2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
سلام بله رفتم جنینو دید ولی ضربان نداشت گفت ده روز دیگه بیا😔😔😔😔😔

عزیزم یعنی تو سونو فتال پل یا همون قطب جنینی رو دید بدون FHR یا همون ضربان درسته؟؟ سونو رو بهت دادن؟ مطمن باش وقتی جنین هست ضربانشم میشنوی فعلا زوده 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام بله رفتم جنینو دید ولی ضربان نداشت گفت ده روز دیگه بیا😔😔😔😔😔

عزیزم نگران چی هستی.میدونم استرس داره ولی مطمعن باش همه مثل هم نیستن.تا ده هفته حتی وقت داری برا تشکیل قلب.منم هنوز بعید میدونم چهارشنبه چیزی ببینه.اندازه فتال پل چند بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب خداروشکر بگیر بزار روشون کم شه کدوم اتلیه رفتی؟راضی بودی؟ منم دنبال اتلیه خوبم لباساش خوشگل با ...

اره اتليه اتاق روشن تو سعادت اباد. واقعا راضي بودم ٣٤ دست لباس داره ولي من لباس بردم چون با حجاب ميخواستم. 

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم یعنی تو سونو فتال پل یا همون قطب جنینی رو دید بدون FHR یا همون ضربان درسته؟؟ سونو رو بهت دادن؟ ...

عزیزم جنینو کامل دید فقط گفت قلبش تشکیل نشده حتی اندازشم زده جنین ۳ میلی متره همه چیشم گفت نرماله ولی گفت فعلا ضربان نداره 

عزیزم نگران چی هستی.میدونم استرس داره ولی مطمعن باش همه مثل هم نیستن.تا ده هفته حتی وقت داری برا تشک ...

فتال پل اینارو هیچی نگفت فقط گفت حاملگیت پوچ نیست جنینم رویت شد بدونه fhrیعنی بدوونه ضربان

عزیزم جنینو کامل دید فقط گفت قلبش تشکیل نشده حتی اندازشم زده جنین ۳ میلی متره همه چیشم گفت نرماله ول ...

عزیزم تا هشت هفته وقت برای دیدن قلب هست بعضیا هم میگن بیشتر اما من اکثرا دیدم تو هشت هفته تشکیل شده نگران نباش

واژینال رفتی؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عزیزم جنینو کامل دید فقط گفت قلبش تشکیل نشده حتی اندازشم زده جنین ۳ میلی متره همه چیشم گفت نرماله ول ...

خوب دیگه چرا نگرانی عزیزم تازه جنین هم که دیده فقط ضربان نداره 6 هفته که خیلی زوده بزار ده روز دیگه وقتی بری قلبشم تشکیل شده مطمن باش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم تا هشت هفته وقت برای دیدن قلب هست بعضیا هم میگن بیشتر اما من اکثرا دیدم تو هشت هفته تشکیل شده ...

اره واژینال بود ولی باید تا الانم دیده میشد حالا تا ده روزه دیگه ببینم چی میشه ولی حداقل دل خوش شدم حاملگیم پوچ نیست خوب بتامم پایین بوده حتما لانه گزینی دیر بوده سنو قبلی حتی کیسه زرده وفتال پلو ندید ولی این بار کامل جنینو بهم نشون داد وگفت فعلا وقت هست برایه قلب منم برایه ۱۲ از مرکز نوبت گرفتن چهارشنبه ی هفته ی بعد

ممنونم خواهرانه نصیحتم کردی  حتما اینکارو میکنم  منتها من مشکلم اینه با امپول هورمونی با ...

پزشک نازایی متخصص آی وی اف باید بری. نه پزشک زنان 

کدام شهر هستی؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ