2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
۷ هفته و۳ روز هستم باران جونم والا من دفعه سوم یا چهارمه خونریزیم ولکه بینی ام که اصلا قطع نمیشه هفت ...

عزیزم ایشالله که بخیر میگذره دکترتون براتون آمپول پرولوتون تجویز نکردن؟ فک کنم خیلی کمک میکنه به قطع خونریزی من دیروز خونریزی کردم و دکترم یدونه از این آمپول برام تجویز کرد خداروشکر دیگه خون نمیاد 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر عزیزم منم از کارم اول میکروم اومدم بیرون . ایشالله بخیر نی نیتو بدنیا بیاری گلم راستی یه سو ...

قربانت عزیزم.ایشالله برای تو هم تا آخرش خوب پیش میره.اره تا۲۱ ۲۲هفته کم کم شکمت معلوم میشه عادیه نگران نباش🤗💋

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
قربانت عزیزم.ایشالله برای تو هم تا آخرش خوب پیش میره.اره تا۲۱ ۲۲هفته کم کم شکمت معلوم میشه عادیه نگر ...

ااا خوب پس من همش میرم جلو آینه هر روز متر میکنم ولی کوچولوعه یه دکتری بهم میگفت شکم بزرگتر شه رحم جا باز میکنه جفت بالا میکشه بخاطر همین خیلی دوست دارم زودتر چاق شم🤣🤣

یه عمر از چاقی بیزار بودم حالا کی کیم هست شکم گنده بشم😅

انشالله خوبه که شماها هستید باور کنید به خواهرمو مادرم نگفتم 

میدونم عزیزم خیلی سخته این دوران خداکنه خیلی زود به سلامتی بگذره برا هممون

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
یعنی تا آخر باید استراحت باشیم هی دراز کشیده باشیم؟ وای برای من خیلی سخته عادت ندارم اصلا ولی چاره چ ...

استراحت مطلق نه.اما حتی۱کیلو بارم برندار.پله اصلا نرو بیا تایم زیاد سرپا نمون.من فقط۱بار برای خرید سیسمونی رفتم.بعدش کمردرد شدم دیگه سپردم به خواهرم و مامانم

خانما فرتیل سی‌ام روزی چندباربایدبخوریم؟ دز چندبایدبگیرم؟ بعدقیمتم کسی می‌دونه چندهست؟؟ @سیلویا10 ...

فرتیل سی ام دز نداره بستگی به نظر دکتر داره روزی چندتا بخوری فکر کنم تا روزی سه تا مجاز باشه من خودم روزی یکی می‌خوردم

اگه بتونی گیر بیاری 830000 تومن بود

۷ هفته و۳ روز هستم باران جونم والا من دفعه سوم یا چهارمه خونریزیم ولکه بینی ام که اصلا قطع نمیشه هفت ...

عزیزم شیاف میزاری؟آمپول پروژسترون داری؟انوکسا و آسپرین چی؟استراحتت چقدره؟

استراحت مطلق نه.اما حتی۱کیلو بارم برندار.پله اصلا نرو بیا تایم زیاد سرپا نمون.من فقط۱بار برای خرید س ...

متاسفانه خونم پله داره. وای من خیلی عشق خرید سیسمونی دارم اصلا دلم نمیخواد به کسی بسپرم ولی اگه مجبور شم دیگه چاره ای نیست ایشالله بخیر بچه هامونو فقط بدنیا بیاریم خدا به ما این فرشته هارو ببخشه بحق علی به هرکی هم منتظره خیلی خیلی زود نی نی سالم بده .

شما آنومالی کجا رفتین؟ ببخشید اذیتتم میکنم هی سوال میکنم

عزیزم شیاف میزاری؟آمپول پروژسترون داری؟انوکسا و آسپرین چی؟استراحتت چقدره؟

باران جان راستی نوع جفتمو بهتون گفتم یعنی مال منم سر راهی میشه؟ یا مال من فرق میکنه