2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
متاسفانه خونم پله داره. وای من خیلی عشق خرید سیسمونی دارم اصلا دلم نمیخواد به کسی بسپرم ولی اگه مجبو ...

منم خونم ط۴هست اسانسورم ندارم.نه عزیزم چه اذیتی.من صدری رفتم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه سنوی اول فقط ساکو دید حتی کیسه ی زرده و فتال پلی و اینارم ندید ساکه خالی بود ولی این بار جنینو د ...

اصلا استرس نداشته باش حتما قلبش هم میزنه و یه عالمه خوشحال میشی سونو قلب در اصل هشت هفته هست زود رفتن فقط استرس داره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام خانوما خوبین ببخشید من میخوام برا تعیین جنسیت برم بنظرتون مرکز ابن سینا خوبه یااگ بهتر از ابن سینا هست معرفی کنین ممنون میشم و کدوم دکتر خوبه خواهش میکنم اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنه اول راهم و هیچ اطلاعاتی ندارم ممنون

خانما شبتون خوش بنظرتون سونو آنومالی رو هجده هفته و صفر روز برم اوکیه؟ من برای این تاریخم وقت گرفتم ...

اره عزیزم خوبه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اره بابا اشتباه کردم کاش نمیرفتم

پروانه جون عزیزم نگران نباش

همین که نسبت به هفته پیش کیسه زرده و جنین تشکیل شده یعنی داره رشد میکنه😍

فتال پل هم همونیه که بعدا تبدیل به حنین میشه، بنابراین برای شما که حنین دیده یعنی از مرحله فتال پل گذشتی!

ایشالا هفته بعد قلبش رو میبینی ❤️

منم با اون بتا بالا رفتم فقط ساک و کیسه زرده و جنین بود، قلب نداشت هنوز، حالا گفت هفته بعد بیا، نمیدونم چرا انقده زود گفت بیا🤔

۷ هفته و۳ روز هستم باران جونم والا من دفعه سوم یا چهارمه خونریزیم ولکه بینی ام که اصلا قطع نمیشه هفت ...

وای این خونریزی خیلی رو اعصابه واقعا، حق داری😕

من یه حالت تهوع نصفه و نیمه دو روز داشتم اونم نمیدونم تلقین بود یا چی، امروز دیگه کلا نیست! حالا همش نگرانم🙈

با اینکه خودمم میدونم این علائم میره و میاد ها، ولی بازم دله دیگه با منطق کاری نداره!!

ببین من اینجا خیلی زیاد دیدم بچه ها خونریزی زیاد و کم و با لخته داشتن، بیشترشون هم الان دیگه بچه ها تو بغلشونن برای همین وقت نمیکنن بیان، وگرنه میومدن خودشون میگفتن میدیدی چقدر زیاد بود، برای ماها این علائم مثکه هست و طبیعیه....