2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام دوستای گلم عید همگیتون مبارک باشه  الهی که به حق صاحب امشب هممون نتیجه خیر بگیریم  ...

عزیزدلم چندهفته هستی؟اگر هفتت پایینه نترس.من تا سونو ان تی ۲بار خونریزی و دایم لکه بینی داشتم.دفع لخته بیشتر اوقات برای هماتومه.برای من علتش جفتم بود که پایینه.پس نترس

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
نگران نباش ماشالا جونم. ان شاالله بحق مولودان بابرکت امشب صحیح و سالمن و سر وقت صحیح و سالم و تپل مپ ...

فدات بشم آلا جونم این خونریزیا ولکه بینیا کلا امیدمو ناامید کرده راستش انشاءالله که هرچیه خیر باشه دورت بگردم 

الهی که حاجت روا بشی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من تا چندهفته پیش همون مرکز مام که آی وی اف کردم با دکتر متین بودم.الان با دکترلیلا سعیدی

من تا الان با دکتر متین بودم تصمیم دارم بخاطر معطلی های خیلی طولانی عوض کنم دکترمو شماهم برای همین عوض کردید ؟البته یکبار با یه دکتر تو صارم ویزیت شدم تصمیم داشتم همونجا ادامه بدم ولی مرددم چون میگم فک کنم ماها باید تحت نظر دکتری باشیم که تخصص میکرو هم داشته باشه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
من تا الان با دکتر متین بودم تصمیم دارم بخاطر معطلی های خیلی طولانی عوض کنم دکترمو شماهم برای همین ع ...

معطلی که ببین همه جا داره.مام هم که دیگه ته معطلیه.اما من معتقدم متم فقط برای ناباروری خوبه.توی مراقبت از بارداری ضعیفه.بعدهم من اصلا دلم نمیخواست بیمارستان آرمان زایمان کنم

عزیزم ببخشید یه سوال من دور نام گاهی اوقات یه درد ریزی دارم یه کشیدگی نگرانم کرده بنظرت طبیعیه؟

باید طبیعی باشه بلاخره واکنش بدنه دیگه 

از دکترت بازم بپرس

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
من باهاشون تماس گرفتم قبول میکنن مریضی که جای دیگه آی وی اف کرده باشه رو منشی خوبی داشتن قشنگ ج دادن ...

منشيش ماهه ماه اينقدر كه خانمه. عزيزم من هميشه نوبت اولو ميگيرم ميتوني زودتر زنگ بزني نوبت اولو بگيري. نه گلي براي سونو جاي خاصي رو نگفت ولي ازمايشگاه رو گفت دنا خوبه من همه رو اونجا انجام دادم

خداياشكرت....❤️ 
معطلی که ببین همه جا داره.مام هم که دیگه ته معطلیه.اما من معتقدم متم فقط برای ناباروری خوبه.توی مراق ...

آها آرمان یعنی خوب نیست؟ من متاسفانه بخاطر جفت پایینم دیروز تو شونزده هفته و یک روز خونریزی کردم تا قبل اون اصلا حتی لک هم ندیده بودم سر این خیلی ترس افتاده تو جونم دلم میخواد دکتری برم که خیلی حساس باشه و با تجربه فعلا تصمیم گرفتم برم دکتر شهلا اسرافیلی

سپيده جون سونو دكتر صدري خيلي معطلي داره؟ بيمه قبول ميكنه يا ازاده؟ چند روز زودتر بايد وقت گرفت؟

صدری بیمه قبول نمیکنه

من ۷ صبح میرم تا ۹ چون خودش سریع و با دقت سونو میکنه معطل نمیشم ولی بعد ۹ هم خیلی شلوغ میشه هم نصفش خودش میبینه نصفی رو میده یه خانم دکتر دیگه چون یهو ۳ساعت معطلی داره

۷اونجا باشی تا ۸ تمومه

من والا هروقت میخوام پامیشم میرم نوبتی نیست هرکی زودتر برسه اس😂😂😂

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
آها آرمان یعنی خوب نیست؟ من متاسفانه بخاطر جفت پایینم دیروز تو شونزده هفته و یک روز خونریزی کردم تا ...

منم جفتم سرراهیه.جفتت چیه؟ببین فقط و فقط و فقط استراحت کن تا هفتت بره بالا

منشيش ماهه ماه اينقدر كه خانمه. عزيزم من هميشه نوبت اولو ميگيرم ميتوني زودتر زنگ بزني نوبت اولو بگير ...

اا چه خوب من تا الان تمام آزمایشامو دنا انجام دادم. اول وقتش یعنی ساعت چهار درسته؟ 

آره واقعا منم از پشت تلفن متوجه شدم خانم خوبیه 

من ۲۷ شهریور انتقال دادم الان ۱ابانه😔😔😔😔رفتم فقط جنینو دید ضربان نداشت 

عزیزم نگران نباش انشاالله قلبش هم میزنه به زودی 

توی سونو گفت چند هفته ای ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
آها آرمان یعنی خوب نیست؟ من متاسفانه بخاطر جفت پایینم دیروز تو شونزده هفته و یک روز خونریزی کردم تا ...

من تعریف خوبی نشنیدم.بعد هم قیمتش الکی بالاست هیچ بیمه ای هم قبول نمیکنه.اما اگر ریسک داری تا آخر ۶ ۷ ماه با متین بمون کنارش دکتری هم که پیشش میخوای زایمان کنی رو برو

معطلی که ببین همه جا داره.مام هم که دیگه ته معطلیه.اما من معتقدم متم فقط برای ناباروری خوبه.توی مراق ...

کدوم بیمارستان میری ایشالله

کدوم بیمارستان میری ایشالله

والا سپیده جون این دکترم محب کوثر انصاری و نیکان زایمان انجام میده اما من خودم دلم میخواد محب کوثر برم.خیلی ازش تعریف شنیدم

منم جفتم سرراهیه.جفتت چیه؟ببین فقط و فقط و فقط استراحت کن تا هفتت بره بالا

جفتم نوشته سمت راست به طرف پایین کشیده شده  low lying و خلفی هم هست . اره از دیروز استراحتم خداروشکر خونریزی قطع شده فقط موقع خشک کردن لک سیاه دارم اونم کم ولی دیروز قشنگ نصف عمرم رفت . گفتن احتمال زیاد میره بالا برای شما نرفت؟

بمن یه آمپول دیروز زدن تو بیمارستان آرمان پرولوتون بود اسمش قراره فعلا هفته ای یدونه بزنم.به شما هم تو خونریزی دادن؟