2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۶ تا جنین دیگه دارم ولی با خودم فکر میکنم که حتما ضعیفن دیگه چون هر دفعه دکتر میگه رحمت عالیه من تو ...

عزیزدلم خداارحم‌الراحمین به وقتش دلت شاد میشه 

گلم تاحالا بررسی نکردی ببینی چرامنفی میشی؟ بنظرم اول همه راههاروبرو مثل آزمایش واینابعدانتقال بده حیفه جنینات بدون بررسی انتقال بدی گلم

عزیزدلم !!! دوقلوبودن ؟ نموندن؟ این جریان مال کی هست؟ چون من درست نمیام تاپیک

واسه شنبه هفته ی پیش بله دوقلو ازباقی قضیه خبرندارم انشالله که صحیح وسلامت باشن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
واسه شنبه هفته ی پیش بله دوقلو ازباقی قضیه خبرندارم انشالله که صحیح وسلامت باشن

یعنی چی الان تودستگاه هستن؟ خودت پیششون نیستی؟ گلم میشه واضحتربگی نگرانت شدم آخه ۲۸ هفته که خیلی زوده برای زایمان؟

یعنی چی الان تودستگاه هستن؟ خودت پیششون نیستی؟ گلم میشه واضحتربگی نگرانت شدم آخه ۲۸ هفته که خیلی زود ...

گلم من زایمان نکردم که یه خانم دیگه زایمان کرده فقط من جوابتودادم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
پروانه جون منم دارم از چهارشنبه میزنم  ببین اول اینکه 90 درجه بزن و اینکه وقتی سوزنتو وارد کرد ...

باشه عزیزم مرسی اینبار امتحان کنم دیگه الان حدودا ۵۰ روزه روزی دوتا میزنم انگار پوستم دیگه کشش نداره بعضی وقتام خون میاد

سلام بچه ها صبحتون بخیر باشه من امروز روز ۱۳ انتقال هستم بی بی چک گذاشتم زیر دو دقیقه سریع مثبت شد& ...

سلام عزیزم، تبریک میگم، منم بعد از 6 روز از آخرین تزریق hcg بی بی چکم مثبت شد و درست بود، انشاءالله به سلامتی بگذرونی دوران بارداریتو

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اگه با استراحت خوب نشد برو سونو چیزی نیست تقریبا هممون این خونریزیا داشتیم 

مرسی از پاسخت گلم رفتم بیمارستان و سونو خداروشکر بچم سالم بود و فقط جفت پایین رو گزارش دادن که از اول جفتم پایین بود ولی تا امروز حتی لکم نداشتم نمیدونم یهو چرا یه عالمه خونریزی کردم بیمارستانم انوکسا آسپرین رو قطع کرد دکترم یه آمپول پروتون تجویز کرد همونجا زدم. التماس دعا دارم عزیزم خدا نی نی شمارم حفظ کنه بحق علی

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
زود دوتا شیاف پروژسترون از واژن مصرف کن بذو دکتر

مرسی گلم رفتم بیمارستان دکترم یه آمپول پروتون تجویز کرد زدن برام . التماس دعا جفتم پایینه گفتن خونریزی برای اونه 

سلام دوستان اینجا کسی هست تو شونزده هفته بخاطر جفت پایین خونریزی کرده باشه ؟ چکار کرده بعدش اوکی شده ؟ دکترش  چی تجویز کرده؟

اگه کسی تجربه ای داره لطفا راهنماییم کنه امروز واقعا روز سختی بود برام داغون شدم

دخترهاا   به نظرتون   پیاده روی   قبل از انتقال خوبه    ؟ مثلا ۱۰ روز ...

اره عزیزم، خیلی خوبه، منم روزی 40 دقیقه پیاده روی می کردم، انشاءالله که به زودی خبر بارداریتو بیای بدی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
باشه عزیزم مرسی اینبار امتحان کنم دیگه الان حدودا ۵۰ روزه روزی دوتا میزنم انگار پوستم دیگه کشش نداره ...

اوه اوه 50 روزه تا کی باید بزنیم 😭؟ خداقوت مادرنمونه 😘

حالا من با پروژسترون مشکل دارم😖 قشنگ فلج میشم نه میتونم بشینم نه بخوابم خداروشکر از این بعد هر سه روز دارم 😅