی و براشون تعریف کنی 

خیلی التماس دعا دارم ازت موقع زایمان برای ماهم دعا کن این لحطه های قشنگ و پر استرس و ببینیم 

@چیکا    

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
سلام عزیزم خوبی ؟ انشاءالله جوابش خوب باشه و نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت گلم.

فدات عزیزم خوب که نیستم پر از نگرانی و فکر خیال 

انشاالله به خیر بگذره 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
انشالله با خبرهای خوب میایی

مرسی عزیزم انشاالله هفته دیگه هر دومون خوشحال باشیم شما از صدای قلبش من از سلامت مغزش

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود