2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046209 بازدید | 684504 پست
ببخشید زیاد سوال میپرسم اندازه ی جنینت چند بود من تو برگه نوشته ۳میلی متر

عزیزم الان رفتم برگه سونو رو دیدم اصلا برا منو اندازه ننوشته ! 

من ۵ هفته و ۴ روز بود رفتم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من تعریف خوبی نشنیدم.بعد هم قیمتش الکی بالاست هیچ بیمه ای هم قبول نمیکنه.اما اگر ریسک داری تا آخر ۶ ...

آخه اینجا یه نفر دیگه هم گفت برای مراقبت بارداری مام اوکی نیست والا موندم چه کنم بهم که راجع به ریسک هیچی نگفتن فقط گفتن استراحت کن میره بالا احتمالا 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جفتم نوشته سمت راست به طرف پایین کشیده شده  low lying و خلفی هم هست . اره از دیروز استراحتم خدا ...

من از ان تی به بعد خداروشکر خونریزی ندارم.نه ۲هفته پیش که سونو دادم نرفته بالا.منم الان۱هفته است پرلوتون رو میزنم شیافم۲تا میزارم انوکسا هم که میزنم.تنها راه چاره ات استراحته.من از کارمم مرخصی گرفتم دایم تو خونه ام فقط برای دکتر میرم بیرون

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام بچه ها من امروز روز ۱۶ انتقال جنین بلاست بودم تست بتام ۳۶۷۰ شده  کسی بوده اینجوری خیلی با ...

مبارکه عزیزم ایشالله به خوشی و سلامتی بغل یا بغلشون بگیری 

آخه اینجا یه نفر دیگه هم گفت برای مراقبت بارداری مام اوکی نیست والا موندم چه کنم بهم که راجع به ریسک ...

ببین ماها جفتمون چون پایینه ریسکه حساب میشه و باید مراقب بود.مثلا برای یکی تا۲۰هفته میره بالا یکی مثل من الا۲۷هفته ام هنوز نرفته یکی هم میشناختم اصلا نرفت بالا باز یکی ۳۳هفته رفت بالا

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
من از ان تی به بعد خداروشکر خونریزی ندارم.نه ۲هفته پیش که سونو دادم نرفته بالا.منم الان۱هفته است پرل ...

خداروشکر عزیزم منم از کارم اول میکروم اومدم بیرون . ایشالله بخیر نی نیتو بدنیا بیاری گلم راستی یه سوال من الان که شونزده هفته دو روزم شکمم خیلی کمه شما هم تو این هفته اینجوری بودین؟ من سر اینم نگرانم 

ببین ماها جفتمون چون پایینه ریسکه حساب میشه و باید مراقب بود.مثلا برای یکی تا۲۰هفته میره بالا یکی مث ...

یعنی تا آخر باید استراحت باشیم هی دراز کشیده باشیم؟ وای برای من خیلی سخته عادت ندارم اصلا ولی چاره چیه فک کنم با این اوصاف برای خرید سیسمونی هم نشه بیرون رفت

عزیزدلم چندهفته هستی؟اگر هفتت پایینه نترس.من تا سونو ان تی ۲بار خونریزی و دایم لکه بینی داشتم.دفع لخ ...

۷ هفته و۳ روز هستم باران جونم والا من دفعه سوم یا چهارمه خونریزیم ولکه بینی ام که اصلا قطع نمیشه هفته پیش تو سونو گفت هماتوم چیزی نداری ولی نمیدونم چیه که اصلا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
به حساب خودت هفته ات درست بود ؟  نگران نباش عزیزم قلب تا هشت هفته جا داره

اخه سنوی اول فقط ساکو دید حتی کیسه ی زرده و فتال پلی و اینارم ندید ساکه خالی بود ولی این بار جنینو دید دیگه نمیدونم